2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Beni de ekler misiniz sat 7 Ocak bat 7 Şubat

Ayy inşallah başaririm yumurtlamadan sonra kndimi dinlemedigm bi an bile yok
Yapma işte geçen ay bende öyle oldum kesin hamileyim dedim sonrası hüsran bu ay çok belli Bi belirti yok sadece iştah bugün kasık ağrısı oda dün eşimle değerlendirdik sanırım spermlerden kaynaklı oluyo yüzümde sivilce çıkmaya başladı olcam kesin diye düşünüyorum böyle olunca oluncada çok üzülmüyosun iştahım sa regl yakın açılıyo regl olunca gidiyo sende dinleme kendini sal gitsin biz ne yaparsak yapalım rabbim ne emrettiyse o olcak sonuç olarak bize düşen sabır dua

Kızlar merhaba artık testlere inancım sıfır. Üç test yaptım dün first ve nimo marka gebelik testi hepsi de hemen silik ikinci çizgiyi çıkardı. Emindim kanda pozitifi göreceğime. İlk defa yanlış pozitif testlerle karşılaştım. Sabah kan verdim sonuç koca bir sıfır. Çok üzüldüm. İnşallah bir dahaki aya gerçek pozitifleri görürürz.

Eklentiler

• IMG_20250115_125722.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20250114_130912.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 32
Herkese merhaba kızlar,
İçiniz de belki beni tanıyanlarınız vardır, daha önceden 2 kez hamilelik geçirdim. Birinde boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım, diğeri ise .. Oğlum oldu, Nisan anneleri grubunda olmayı beklerken prematüre bebekle Şubat annesi oldum. Oğlum ameliyat olmak zorunda kaldı. Zor ve kolay olmayan bir hamilelik süreci geçirdim. Oğlumu 30 günlük kaybettim. Neredeyse 1 yıl olacak. Melek annesiyim Şu an da gebelik düşünmüyorum ama burada sizlerin sohbetini takip ediyorum, hoşuma gidiyor. Belki ben de tekrar niyet ederim kimbilir. Uzun zamandır kulübe girmemişim. Şu an iyi hissettim burada.

Allah herkesin gönlüne göre versin

Tamamen mi sıfır çıktı sonucun? Benim bu şekilde göründüğünde 7 çıkmıştı en azından. Bu kadar belirgin olup da sonraki hayal kırıklığını tahmin bile edemiyorum

Başınız sağ olsun Allâh cennette kavustursun inşallah her şey gönlünüzce olsun

Başınız sağ olsun Allâh cennette kavustursun inşallah her şey gönlünüzce olsun

Amin inşallah. Bu sebeple sizlere güzel şeyler söylemek isterim. Üzülmeyin. Hayat insana neler getiriyor bilemiyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Hamilelik öncesinde de, hamilelik sürecinde de en kıymetli şeydir; sağlıklı olmak. Lütfen üzülmeyin. Belki tekrar deneyeceksiniz. Belki bu ay olmayacak, bir sonraki ay olacak ama muhakkak ki güzel olacak

Aminn çok teşekkür ederim böyle dualara ihtiyacım var gerçekten sağlık en önemlisi gerisi gelir inşallah diye düşünüyorum

Aminn çok teşekkür ederim böyle dualara ihtiyacım var gerçekten sağlık en önemlisi gerisi gelir inşallah diye düşünüyorum

İnşallah Ben de sürekli belirtiler arardım, kendimi yoklardım. Oğlumda neredeyse hiç belirtim yoktu ve yumurtlama gününden bile sonra olmuştu, hatta hamile değilimdir diye hiç dikkat etmemiştim. Meğerse meleğime hamileymişim.
Her hamilelik belirtisi farklı olabiliyor. İlkinde üstüne görme denen şeyi yaşayıp. Kanamam olmuştu. Diğer gebeliğimde hiç kanamam olmafı ama çok hasta olmuştum. Hatta grip olduk sandım ilaç alacaktım, bir baktım adetim 1 gün gecikmiş. Korunmadığımız için de test yaptım, o şekilde öğrenmiştim

Seni yoruyorum
O melek sana şefaatçi olcak çok şanslısın benimde iki meleğim war diğer tarafta beni bekleyen umarım sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerimiz gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…