evet öyleydi ama kan sıfır çıktı malesefTestleriniz ğoztif değil miydi
Yaaa çok üzüldüm yaşadığınız hayal kırıklığını hissedebiliyorum inşallah en kısa zamanda çok güzel haberlerle gelirsinevet öyleydi ama kan sıfır çıktı malesef
Hepimiz inşallah sağ olun.Yaaa çok üzüldüm yaşadığınız hayal kırıklığını hissedebiliyorum inşallah en kısa zamanda çok güzel haberlerle gelirsin
İnşallah canm Allah razı olsunBen göremedim ama inşallah vardır sağlıkla kucağına alırsın balım
Çok sevindim allah yüzünüzü güldürsün sağlıkla alın inşallah kucağınızaBenim kürtaj oldu o yüzden doktorum iki ay bekle dedi bir adet gördükten sonra deneyecektim aslında ama o ay şiddetli idrar yolu enfeksiyonu oldu bende mecbur doktoru dinlemiş oldum ikinci adetten sonra yani kürtajdan yaklaşık üç ay sonra ilk denemede oldu çok şükür
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebislerimize zor yıpratıcı süreç şuan beklemekte çok zor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahÇok sevindim allah yüzünüzü güldürsün sağlıkla alın inşallah kucağınıza
Merhaba , henüz 6 gün var erken olur bence . Bi kaç güne tekrar denersiniz bat günü bile pozitif görenler olabiliyorKızlar merhaba benim bat 21i pili Ocak 6 da çatlamayı da 7 sinde gördüm çatlamadan 8 gün geçti 2 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı yumurtlamadan beri de sağ kasıkta özellikle batma vardı göğüs hassasiyeti ümitlendirdi açıkçası ara ara da bel ağrısı oluyor bugün test yaptım negatif pozitif olsa çıkarmaydı
Canm eczaneden 50 TL ye aldım beninşallah vardir yarın tahminimce regl günüm ilk idrarla yapıcam bakalım ne çıkacak
Benim daha kargo da bakalım ama dayanamadım eczaneden aldım bugün denedim sonucum çok şişlikte olsa bi gölge var heycanlandım bide antidepresanı bırakmıştım çok depresif ve duygusalım şuanUygulama önemli değil çatlama günü önemli çatlama olduktan 14 gün sonra regl gelir
Canm teste güvenilir değil fln diyolar sende de gözüküyo benim gibi ben yarın kan vericem sende testi tekrarla istersen daha varmış regl gününeKızlar benim daha 4 gün var adetime ve tezt yaptım çok az gülme gördüm yorumlar mısınız testimi
Nimo berbat bir test bende iki defa pozitif verdi ve adet oldumKızlar merhaba artık testlere inancım sıfır. Üç test yaptım dün first ve nimo marka gebelik testi hepsi de hemen silik ikinci çizgiyi çıkardı. Emindim kanda pozitifi göreceğime. İlk defa yanlış pozitif testlerle karşılaştım. Sabah kan verdim sonuç koca bir sıfır. Çok üzüldüm. İnşallah bir dahaki aya gerçek pozitifleri görürürz.
Evet canım öyle yapacağım bir hafta bekleyip kan vereceğim içim içime sığmıyorCanm teste güvenilir değil fln diyolar sende de gözüküyo benim gibi ben yarın kan vericem sende testi tekrarla istersen daha varmış regl gününe
Canım benim bata 3 gün kala negatifti sonra inat ettim bat günü yapmadım beş gün gecikti öyle yaptım pozitif çıktı bence bekleKızlar merhaba benim bat 21i pili Ocak 6 da çatlamayı da 7 sinde gördüm çatlamadan 8 gün geçti 2 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı yumurtlamadan beri de sağ kasıkta özellikle batma vardı göğüs hassasiyeti ümitlendirdi açıkçası ara ara da bel ağrısı oluyor bugün test yaptım negatif pozitif olsa çıkarmaydı
Ben sevinemiyorum bile ya o kadar çok gidip kanda negatif gördüm ki sanırım bı gün doktor hamilesin dese bile inanamiycam inşallah güzel haberi alırız hepimizdeEvet canım öyle yapacağım bir hafta bekleyip kan vereceğim içim içime sığmıyor
Canım benim bata 3 gün kala negatifti sonra inat ettim bat günü yapmadım beş gün gecikti öyle yaptım pozitif çıktı bence bekle
Haklısınız hislerim olduğunu düşündürüyor umarım yanıltmaz hepimize bebek tozu gönderiyorumMerhaba , henüz 6 gün var erken olur bence . Bi kaç güne tekrar denersiniz bat günü bile pozitif görenler olabiliyor
UmarımHaklısınız hislerim olduğunu düşündürüyor umarım yanıltmaz hepimize bebek tozu gönderiyorum
Ben kürtaj oldum cnm biri 8 biri 7 haftalıktı 2013 14 seneleri korkma rabbim nasip etmeyeceği senin hayalini kurdurmaz herşey rabbimden bu günümüze elhamdülillahİnşallah canım, biliyorum muhakkak tek değilimAslında tekrar istiyorum, korkuyorum mu ne bilemiyorum. Buraya yazmak istedim. Takip ediyorum bu konuyu belki içim ısınır, sizlerle burada tekrar denerim diye düşündüm. Bir de 1 yıl geçsin istedim, sezeryan doğum yaptım çünkü, sen ne zaman doğum yaptın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?