2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar merhaba benim bat 21i pili Ocak 6 da çatlamayı da 7 sinde gördüm çatlamadan 8 gün geçti 2 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı yumurtlamadan beri de sağ kasıkta özellikle batma vardı göğüs hassasiyeti ümitlendirdi açıkçası ara ara da bel ağrısı oluyor bugün test yaptım negatif pozitif olsa çıkarmaydı

Eklentiler

• IMG_3047.jpeg
    324,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3050.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 40
Çok sevindim allah yüzünüzü güldürsün sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Merhaba , henüz 6 gün var erken olur bence . Bi kaç güne tekrar denersiniz bat günü bile pozitif görenler olabiliyor

Kızlar benim daha 4 gün var adetime ve tezt yaptım çok az gülme gördüm yorumlar mısınız testimi

Uygulama önemli değil çatlama günü önemli çatlama olduktan 14 gün sonra regl gelir
Benim daha kargo da bakalım ama dayanamadım eczaneden aldım bugün denedim sonucum çok şişlikte olsa bi gölge var heycanlandım bide antidepresanı bırakmıştım çok depresif ve duygusalım şuan

Nimo berbat bir test bende iki defa pozitif verdi ve adet oldum

Canım benim bata 3 gün kala negatifti sonra inat ettim bat günü yapmadım beş gün gecikti öyle yaptım pozitif çıktı bence bekle

Canım benim bata 3 gün kala negatifti sonra inat ettim bat günü yapmadım beş gün gecikti öyle yaptım pozitif çıktı bence bekle
Merhaba , henüz 6 gün var erken olur bence . Bi kaç güne tekrar denersiniz bat günü bile pozitif görenler olabiliyor
Haklısınız hislerim olduğunu düşündürüyor umarım yanıltmaz hepimize bebek tozu gönderiyorum

Ben kürtaj oldum cnm biri 8 biri 7 haftalıktı 2013 14 seneleri korkma rabbim nasip etmeyeceği senin hayalini kurdurmaz herşey rabbimden bu günümüze elhamdülillah inşallah rabbim çiçek istiyoruz bahçesini nasip edecek inanıyorum güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…