Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
merhaba kızlar . bebişleri olan annelere allah analı babalı buyutsun ınsalh . saglıcakla . kızlar benm bayadr bebısım toplnyr bole karnm sert oluyor. bı agrı gırıyor snra yumusuyor. ama gunde nı 4 5 kere bole olyrz . yarın doktra gıdecyız baklm nolck . plesanta prıvea benm . korkyrm da acıkcası . 32+4 teyiz.

Allah kolaylık versin 🤲 biz de her şeyi eşimle yapacağız. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv rahatsız kendi işini anca yapıyor, görümcemin 3 yaşında çocuğu var ve o da hamile
O yüzden eşimle el ele her şeyi halledeceğiz inşallah 🥰
Amin canım Allah hepimize kolaylık versin inşallah🤲🏻 Bebişlerimiz sağlıcakla gelsinde tek yorgunluk bunlar olsun🌸

Allah yardımcın olsun🙏🏻Zamanımız var yavaş yavaş halledeceğiz🌺O tatlış şeyleri görünce benim de yıkayasım geldi tabi odanın içinde henüz adım atmaya yer yok😂
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻 son zamanlar daha çok ağırlaşırım diye yavaştan başladım ben cuma günü 32 ye gircez zaten çokda erken sayılmayız🥹

Kızlar ben bi konu daha atayım ortaya; Meryem ana otu. Gece uyuyamayınca kasım ve aralık grubunu okudum hep. Kasım grubunda galiba bi arkadaşın sabah 6da sancısı başlamış meryem ana otunu kaynatmış içmiş duşunu almış hastaneye gitmişler 9da. 11de doğum yapmış maşallah. Instagramda falan çok gördüm Meryem ana otunu öneren ama yakın çevremde hiç kullanan ya da öneren olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz kullanıp kullanmamakla ilgili?
Ben önceki doğumumda yapmıştım doktor çatı muayenesinde açılman var demişti o zaman koydum 3 gün sonra doğum yaptım ama suya koydum icmedim annem icine sureler okumuştu

Kızlar hemşireye verilecekleri hazırlıyorum da alt üst takımın altına zıbın mı giyiliyor bir tek başka bir şey koyacak miyim alt için

Akşamları yürüyüşe çıkıyorduk soluk soluğa kalıyorum onuda azalttım bu ara😒 Mide yanması bazı günler hafif oluyor bazen aşırı oluyor bndede o ilaç hiç işe yaramadı ilk başlardaki gibi biraz tuzlu kraker yiyorum öyle olunca bi tık hafifletiyor
Tuzlu krekeri denicem bende aşırı migdem yanıyor bazen afedersin aşağı eğilince bile çok kötü oluyorum yanarken bide kusasim geliyor öf 🥲

Birde dünden beri yıkama işlerine giriştim 3 makine oldu daha var minnak minnak kıyafetler🥹 ailem çalışıyor doğuma yakın gelcek herşeyi eşimle ikimiz yapıyorz gurbette olmanın zorluğunu yavaştan hissetmeye başladım bugün🥺
Oyyy masallahh sana 🥲bizde aynıyız maleseff çok uzaktayım herkeslere ama önemi yok herşeyimi kendim yaparım kalabalıktan pek haz etmiyorum😂

merhaba kızlar . bebişleri olan annelere allah analı babalı buyutsun ınsalh . saglıcakla . kızlar benm bayadr bebısım toplnyr bole karnm sert oluyor. bı agrı gırıyor snra yumusuyor. ama gunde nı 4 5 kere bole olyrz . yarın doktra gıdecyız baklm nolck . plesanta prıvea benm . korkyrm da acıkcası . 32+4 teyiz.
Aminnn🌺Bazılarımızda kasılmalar oluyor düzenli ve sık olmazsa doktor sorun yok diyor.Kendi doktorun ne diyecek bakalım.Hepimiz zaman yaklaştıkça korku heyecan stres her şeyi hissediyoruz.Hepimizin farklı bir soru işareti oluyor inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşalım her şey güzel geçsin🌺

Kızlar 30 haftadayiz ama bebek hareketleri azalıyor toplanma şeklinde oluyor gibi normal mi ki
31 haftayı geçtik bebek hareketleri bı iki haftadır azaldı.yarin kontrol var bakalım ne durumdayız.
Kızlar sizde de bu aralar çok halsizlik oluyor mu geçen ay enerjim yerindeydi şimdi yataktan kalkarken bile yorgun hissediyorum kendimi, gece döne döne zor uyuyorum uyuyuncada her saat gibi tuvalete kalkıyorum kasım başından beri çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi enerjim çekildi resmen🤦🏼‍♀️😒
Bende öyleyim 🥴
Bnm de yarın sabah kontrol.bende de aynısı oluyor toplanma oluyor ağrı oluyor sonra düzeliyor.hareketleri azaldı.31+4teyiz bizde

İnternette 2 saatte 10 hareket diyorlar ama benim doktorum gün içinde 20 hareketi varsa yeterli demişti
Benim doktorum da günde 20 30 hareket dedi, birde 3 saat hareket etmezse birşeyler yiyip uzan bir saat içinde 5 defa hareket etmezse hastaneye gel demişti, ama geçen hafta gittiğim perinatolojide prof yemekten sonraki bir saat içinde 10 hareket saymalısın dedi. Hangisi doğru bilmiyorum ama bebekten bebeğe değiştiğini düşünüyorum, benim bebeğim başından beri sakin bir bebek olduğu için çok hareket etmesede iyi olduğunu hissediyorum

Birde dünden beri yıkama işlerine giriştim 3 makine oldu daha var minnak minnak kıyafetler🥹 ailem çalışıyor doğuma yakın gelcek herşeyi eşimle ikimiz yapıyorz gurbette olmanın zorluğunu yavaştan hissetmeye başladım bugün🥺
Senin aracılığınla herkese sormui olim deterjan olarak ne kullandınız ?

X