Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar 30 haftadayiz ama bebek hareketleri azalıyor toplanma şeklinde oluyor gibi normal mi ki
Bende aynıyım canım dönem dönem çok oynuyor dönem dönem azalıyor artık yeri daralmaya başladığı için hareketlerinde azalma olur diyor internette. Sıkma canını.

Benim bildiğim meryem ana otu içilmiyor sancılar geldiğinde suya konur açılması beklenir doğumun rahat geçiceğine inanılır bu şekilde.
Şimdi tekrar bi araştırma yaptım içiliyor diyorlar 3-4 gün öncesi 1 hafta öncesinden bile içmeye başlayan var yudum yudum. Forumda eski konularda da bulabilirsiniz.

Kızlar sizde de bu aralar çok halsizlik oluyor mu geçen ay enerjim yerindeydi şimdi yataktan kalkarken bile yorgun hissediyorum kendimi, gece döne döne zor uyuyorum uyuyuncada her saat gibi tuvalete kalkıyorum kasım başından beri çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi enerjim çekildi resmen

Şimdi tekrar bi araştırma yaptım içiliyor diyorlar 3-4 gün öncesi 1 hafta öncesinden bile içmeye başlayan var yudum yudum. Forumda eski konularda da bulabilirsiniz.
İçende var suya koyanda var suyuyla duş alanda. Bence tamamen inançla alaklı bişey.

Enerjisizlik bende de çok var canım. Bide bende ara ara nefes darlığı oluyor en çokta o zorluyor beni bide dün bir mide yanması yaşamışım yok böyle bişey. Gaviscon içtim soda içtim bana mısın demedi. Neden oluyo anlamadım

Evet ben de öyleyim canım çok agirlastim hiç bişey yapasim.yok yatınca rahat edemiyorum kalksam rahat değilim yatakta dönerken çok zorlanıyorumpamuklar gibi uyumayı özledim resmen

Merhaba herkese nasılsınız, umarım her şey yolundadır en son ikiz anneleri doğum yapmıştı sanırım inşallah onlar da iyidir
Epeydir yazmıyordum 29+6 dayız bizde her şey yolunda
Çoğu eşyasını aldık ama hala yıkama, hastane çantası hazırlama yapmadım 32.haftayla birlikte onu da yaparım diye düşünüyorum. Bir de owli korse almayı düşünüyorum ama 2.el almak mantıklı olur mu sizce
Korse işini ne yaptınız

Evet ben de öyleyim canım çok agirlastim hiç bişey yapasim.yok yatınca rahat edemiyorum kalksam rahat değilim yatakta dönerken çok zorlanıyorumpamuklar gibi uyumayı özledim resmen
En az 3-4 kere tuvalete kalkıyorum ben de. Bir de çok afedersiniz o kadar az oluyo ki nasıl o kadar sıkıştığımı anlayamadan yatıyorum

Akşamları yürüyüşe çıkıyorduk soluk soluğa kalıyorum onuda azalttım bu ara Mide yanması bazı günler hafif oluyor bazen aşırı oluyor bndede o ilaç hiç işe yaramadı ilk başlardaki gibi biraz tuzlu kraker yiyorum öyle olunca bi tık hafifletiyor

Birde dünden beri yıkama işlerine giriştim 3 makine oldu daha var minnak minnak kıyafetler ailem çalışıyor doğuma yakın gelcek herşeyi eşimle ikimiz yapıyorz gurbette olmanın zorluğunu yavaştan hissetmeye başladım bugün

Eklentiler

• IMG_9850.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_9847.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 68
Ben herhangi bir otu hamileyken içmem ben hep suya koyulup açılıp kapanmasiyla ilgili şeyler duydum çevremde bu şekilde yaptı

Allah kolaylık versin biz de her şeyi eşimle yapacağız. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv rahatsız kendi işini anca yapıyor, görümcemin 3 yaşında çocuğu var ve o da hamile
O yüzden eşimle el ele her şeyi halledeceğiz inşallah

Allah yardımcın olsunZamanımız var yavaş yavaş halledeceğizO tatlış şeyleri görünce benim de yıkayasım geldi tabi odanın içinde henüz adım atmaya yer yok

Bu aralar mııı o kadar uzun süredir öyleyim ki Hele tuvalet olayı çok fenaDün kışlıklarımı çıkardım dolabı düzenledim yatağa yatıp ay oy diye diye uyumuşum yaptığıma da pişman oldum

Ben herhangi bir otu hamileyken içmem ben hep suya koyulup açılıp kapanmasiyla ilgili şeyler duydum çevremde bu şekilde yaptı
Ben de suya atılıp doğum süresince açılması beklendiğini biliyorum, içildiğini duymadım

Ayrıca biraz inançla alakalı tabi ama doğum yapan kişinin ya da çevresinin okuduğu bir dua var. Sadece doğum değil zor süreçler için de okunabilir tabi ki. Araştırmak isteyen olursa diye ekliyorum. "Sümmes sebila yesserahu" anlamı "Sonra ona yolu kolaylaştırdı"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…