Bende aynıyım canım dönem dönem çok oynuyor dönem dönem azalıyor artık yeri daralmaya başladığı için hareketlerinde azalma olur diyor internette. Sıkma canını.Kızlar 30 haftadayiz ama bebek hareketleri azalıyor toplanma şeklinde oluyor gibi normal mi ki
Şimdi tekrar bi araştırma yaptım içiliyor diyorlar 3-4 gün öncesi 1 hafta öncesinden bile içmeye başlayan var yudum yudum. Forumda eski konularda da bulabilirsiniz.Benim bildiğim meryem ana otu içilmiyor sancılar geldiğinde suya konur açılması beklenir doğumun rahat geçiceğine inanılır bu şekilde.
İçende var suya koyanda var suyuyla duş alanda. Bence tamamen inançla alaklı bişey.Şimdi tekrar bi araştırma yaptım içiliyor diyorlar 3-4 gün öncesi 1 hafta öncesinden bile içmeye başlayan var yudum yudum. Forumda eski konularda da bulabilirsiniz.
Enerjisizlik bende de çok var canım. Bide bende ara ara nefes darlığı oluyor en çokta o zorluyor beniKızlar sizde de bu aralar çok halsizlik oluyor mu geçen ay enerjim yerindeydi şimdi yataktan kalkarken bile yorgun hissediyorum kendimi, gece döne döne zor uyuyorum uyuyuncada her saat gibi tuvalete kalkıyorum kasım başından beri çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi enerjim çekildi resmen
Evet ben de öyleyim canım çok agirlastim hiç bişey yapasim.yok yatınca rahat edemiyorum kalksam rahat değilim yatakta dönerken çok zorlanıyorumKızlar sizde de bu aralar çok halsizlik oluyor mu geçen ay enerjim yerindeydi şimdi yataktan kalkarken bile yorgun hissediyorum kendimi, gece döne döne zor uyuyorum uyuyuncada her saat gibi tuvalete kalkıyorum kasım başından beri çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi enerjim çekildi resmen
En az 3-4 kere tuvalete kalkıyorum ben de. Bir de çok afedersiniz o kadar az oluyo ki nasıl o kadar sıkıştığımı anlayamadan yatıyorumEvet ben de öyleyim canım çok agirlastim hiç bişey yapasim.yok yatınca rahat edemiyorum kalksam rahat değilim yatakta dönerken çok zorlanıyorumpamuklar gibi uyumayı özledim resmen
Bugun bi arkadaşım doğurunca kuş gibi hafifliyorsun diyor inşallah öyle olurEvet ben de öyleyim canım çok agirlastim hiç bişey yapasim.yok yatınca rahat edemiyorum kalksam rahat değilim yatakta dönerken çok zorlanıyorumpamuklar gibi uyumayı özledim resmen
Akşamları yürüyüşe çıkıyorduk soluk soluğa kalıyorum onuda azalttım bu araEnerjisizlik bende de çok var canım. Bide bende ara ara nefes darlığı oluyor en çokta o zorluyor benibide dün bir mide yanması yaşamışım yok böyle bişey. Gaviscon içtim soda içtim bana mısın demedi. Neden oluyo anlamadım
Bebişler büyüdükçe mesaneye baskı oluyormuş az da gelse çok sıkışmış hissi veriyor o daEn az 3-4 kere tuvalete kalkıyorum ben de. Bir de çok afedersiniz o kadar az oluyo ki nasıl o kadar sıkıştığımı anlayamadan yatıyorum
Evet ya iş yerinde dakika başı tuvaletteyim yollar aşındıBebişler büyüdükçe mesaneye baskı oluyormuş az da gelse çok sıkışmış hissi veriyor o da
Ben herhangi bir otu hamileyken içmem ben hep suya koyulup açılıp kapanmasiyla ilgili şeyler duydum çevremde bu şekilde yaptıKızlar sizde de bu aralar çok halsizlik oluyor mu geçen ay enerjim yerindeydi şimdi yataktan kalkarken bile yorgun hissediyorum kendimi, gece döne döne zor uyuyorum uyuyuncada her saat gibi tuvalete kalkıyorum kasım başından beri çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi enerjim çekildi resmen
Ben birkaç kere yaşadım ama düzenli ve sık değildi.Doktorum düzenli ve sık olursa acile gel bakalım dediKızlar 30 haftadayiz ama bebek hareketleri azalıyor toplanma şeklinde oluyor gibi normal mi ki
Allah kolaylık versinBirde dünden beri yıkama işlerine giriştim 3 makine oldu daha var minnak minnak kıyafetlerailem çalışıyor doğuma yakın gelcek herşeyi eşimle ikimiz yapıyorz gurbette olmanın zorluğunu yavaştan hissetmeye başladım bugün
Allah yardımcın olsunBirde dünden beri yıkama işlerine giriştim 3 makine oldu daha var minnak minnak kıyafetlerailem çalışıyor doğuma yakın gelcek herşeyi eşimle ikimiz yapıyorz gurbette olmanın zorluğunu yavaştan hissetmeye başladım bugün
Bu aralar mııı o kadar uzun süredir öyleyim kiKızlar sizde de bu aralar çok halsizlik oluyor mu geçen ay enerjim yerindeydi şimdi yataktan kalkarken bile yorgun hissediyorum kendimi, gece döne döne zor uyuyorum uyuyuncada her saat gibi tuvalete kalkıyorum kasım başından beri çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi enerjim çekildi resmen
Ben de suya atılıp doğum süresince açılması beklendiğini biliyorum, içildiğini duymadımBen herhangi bir otu hamileyken içmem ben hep suya koyulup açılıp kapanmasiyla ilgili şeyler duydum çevremde bu şekilde yaptı