Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Bizimkiler de karışıyordu ben de kıyafetlerine ismini yazdırdım konu kapandı
Hahaha eşim de ben anlatınca gruba kirli sepetini atmış üzerinde isim yazıyor susarlar diyor
Teşekkür ederim arkadaşım artık takılmayıp geçicem ben de

İyi geceler kızlar bu ara bel ağrılarım arttı ilk hamileliğimde bel fıtığı olmuştu doktor başlangıcı demişti ama bunda da şimdiden başladı ağrılar hatta biraz evi toparlayayım bulaşıkları yerleştireyim dizeyim makinaya inanılmaz ağrıyor daha zaman var yaa ne yapacağımı şaşırdım

Sıcak su torbası biraz ise yarayabilir. Benim de sırtım felaket ağrıyor. Sıcak su torbası koyuyorum. Midemden uyuyamıyorum bugün de. Bir de çok fazla tıkanıyorum bir şey yerken falan.

Sıcak su torbası biraz ise yarayabilir. Benim de sırtım felaket ağrıyor. Sıcak su torbası koyuyorum. Midemden uyuyamıyorum bugün de. Bir de çok fazla tıkanıyorum bir şey yerken falan.
Evet bugün annem sıcak havlu koydu ama geçici bi çözüm oturup kalkmak uzanıp doğrulmak zorlaştı. Bebişler büyüdükçe zorlaşmaya başladı yaa daha çok zaman var ilkinde böyle miydim hatırlamıyorum da bu arada mideye ben sakızla çözüm buldum sakız çiğnemek iyi geldi

Benimde aynısı canım kızımı doğurduktan sonra doktor bel fıtığı başlangıcı var demişti. Şuan son durum ne bilmiyorum. Benimde ağrılarım var bazen örneğin sol ayağımı yere basınca belim acıyor. Bu arada fıtığı olanlara epidural yapılmıyor diyenler var sizin bi bilginiz var mı bu konuyla alakalı

Onu da denedim. Benimkine çare olmadı. Asıl kötü olan sırt ağrım nedeniyle sırt üstü ve sıcak su torbası üstüne yatmam lazım. Midem için neredeyse dik uyumam lazım. Birisi için iyi olan diğerini rahatsız ediyor. Uyuyamıyorum. 32 haftalık olacağım pazartesi. Kaç hafta daha böyle geçecek diye günleri saymaya başladım.

Onu bende duydum ama henüz konuşmadım doktorla benim ilki sezaryen oldu bunda ssvd istiyorum ama vajinal doğumda da bel fıtığı olanlara önermiyorlarmış

Benim azıcık bilgim var. Çünkü anestezi takipliyim şimdiden. Doktorun biri sizin için epidural ve spinal uygun değil dedi. Bel fıtığım olduğu için. Diğeri de yapılabilir dedi. Nitekim bir arkadaşım da bel fıtığı idi. Epidural ile doğurdu. Bir şeyi yok simdi.

Aslında sırt ağrısı için eşiniz biraz masaj yapsa kaslar sertleşir ağrıyan yerde onları parmağıyla dağıtsa rahatlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…