Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ablalarım, kızlarr
Bu da sabah yap demiştiniz sabah ki ilk idrar ile yapılan erken gebelik değil normal kaset test bilginiz olsun. Bu silik çizgi 3. Dk çıktı bilginiz olsun diğerleri gibi 🥲 atıyım dedim belki benim gibi sizlerde görürsünüz. Sadece daha yeni dölleniyor gibi silik çizgi gibi düşünüyorum emin olmamakla birlikte 🥹🥲

Eklentiler

• 1000005197.jpg
    1000005197.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000005202.jpg
    1000005202.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 40
Ablalarım, kızlarr
Bu da sabah yap demiştiniz sabah ki ilk idrar ile yapılan erken gebelik değil normal kaset test bilginiz olsun. Bu silik çizgi 3. Dk çıktı bilginiz olsun diğerleri gibi 🥲 atıyım dedim belki benim gibi sizlerde görürsünüz. Sadece daha yeni dölleniyor gibi silik çizgi gibi düşünüyorum emin olmamakla birlikte 🥹🥲
Görünüyor canım

Ben bu ay düşük yaptım gecikmeyi ona bağladım zaten ama bugün bir haftadır gecikmem var gecikmenin birinci günü test yaptım negatif sık idrara çıkma sağ kasık ve rahim ağrısı başımı yataktan kaldıramıyorum böyle sıcak basıyor sürekli acıkma baş dönmesi akıntı ve sivilce çıktı ilk defa böyle oldu onu da yine adete bağladım ama hala gelen giden yok birde düşük yaptığın ay hamile kalman çok yüksek diyorlar
Bu belirtiler gebelik belirtisi canım sıcak basmada oluyordu bende de unutmuşum yazmayı kan versene kuzum sen inşallah vardır

Adete 5 gün var Dün gece çok az lekelenmem oldu. Bu sabah ki idrar testim böyle çıktı ama bu artimed çok güvenmiyorum sizlerden bu markayı kullanan var mı?

Eklentiler

• 1000088532.jpg
    1000088532.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000088531.jpg
    1000088531.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 43
Ablalarım, kızlarr
Evet bunda çıkmış cnm bunun markası nedir

Kızlar elim ayağım titriyor gecikmemin 3. günü şimdi test yaptım (aslında yapmayacaktım sayfada pozitifleri görünce heves ettim 😁) test ıslanırken çıktı ikinci çizgi ve ilk kez bu kadar net çizgi gördüm nolur dua edin kimyasal olmasın. Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin🌸

Eklentiler

• IMG_4400.jpeg
    IMG_4400.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar elim ayağım titriyor gecikmemin 3. günü şimdi test yaptım (aslında yapmayacaktım sayfada pozitifleri görünce heves ettim 😁) test ıslanırken çıktı ikinci çizgi ve ilk kez bu kadar net çizgi gördüm nolur dua edin kimyasal olmasın. Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin🌸
Tebrik ediyorum darısı hepimizin başına inşallah🥰🌸

Maşallah tebrik ederim kesin ve net hamilesiniz inşallah sağlıkla ilerler bebişin hayırlı olsun🙏🏻

İnnovıta gebelik testi bu degilmi

Maşallah tebrik ederim canim🌸kc gun gecikmen var belirtin varmi bzide umut ol lutfen 🌸🥺

Maşallah tebrik ederim canim🌸kc gun gecikmen var belirtin varmi bzide umut ol lutfen 🌸🥺
Allah razı olsun 💕 ben detaylı yazmıştım kendim için canım onu paylaşıyorum
Adet günüm 22 Aralık

Adete 5 kala: Belim kuyruk sokumum ağrıyor özel bölgede sancı gibi ağrı oluyor ara ara kasıklarda ağrı ve baskı var hasta gibiyim halsizim+kramp, baş ağrısı

Adete 4 kala: dünkü belirtilere ek olarak eklem ağrısı

Adete 3 kala: spor yaptıktan sonra ham olmamızdan kaynaklı yaşanan vücut ağrısının aynısı tüm gün boyunca oldu

Adete 1-2 gün kala: aman aman bişey yoktu gün içinde akşamları hafif bel bacak ağrısı özellikle sol bacak

Dün akşam ve sabah kalktığımda belim kasıklarım kuyruk sokumum çok ağrıyordu gün içinde geçti. Bir kaç kezde baş dönmesi gibi değil hafif dengesizlik yaşadım

X