- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.321
Kizlar gunaydin.....Gece uykudayken hic uyanmadan saga sola donebiliyor musunuz???ben bu gece her seferinde uyandim her dondugumde agri oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı durumdayım dönerken uyanıp doğrulup öyle dönüyorum tabi uyku gidiyorKizlar gunaydin.....Gece uykudayken hic uyanmadan saga sola donebiliyor musunuz???ben bu gece her seferinde uyandim her dondugumde agri oldu
Olabilir bu ara iyiyim tekrarlamaz inşallah dikkat edelim kendimizeBence bazen yediğimiz şeylerden de oluyor, dün kahvaltı da 2 tane poğaça yedim ağır gelmiş olabilir
Canim dr brown 3-4 parca temizlemesi cok zormus o icindeki yesil seyi falan. O yuzden ondan almicam ben avent aldim camlarindan sonra bakicam bebek sevmezse degistircemBen lansinoh, avent ve dr brown arasındayım kafam çok karışık biberon konusunda olumlu, olumsuz çok yorum var bütün markalarda.
Çok teşekkür ederim canım, kaşık olanlardan da almak gerekli midir?Merhaba canım ben oğlumda lansinoh kullandım ama ilk başlarda kaşık biberon kullanmıştım memeye tam alışana kadar. Zaten bakıcıya bırakana kadar da pek biberon kullanmadı. Mamayı reddetmişti sadece emince de gerek kalmamıştı başlarda
Günaydın. Evet ağrı oluyor, karnım batıyor bazen, ben çoğunlukla sabit kalıyorum bu sefer de omuzlarım, kolum tutuluyor. Bir çaresi yok galibaKizlar gunaydin.....Gece uykudayken hic uyanmadan saga sola donebiliyor musunuz???ben bu gece her seferinde uyandim her dondugumde agri oldu
Geçmiş olsun canım böyle durumlarda endol diye Bi ilaç var onu veriyorlar fitil olarak belki ona devam ettirir bir ilaç daha vardı ismini unuttum tansiyon ilacıydı sanki oğlumda bana da yazmıştı çok kasılma oluyor diye ama kullandırmamıştı yanında dursun kullan dersem kullan demişti doktora gitmen iyi olmuş İnş Bi daha tekrar etmezKızlar günaydınnn. Dün en kötü günlerimden birini yaşadım resmen. İşe başladım hafif kasık ağrılarım vardı sonra şiddetlendi bacaklarıma vurmaya başladı ritmik bi sekilde hic gecmedi alt karın ağrım oldu ve yürüyemedim baskı olustu stresten terledim. Hemen hiç beklemeden doktora koştuk resmen doğuruyorum sandım. Çok kötüydü. Ağlayarak doktorun odasına girdim. Doktor endişelendi direkt kanaman suyun vs var mı dedi yok dedim sonra kontrol etti rahmin kasılmış dedi. Açılman falan yok dedi ama bu ağızdan verilcek ilaçlarla geçmez seni yatırmamız lazım dedi. Bebişimiz çok şükür iyi baya kontrol etti sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok dedi ama dün yatışımı yaptılar. İdrar kan tahlili yapıldı sonuclarım temiz enfeksiyon falan da yok serum takıyorlar paso iğne oluyorum falan bugün tekrar kontrol olcak bakalım ne diyecek doktorumuzdua edin kızlar cok korktum ağlamaktan bi hâl oldum resmennn
Kaç haftalık oldun canım. Ben bir kez kalkıyorum gece ama gün içi birçok kez gidiyorum.Kizlar ben isemekten uyuyamiyorum az oncekiyle tum gece boyunca 5 kere cise kalktim ya! Ayyyy insanlik disi! Korkudan su icemiyorum
Canım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıcakla eve dönüp evde dinlenirsin.Kızlar günaydınnn. Dün en kötü günlerimden birini yaşadım resmen. İşe başladım hafif kasık ağrılarım vardı sonra şiddetlendi bacaklarıma vurmaya başladı ritmik bi sekilde hic gecmedi alt karın ağrım oldu ve yürüyemedim baskı olustu stresten terledim. Hemen hiç beklemeden doktora koştuk resmen doğuruyorum sandım. Çok kötüydü. Ağlayarak doktorun odasına girdim. Doktor endişelendi direkt kanaman suyun vs var mı dedi yok dedim sonra kontrol etti rahmin kasılmış dedi. Açılman falan yok dedi ama bu ağızdan verilcek ilaçlarla geçmez seni yatırmamız lazım dedi. Bebişimiz çok şükür iyi baya kontrol etti sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok dedi ama dün yatışımı yaptılar. İdrar kan tahlili yapıldı sonuclarım temiz enfeksiyon falan da yok serum takıyorlar paso iğne oluyorum falan bugün tekrar kontrol olcak bakalım ne diyecek doktorumuzdua edin kızlar cok korktum ağlamaktan bi hâl oldum resmennn
Geçmiş olsun canım.Kızlar günaydınnn. Dün en kötü günlerimden birini yaşadım resmen. İşe başladım hafif kasık ağrılarım vardı sonra şiddetlendi bacaklarıma vurmaya başladı ritmik bi sekilde hic gecmedi alt karın ağrım oldu ve yürüyemedim baskı olustu stresten terledim. Hemen hiç beklemeden doktora koştuk resmen doğuruyorum sandım. Çok kötüydü. Ağlayarak doktorun odasına girdim. Doktor endişelendi direkt kanaman suyun vs var mı dedi yok dedim sonra kontrol etti rahmin kasılmış dedi. Açılman falan yok dedi ama bu ağızdan verilcek ilaçlarla geçmez seni yatırmamız lazım dedi. Bebişimiz çok şükür iyi baya kontrol etti sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok dedi ama dün yatışımı yaptılar. İdrar kan tahlili yapıldı sonuclarım temiz enfeksiyon falan da yok serum takıyorlar paso iğne oluyorum falan bugün tekrar kontrol olcak bakalım ne diyecek doktorumuzdua edin kızlar cok korktum ağlamaktan bi hâl oldum resmennn
Geçmiş olsun canımKızlar günaydınnn. Dün en kötü günlerimden birini yaşadım resmen. İşe başladım hafif kasık ağrılarım vardı sonra şiddetlendi bacaklarıma vurmaya başladı ritmik bi sekilde hic gecmedi alt karın ağrım oldu ve yürüyemedim baskı olustu stresten terledim. Hemen hiç beklemeden doktora koştuk resmen doğuruyorum sandım. Çok kötüydü. Ağlayarak doktorun odasına girdim. Doktor endişelendi direkt kanaman suyun vs var mı dedi yok dedim sonra kontrol etti rahmin kasılmış dedi. Açılman falan yok dedi ama bu ağızdan verilcek ilaçlarla geçmez seni yatırmamız lazım dedi. Bebişimiz çok şükür iyi baya kontrol etti sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok dedi ama dün yatışımı yaptılar. İdrar kan tahlili yapıldı sonuclarım temiz enfeksiyon falan da yok serum takıyorlar paso iğne oluyorum falan bugün tekrar kontrol olcak bakalım ne diyecek doktorumuzdua edin kızlar cok korktum ağlamaktan bi hâl oldum resmennn
Canim 19Kaç haftalık oldun canım. Ben bir kez kalkıyorum gece ama gün içi birçok kez gidiyorum.
Canım ben uyumaya yakın sıvı alımını kesiyorum o nedenle nadir kalkıyorum. Öyle yapmıyorsan deneyebilirsin.Kizlar ben isemekten uyuyamiyorum az oncekiyle tum gece boyunca 5 kere cise kalktim ya! Ayyyy insanlik disi! Korkudan su icemiyorum
Ya ben de öyleyim gerçekten işemekten yoruldum artık.Kizlar ben isemekten uyuyamiyorum az oncekiyle tum gece boyunca 5 kere cise kalktim ya! Ayyyy insanlik disi! Korkudan su icemiyorum
Ben her çişe kalktığımda su içiyorum ya çok susamış oluyorum, içmesem de sanki kızçem susuz kalmış gibi geliyorCanım ben uyumaya yakın sıvı alımını kesiyorum o nedenle nadir kalkıyorum. Öyle yapmıyorsan deneyebilirsin.
Gece yatmadan 1 ya da 2 bardak içip uyuyorum, 1 kere kalkıyorum sadece. Uyumadan önce azalt istersen uykusuz kalmak da kötü çünküCanim 19
Uyanmamak imkansız ya, benim göbeğim iyice kocaman oldu kendimi öyle pıt diye çeviremiyorum yatakta. Bir de belim ağrıyor dönerken. Valla 3. trimester da napcaz bilmiyorumKizlar gunaydin.....Gece uykudayken hic uyanmadan saga sola donebiliyor musunuz???ben bu gece her seferinde uyandim her dondugumde agri oldu
Ya ben içsem de öyle çok içmiyorum gece o nedenle bazı günler 1 kere falan kalkıyorum. Bir de bu hamilelikte oldu uyanınca geri uyuyamamak gözümü bile açmadan gidiyorum tuvalete sırf geri uyuyabilmek için. Çok kötü bir şey gerçekten.Ya ben de öyleyim gerçekten işemekten yoruldum artık.
Ben her çişe kalktığımda su içiyorum ya çok susamış oluyorum, içmesem de sanki kızçem susuz kalmış gibi geliyor
Günaydın aynısını yaşıyorum. Ama su içmeye devam ediyorum çok su içmezsem yanıyorum ben gece sürekli wcdeyim. Hamile yastığı aldım dün ilk defa onla uyudum dönüşlerde iyiydi sarılıp bacak arama aldım biraz daha uyumuşumUyanmamak imkansız ya, benim göbeğim iyice kocaman oldu kendimi öyle pıt diye çeviremiyorum yatakta. Bir de belim ağrıyor dönerken. Valla 3. trimester da napcaz bilmiyorum