Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Kizlar sizinde gogusleriniz agriyor mu ya
Benim anlik bi aci giriyor ki sanki gogsumu icinden biri sıkıyor gibi 😃
Bide afedersiniz uclari cok kurumus bisey surulur mu erken mi?
Bide lutfen bana krem onerin ya, artık cildimin kurulugu mahfediyor beni
Uygun fiyatli hamileler icin ne alabiliriz

Kizlar sizinde gogusleriniz agriyor mu ya
Benim anlik bi aci giriyor ki sanki gogsumu icinden biri sıkıyor gibi 😃
Bide afedersiniz uclari cok kurumus bisey surulur mu erken mi?
Bide lutfen bana krem onerin ya, artık cildimin kurulugu mahfediyor beni
Uygun fiyatli hamileler icin ne alabiliriz
Ben kullandığım nemlendiriciyi uçlarına da sürüyorum bende en başından beri ağrı hassasiyet var

Göbek şeklinize göre cinsiyet tahmini mi yapılıyor ? Hepimiz saglıklaalalım yavrularımızı kucaklarımıza . Göbeğim top mu sivri mi karar veremiyorum ben bir bakıyorum o belirti bir bakmıyorum diğer belirti ikisine de uyuyor gibi geliyor 😅

Keseye göre de cinsiyet biliniyormuş anladığım kadarıyla ben de merak ediyorum, göbeğime karar veremedim henüz top gibi sanırım 😅

Kızlar amacım asla moralinizi bozmak değil ben 15 hafta içinde olmama rağmen halen kusmlarım devam ediyor ilaçsız duramıyorum. Size şunu söylemek istiyorum üç ay dolunca dört ay dolunca geçer deniliyor doktorlar öyle diyor reelsler önünüze çıkıyor öyle diyorlar bunları mümkün olduğunca dinlemeyin çünkü süreci başkaları değil biz belirliyoruz. Bunu bana psikiyatrist dedi hatta bana burayı bile çok kullanmamamı söyledi 😅 Kendini belirli bir tarihe odaklama dedi bunu yapmak için tüm sürecin öyle geçeceğini düşün ve sana en iyi gelen şeyin ilaç olduğunu düşün dedi zamanı gelince zaten kendin deneme yanılma bırakırsın dedi. Çünkü o kafandaki belirli tarih gelince olmayınca psikolojik olarakta çöküyorsun ve stres vesaire hepsini tetikliyor dedi. Bunu sizinle paylaşmak istedim 🥰

Kızlar 10 tl maliyetle göğüs ucu çıkarıcı yaptım. 🤭 ilgilenen olursa nasıl yaptığımı yazıyorum. Bi tane enjektörün ucunu maket bıçağıyla kestim içindekini çıkarıp kestiğim yerden taktım ve çeker gibi göğüs ıcuna takıp çektim uzun vadede çok işime yarar bence görseli de birakayım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba arkadaşlar.

Ben 2025 temmuz grubundayım.
İhtimaldir ki haziran sonu doğum yapabilirim.
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Zeynep Kamil’e gebelik takibi yaptıran arkadaşlar varsa, Dr tavsiyesi almak istiyorum.

Hastanenin sistemi nasıl, gidince randevu aldığımız Dr a muayene olabiliyor muyuz yoksa asistanlar mı bakıyor? Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız bizim için büyük yardım olur. :KK51:

Bebeklerinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı diliyorum 🤗

Kızlar iyi akşamlar hepinize moralim çok bozuldu bugün eşimi işten cikarmislar ben çalışıyorum ama evi eşimin maaşı dönduruyodu daha çok benim maaşım pek bı şeye yetmiyor daha yeni doğum paketi almistik önümüzde de masraflı bı süreç var bebeğimi düşünüp üzülüyorum kara kara dusunuyoruz şimdi ne yapabiliriz diye hamilelerin duası kabul olur derler dua eder misiniz eşim bı an önce iş bulsun 😔

Kızlar iyi akşamlar hepinize moralim çok bozuldu bugün eşimi işten cikarmislar ben çalışıyorum ama evi eşimin maaşı dönduruyodu daha çok benim maaşım pek bı şeye yetmiyor daha yeni doğum paketi almistik önümüzde de masraflı bı süreç var bebeğimi düşünüp üzülüyorum kara kara dusunuyoruz şimdi ne yapabiliriz diye hamilelerin duası kabul olur derler dua eder misiniz eşim bı an önce iş bulsun 😔
Tazminat vs alamıyor mu canım sonuçta çıkarılmış. Ya da günü yetiyorsa işsizlik maaşı için hemen başvuru yapın en azından o destekler çok olmasa da

Tazminat vs alamıyor mu canım sonuçta çıkarılmış. Ya da günü yetiyorsa işsizlik maaşı için hemen başvuru yapın en azından o destekler çok olmasa da
Bu ise gireli 1 yıl dolmamisti daha canım o yüzden tazminata hak kazanamadı bakalım işsizlik maasina başvuracak artık ama yıl sonu diye kartlara biraz fazla yüklenmistik o biraz bizi endişelendirdi bakalım Allah büyük en kotu idareten bi işe girer kendi istediği gibi bulana kadar biraz kemer sıkıcaz o zamana kadar

Bu ise gireli 1 yıl dolmamisti daha canım o yüzden tazminata hak kazanamadı bakalım işsizlik maasina başvuracak artık ama yıl sonu diye kartlara biraz fazla yüklenmistik o biraz bizi endişelendirdi bakalım Allah büyük en kotu idareten bi işe girer kendi istediği gibi bulana kadar biraz kemer sıkıcaz o zamana kadar
Allah kulunu darda koymaz tez zamanda bir iş bulur inşallah canım 🙏🏻

X