Ben de öyleyim. Bitap düştüm. Bugün bir sürü işim vardı gidemedim. Sabah uyandım bacaklarıma kramp girmiş bir de. Zaten 10 kez uyandım. Şu anda sırtımdan hiç rahat değilim. Sıcak su torbası ile yatiyorum. Yatınca da midem ağzıma geliyor. Nefes almakta zorlanıyorum o yüzden bazen çok saçma ama yediğim şey soluk boruma gidiyor gibi tıkanıyorum.Ay kızlar çok fena bi gece geçirdim. Hiç uyuyamadım. Nefes alamadım saatlerce sağa dön sola dön yastık koy vs hiçbir şey kâr etmedi en son bi şekilde dalmışım ama çok zordu ya. Sizlerde var mı böyle durumlar? Nefes almakta zorlanma falan?
Bugün benim yine uyurken reflüm geldi. Aynısı oldu. O ben olabiliri maalesef. Cati ağrısı denilen şey acaba sağdan sola dönerken zorlanma vajinada dolgunluk hissi olan mı?O daralma hissi bana da çok oluyor midemiz vs sıkışıyor heralde.Geceleri anksiyetem tutuyor resmen zaman yaklaştıkça.Yatakta dönerken çok zorlanıyorum çatı ağrım başladı.Ay oy diye diye sabah ediyorumBir arkadaş gece uyurken reflüsünin tuttuğunu anlatmıştı başıma gelince çok iyi anladım tüm gün midem ağzımda gezdim çok zormuş.Bebeklerimiz depolarımızdan beslenir canım herhangi bir vitamin demir ilacı kullanıyorsan onları aksatma Mide yanmasına ılık ballı süt bana çok iyi geldi
Benim annem hareket etmesini engellemek isteyen doktorun önlüğünü yırtmış genel anestezi yapmışlar.Evet yakın arkadaşımada öyle olmuş doktor şimdi iğneyi sokuyorum sakın kıpırdama demiş der demez arkadaşım refleksle geri çekilmişsonra başka bi doktor gelmiş arkadaşıma sarılıp hareket etmesini engellemişte öyle yapmışlar
Ay aynı ben yaYalnız değilsin anksyete sahibi oldum sanırım. Gece 5 kez lavabo 10 kez nefes alamama göğüs sıkışması uyuduğumda horlama gece olacak diye korkuyorum
Ben ilkinde normal doğum yaptım başıma gelicekleri bilmiyodum bende bodozlama daldım şimdi sezaryen olcak yine bilmiyorum yine bodozlama dalıyorum bakalımilkinde hiçbir şey bilmeden girmiştim şimdi biliyorum bakalım benim için nasıl olcak
Bende öyleBende bazen çok darlanıyorum nefes alırken . Ve gece uykularım kaliteli değil artık çok sık uyanıyorum
Ah canım benim yaBen de öyleyim. Bitap düştüm. Bugün bir sürü işim vardı gidemedim. Sabah uyandım bacaklarıma kramp girmiş bir de. Zaten 10 kez uyandım. Şu anda sırtımdan hiç rahat değilim. Sıcak su torbası ile yatiyorum. Yatınca da midem ağzıma geliyor. Nefes almakta zorlanıyorum o yüzden bazen çok saçma ama yediğim şey soluk boruma gidiyor gibi tıkanıyorum.
Oy oy okadar mı panik olmuş kıyamamBenim annem hareket etmesini engellemek isteyen doktorun önlüğünü yırtmış genel anestezi yapmışlar.
Bnde 1 haftadir aynen anlattiginz seyler olmaya başladı:/Ay kızlar çok fena bi gece geçirdim. Hiç uyuyamadım. Nefes alamadım saatlerce sağa dön sola dön yastık koy vs hiçbir şey kâr etmedi en son bi şekilde dalmışım ama çok zordu ya. Sizlerde var mı böyle durumlar? Nefes almakta zorlanma falan?
Bence bazen bilmemekte güzel diğer türlü daha panik olabiliyor insanBen ilkinde normal doğum yaptım başıma gelicekleri bilmiyodum bende bodozlama daldım şimdi sezaryen olcak yine bilmiyorum yine bodozlama dalıyorum bakalım
Aa neden pekiiiBenim annem hareket etmesini engellemek isteyen doktorun önlüğünü yırtmış genel anestezi yapmışlar.
Yok yaşamadım çok şükür. Standart sezaryen ağrısını çektim. 5 tane fıtığım varAh böyle duymak ne güzel. Sonrasında bir sorun yaşadınız mı peki?
bacım gözün görmiyor ki iğneyi sırtından yapıyorlar öyle düşün :)))Hayırlısı diyelim artık o zamana bi gelelim en kötü doktoruma biraz sakinleştirici falan vermesini söylerimişin kötüsü iğne fobimde var sırtımdan o iğneyi nasıl sokturcam bilmiyorum
Benim bildiğim çalışabilir raporu aldın ama ertesi gün izne çıkmaya karar verdin diyelim iş yeri sgkya kendi bildiriyor doğum izni diye. Çalışabilir raporu aldık diye sonuna kadar beklemeye gerek yok. Sgkya bildirilen tarihten sonra 16 hafta sayıyor.kızlar pekı 32.haftaya gelınce doktorumuzdan calısabılır raporu aldık ve ısyerıne verdık dıyelım. Ama ben belkı son 3 haftaya kadar dayanamıycam ve 32 nin ustune 2 hafta daha calısıp ayrılmak ıstıycem. (bu durumda dogum sonrasına 5 hafta degıl de çalıştığım 2 haftasını atıcam dıyelım) o zaman nasıl oluyo? kıme ne rapor verılıo? ısveren sgk vs ? ay tecrubelı olan veya bilen biri anlatsın şu prosedürü nolur:)
Olsun arkadaşlariniz gelince hem onlar yapar hem kafaniz dağılır. Hiç dert etmeyin.Ah canım benim yaçok iyi anlıyorum seni valla çok zor benimde arkadaşlarım yolda bana geliyolar kalkıp biraz hazırlık yapmam lazım ama kolumu kıpırdatamıyorum artık onlar gelince onlara yaptırcam
İddiasına göre bacaklarının arasına doğru kafasını itiyormuş doktor o da dayanamamış. Bölgesel yerine genel yapmışlar bu nedenle.Aa neden pekiii
Bi fikrim yok sabah kahvaltı ve akşam çorba ile yatıyorum yani çok yemek yeme de değil mide yanması olmasın diye yine aynı. Allah yardımcımız olsun. Çözüm henüz bulamadim 2 baş yastığı 2 yanlara dönme yastığı ile artık vücut pes ettiğinde uyuyormAy aynı ben yabi çözümü yok mu rahatlatacak bi teknik falan
Ben varımBende 32. haftada doğum iznine çıkacağım kesin. Rahim ağzımda kısalma var. 25 ekimde en son vajinal yolla 3.00 cm ölçtü doktor ama 32 de seni kesin izne çıkaralım dedi. Rahim ağzı kısalığı yaşayan başka kim var grupta? nelere dikkat ediyorsunuz?
Birde 32. haftada izne çıkınca maaş konusu nasıl oluyor sgklılar için biliyor musuz? ben şirketin muhasebecisiyle görüştüm, sgkdan rapor bitince toplu olarak alıyorsunuz dedi, doğru mu? kesinti oluyor mu?
Rapor parası yatıyor maaşın 3/2 si gibi bi paraya denk geliyor. Bazıları toplu alıyor bazıları ay ay onu nasıl ayarlıyorlar ben de bilmiyorum. Pttye yatabiliyor para ya da e-devletten iban tanımlarsanız o hesaba yatıyor.Bende 32. haftada doğum iznine çıkacağım kesin. Rahim ağzımda kısalma var. 25 ekimde en son vajinal yolla 3.00 cm ölçtü doktor ama 32 de seni kesin izne çıkaralım dedi. Rahim ağzı kısalığı yaşayan başka kim var grupta? nelere dikkat ediyorsunuz?
Birde 32. haftada izne çıkınca maaş konusu nasıl oluyor sgklılar için biliyor musuz? ben şirketin muhasebecisiyle görüştüm, sgkdan rapor bitince toplu olarak alıyorsunuz dedi, doğru mu? kesinti oluyor mu?