Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Ben de öyleyim. Bitap düştüm. Bugün bir sürü işim vardı gidemedim. Sabah uyandım bacaklarıma kramp girmiş bir de. Zaten 10 kez uyandım. Şu anda sırtımdan hiç rahat değilim. Sıcak su torbası ile yatiyorum. Yatınca da midem ağzıma geliyor. Nefes almakta zorlanıyorum o yüzden bazen çok saçma ama yediğim şey soluk boruma gidiyor gibi tıkanıyorum.

Bugün benim yine uyurken reflüm geldi. Aynısı oldu. O ben olabiliri maalesef. Cati ağrısı denilen şey acaba sağdan sola dönerken zorlanma vajinada dolgunluk hissi olan mı?

Benim annem hareket etmesini engellemek isteyen doktorun önlüğünü yırtmış genel anestezi yapmışlar.

Bebek adam kaburgalarıma vuruyor hem de sertçe. Gerçekten çok zor bir şey hamilelik. Hamileligini özleyen falan oluyor mudur acaba

ilkinde hiçbir şey bilmeden girmiştim şimdi biliyorum bakalım benim için nasıl olcak
Ben ilkinde normal doğum yaptım başıma gelicekleri bilmiyodum bende bodozlama daldım şimdi sezaryen olcak yine bilmiyorum yine bodozlama dalıyorum bakalım

Bende bazen çok darlanıyorum nefes alırken . Ve gece uykularım kaliteli değil artık çok sık uyanıyorum
Bende öyle napsak rahatlatır acaba dün gece bacak arama yastık koydum ince bi yastığıda karnımın altına koydum bi tık iyi geldi gibi öylede dalmışım sabaha karşı. Sende bi dene istersen

Ah canım benim ya çok iyi anlıyorum seni valla çok zor benimde arkadaşlarım yolda bana geliyolar kalkıp biraz hazırlık yapmam lazım ama kolumu kıpırdatamıyorum artık onlar gelince onlara yaptırcam

Bnde 1 haftadir aynen anlattiginz seyler olmaya başladı:/

Ben ilkinde normal doğum yaptım başıma gelicekleri bilmiyodum bende bodozlama daldım şimdi sezaryen olcak yine bilmiyorum yine bodozlama dalıyorum bakalım
Bence bazen bilmemekte güzel diğer türlü daha panik olabiliyor insan

Hayırlısı diyelim artık o zamana bi gelelim en kötü doktoruma biraz sakinleştirici falan vermesini söylerim işin kötüsü iğne fobimde var sırtımdan o iğneyi nasıl sokturcam bilmiyorum
bacım gözün görmiyor ki iğneyi sırtından yapıyorlar öyle düşün :)))

Kizlar o kadar uzun süre sık sık giremedim ki siteye umarım herkes iyidir
Şuan 30 lu haftalara geçtiğimize inanamıyorum, benim için zaman jet hızı gibi geçti .Belki hatirlamazsiniz supriz oldu bebiş ve kabullenme sürecim çok çok uzun zaman aldı. Şimdi de zamanın çabuk geçmesini ve sağlıkla bir an önce kucağıma almayı istiyorum.

Benim bildiğim çalışabilir raporu aldın ama ertesi gün izne çıkmaya karar verdin diyelim iş yeri sgkya kendi bildiriyor doğum izni diye. Çalışabilir raporu aldık diye sonuna kadar beklemeye gerek yok. Sgkya bildirilen tarihten sonra 16 hafta sayıyor.

Ah canım benim ya çok iyi anlıyorum seni valla çok zor benimde arkadaşlarım yolda bana geliyolar kalkıp biraz hazırlık yapmam lazım ama kolumu kıpırdatamıyorum artık onlar gelince onlara yaptırcam
Olsun arkadaşlariniz gelince hem onlar yapar hem kafaniz dağılır. Hiç dert etmeyin.
İddiasına göre bacaklarının arasına doğru kafasını itiyormuş doktor o da dayanamamış. Bölgesel yerine genel yapmışlar bu nedenle.

Ay aynı ben ya bi çözümü yok mu rahatlatacak bi teknik falan
Bi fikrim yok sabah kahvaltı ve akşam çorba ile yatıyorum yani çok yemek yeme de değil mide yanması olmasın diye yine aynı. Allah yardımcımız olsun. Çözüm henüz bulamadim 2 baş yastığı 2 yanlara dönme yastığı ile artık vücut pes ettiğinde uyuyorm

Ben varım 32de izne çıkarım diyordum doktor 28de heyet verdi bana. Şu an 29 hafta olduk. Bugün gittik 22mm düşmüş. Full yatış sadece yemek tuvalet banyo için ayağa kalkcaksın dedi. Sizin şuan korkulacak durumda değil, sınır 25mm imiş. Ama yine de yoracak şeyler yapmamaya dikkat edin

Rapor parası yatıyor maaşın 3/2 si gibi bi paraya denk geliyor. Bazıları toplu alıyor bazıları ay ay onu nasıl ayarlıyorlar ben de bilmiyorum. Pttye yatabiliyor para ya da e-devletten iban tanımlarsanız o hesaba yatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…