- 29 Ocak 2013
- 1.191
- 2.128
Kese ufak kaldığı için tekrar istediler sanırım.Birisini okumuştum. Kese göründükten sonra hcg çok bakılmaz artık. Kese büyüyordu diye bakar doktorun
Keseden önce hcg bakılır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese ufak kaldığı için tekrar istediler sanırım.Birisini okumuştum. Kese göründükten sonra hcg çok bakılmaz artık. Kese büyüyordu diye bakar doktorun
Keseden önce hcg bakılır.
Kaçıncı haftada ne kadar ölçüldü kese?Kese ufak kaldığı için tekrar istediler sanırım.
5+3 te4 mmKaçıncı haftada ne kadar ölçüldü kese?
Benim 5+0’da 4mm’di ama hcg takibi yapılmadı5+3 te4 mm
Nasıl ilerliyor şimdi?Benim 5+0’da 4mm’di ama hcg takibi yapılmadı
Canım hıc belırtın bulantın felan varmıydı pekı Bebek gormemelerıne rağmen6+4 canım kese yolksac oluşmasına rağmen bebek yok içinde doktor sağlıksız yumurta ve sperm buna sebep oluyor dedi
Bugün gittiniz mi doktoraİki doktora gidiyorum şuan biri netleşti diğerine de yarın gideceğim ondan sonrası kürtaj 6+4 dediler ama şuan bir kıpırtı yada bebek oluşması gerekiyormuş ikiside aynı şeyi söylemişti
Bulantı ilk başlarda olmuştu benim sonra geçti karnımda ağrılar oluyordu birde göğüs hassasiyeti vardı şuan onlarda kalmadıCanım hıc belırtın bulantın felan varmıydı pekı Bebek gormemelerıne rağmen
Evet gittim canım maalesef doktor yine bebeği göremedi kesen büyümüş yolsac var ama bebek oluşmıyor kürtaj yapalım dedi ben yarın ikinci doktora gideceğim için kabul etmedim ama büyük olasılıkla hamileliğim sonlanacakBugün gittiniz mi doktora
Bana hiç kese küçük demedi doktor. 2 hafta sonra tekrar çağırdı, onda da kalp atışını gördük.Nasıl ilerliyor şimdi?
Rabbım Hakkınd hayırlısını kolaylıkla versın ınsaAllah canım belkı gorunur Allah buyukBulantı ilk başlarda olmuştu benim sonra geçti karnımda ağrılar oluyordu birde göğüs hassasiyeti vardı şuan onlarda kalmadı
Bende çok merak ediyorum fetal DNA yaptirirsak orada çıkar en erken.ben hala kadar veremedim bu test içinTemmuz anneleri e ilk cinsiyet haberleri gelmeye başladı bakalım bizim ilk cinsiyet haberi kimden gelecek
Canım yolksac da olması gerekenden buyukmu onunla.ilgili birşey dedi mi?Evet gittim canım maalesef doktor yine bebeği göremedi kesen büyümüş yolsac var ama bebek oluşmıyor kürtaj yapalım dedi ben yarın ikinci doktora gideceğim için kabul etmedim ama büyük olasılıkla hamileliğim sonlanacak
Fiyat aldınız mı fetal dna içinBende çok merak ediyorum fetal DNA yaptirirsak orada çıkar en erken.ben hala kadar veremedim bu test için
Yok canım onunla ilgili birşey söylemedi büyük olunca sıkıntımı yaratıyormuş?Canım yolksac da olması gerekenden buyukmu onunla.ilgili birşey dedi mi?
Yok canım almadim henüz benim arkadaşım yaptırdı 16.000 e yaptırmis ben doktorumla konusucam bu hafta bakalım.benim yaş faktoru var korkum var biraz her şartta riskli çıkacak benim.Fiyat aldınız mı fetal dna için
Yasiniz kac ben 38 ya korkuyorum ama yaptirmak iyi gibi. 3. Ay da basliyor yaptirma olayi. Cidden korkuyorumYok canım almadim henüz benim arkadaşım yaptırdı 16.000 e yaptırmis ben doktorumla konusucam bu hafta bakalım.benim yaş faktoru var korkum var biraz her şartta riskli çıkacak benim.
40 canım bende korkuyorum açıkçasiYasiniz kac ben 38 ya korkuyorum ama yaptirmak iyi gibi. 3. Ay da basliyor yaptirma olayi. Cidden korkuyorum