Ayy zaten bi isim koyacaz burnunu sokmayan kalmıyor afedersiniz, hem anne tarafı hem baba tarafı için söylüyorum hepsine isim beğendirmeye çalışıyoruz. Herkes kendi çocuğunu isim koysun kardeşim başkasına karışmasın yaKızlar ya şu an sinirliyim isme karar verdik kayınvalidem beğenmedi heralde güya çevresinde kime söylese başka isim mi kalmadı onu koyuyorlar diyorlarmış.E banane ben beğenmişim buna karar vermişim.Timur koymayı düşünüyoruz.Kendisini de seviyorum ama isme bu kadar takılmasına kızıyorum bir kere söyledin beğenmediğini iki kere söyledin e artık insan görüşünü kendine saklar.Senin koyduğun isimleri de gördük diyesim geliyor susuyorum.Bahar dizisinden görmüşler bir tümör muhabbetidir gidiyor öğ geldi yaniKendi çevremden bir tane olumsuz yorum duymadım herkes sen sev yeter diyor
Valla 32 de mesai biter diklo kaçarDoğum iznine çıkacak anneler kaçıncı hafta çıkmayı düşünüyorsunuz? 17 kasımda 32 haftalık oluyoruz biz, valla sabah kalkıp işe gitmeye dermanım kalmadı ama doğumdan sonraya da izin saklamak istiyorum. Çok kararsızım. İnşallah izin süresini uzatırlar. Burda doğum parası aldığımız için canı sıkılan anneler vardı. Geceleri uyuyamayıp sabah 7de kalkıp, işe gidip, akşama kadar karnında çocukla çalışan kadının alacağı parayı içine dert edenlerlütfen gelip benim yerime çalışın ben size o paranın iki katını vereceğim.
Ben de 34. Haftaya kadar dayanayım aralık başında ayrılayım diye planlıyordum. Şuan da kasım gözümde büyüyor. Ekimde çok uzun gelmiştiValla 32 de mesai biter diklo kaçarki benim hala süt iznim var 8 de gidip 2 de çıkıyorum ona rağmen çok zorlanıyorum, bendd 25 kasımda 32 haftalık olacağım inşallah
Canım eğer ilk doğumun normalse ve bebeğim de haftası doğum içim riskli değilse ki genelde 35-36 haftalardan sonra oluyor normal doğum yapılır bebeğin haftası küçük ise ilaçlarla durdurmaya çalışırlar ama ilk doğum sezeryan bebeğin de haftası küçük ise önce ilaçlarla vs durdurmaya çalışılır baktılar durmuyor sancılar devam ise sezeryan ile alınır bebek yani aslında ilk doğuma ve bebeğin haftasına göre karar veriliyorŞunuda çok merak ediyorum mesala sancılarımız başladı hemen sezeryana mı alırlar yoksa normal doğum mu yaptırırlar
Bnm de 29 kasimda 32.hfta oluyo. Yilbasina kadar calisip kullanmadigim 5 hftayi dogum sonrasina atarım diuodum ama agirlastik iyice. Gittikce zorlaniyorum ben. Sabah 8de cik aksam 7 lerde gel cok yorucu... Aralik ortasi birakirim gibi.Ben de 34. Haftaya kadar dayanayım aralık başında ayrılayım diye planlıyordum. Şuan da kasım gözümde büyüyor. Ekimde çok uzun gelmişti
Canım elleri yana koyuyoruz sabitleme bandı ile elleri sabitliyorlar ani birBu bende de merak konusu , bilenler aydınlatırsa muhteşem olur
İlk doğum sezeryan canım aslında bunu merak etmiştim. Her birimizin sağlıkla vaktinde doğumları olsun inşallahCanım eğer ilk doğumun normalse ve bebeğim de haftası doğum içim riskli değilse ki genelde 35-36 haftalardan sonra oluyor normal doğum yapılır bebeğin haftası küçük ise ilaçlarla durdurmaya çalışırlar ama ilk doğum sezeryan bebeğin de haftası küçük ise önce ilaçlarla vs durdurmaya çalışılır baktılar durmuyor sancılar devam ise sezeryan ile alınır bebek yani aslında ilk doğuma ve bebeğin haftasına göre karar veriliyor
Hayırlısı diyelim artık o zamana bi gelelim en kötü doktoruma biraz sakinleştirici falan vermesini söylerimCanım ben bağlandığını bile hatırlamıyorum evet kollarımı yana açmıştım ama bağlanmışmıydı farkında bile değildimasla stres yapma ne olduğunu anlamıyorsun bile zaten çok rahatlatıyorlar seni sohbet muhabbet
Normal bebeğe kan akışı oluyor vücut basıncı değişiyorKızlar merhaba ara ara baş dönmem oluyor normal mi ki bu aylar biraz önce bayılacak gibi oldum
Hayatım insanlar böyle takılma allah aşkına. Mobbing uygulayıp seni yıldırmaya çalışıyor işte istediğini verme. Sana her bişey diyene biz eşimle beğendik önemli olanda bu de geç kendileri sinir olsun sen değil. Ayrıca Timur da çok güzel bir isimKızlar ya şu an sinirliyim isme karar verdik kayınvalidem beğenmedi heralde güya çevresinde kime söylese başka isim mi kalmadı onu koyuyorlar diyorlarmış.E banane ben beğenmişim buna karar vermişim.Timur koymayı düşünüyoruz.Kendisini de seviyorum ama isme bu kadar takılmasına kızıyorum bir kere söyledin beğenmediğini iki kere söyledin e artık insan görüşünü kendine saklar.Senin koyduğun isimleri de gördük diyesim geliyor susuyorum.Bahar dizisinden görmüşler bir tümör muhabbetidir gidiyor öğ geldi yaniKendi çevremden bir tane olumsuz yorum duymadım herkes sen sev yeter diyor
Sızı batma hissi gibi ara ara bana da oluyor ama ben yoruluyorum bu ay sonunu bekliyorum izne çıkacağımYorulmadım dün aksine hep yattım sabahtan beri de dinleniyorum azaldı ama ara ara sızı gibi geliyor, inşaAllah sıkıntı yoktur erken doğuran arkadaşları gördükçe aldı beni bir panik, ondan daha çok korkuyorum canım
Aynen öyle salın bizi yaAyy zaten bi isim koyacaz burnunu sokmayan kalmıyor afedersiniz, hem anne tarafı hem baba tarafı için söylüyorum hepsine isim beğendirmeye çalışıyoruz. Herkes kendi çocuğunu isim koysun kardeşim başkasına karışmasın ya
Ay bende öyleyim ya geçen büyük bi süpermarkete gittik alışveriş yaparken bi anda başım dönmeye başladı eşime dedim bayılcam galiba diye arabaya zor attım kendimi. Neden böyle oluyo anlamadımAra ara bended oluyor geçen özellikle avmye gittim tek mağazada dolanırken kötü oldum yanımda yücel bişey vardı oturdum mağazada atirstirdim tek bsima bidaha çıkmamdoktora gidince sorucam bende
Bnm de tansiyon düşük genelde.ama ozaman aşırı midem bulandı.basimi cevirmedim sağa sola.aklıma geldi grupta söylenenler.bas ağrım şükür olmadı.ama yanımıza kahve ketil fln aldık bol bol kahve için demişlerdi grupta.bide hoşaf gazı çıkarmak için.Benim de midem çok bulanmıştı tansiyonum düşmüştü. Başımı çevirdim mi hatırlamıyorum ama baş ağrım çok oldu
Bence çorap patik alınmalı ayaklar fena üşüyor.Kollar baglaniyor tansiyon aleti felan takiliyor mide bulantisi felan olursa ilac vermek icin damar yolu aciyorlar. takip etmek icin yukari baktiginizda yansimalarda neler oldugunu goruyorsunuz ama bakmayin derim 10 dk bebek cikiyor geri dikim felan yarim saat 40 dk.hersey geciyor bunlari takilip kendinizi strese sokmayin.bebegi gordugunuzde bitsede bebegin yanina gitsem diye dk sayiyorsunuz.sezeryan sonrasi usume geliyor anestezi etkisi gecince yaniniza kalin birseyler alin sonrada terleme basiyor tabi
Ay o acı sürekli oluyor bende canım çıkıyor sanki.konusturmuyor bile sesim çıkmıyor.Evet gerçektem ilk çoculta herşey fazla fazla alınıyor ikinciler biraz sönük kalıyor
Valla yengenizede benim kuzenin eşinede helal olsun. Hamilelerle nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen herkese helal olsun ne diyim.
O nefes nefese kalma olayı neden oluyor ya bende de çok var oturduğum yerde bişey konuşurken bile nefes nefese kalıyorum çok fena. Bide bu gece sağdan sola dönerken bi an yanlış hareket yaptım herhalde kasığıma öyle bi acı girdiki anlatamam allahtan uzun sürmedi
Ben de öğretmenim 37yi bekleyim diyordum ama zorlanmaya basladim.sanirim haftaya raporu baslatcam 32olcaz insallah.Aa kim laf ettiki ben o muhabbeti görmedim.Doğum iznine çıkacak anneler kaçıncı hafta çıkmayı düşünüyorsunuz? 17 kasımda 32 haftalık oluyoruz biz, valla sabah kalkıp işe gitmeye dermanım kalmadı ama doğumdan sonraya da izin saklamak istiyorum. Çok kararsızım. İnşallah izin süresini uzatırlar. Burda doğum parası aldığımız için canı sıkılan anneler vardı. Geceleri uyuyamayıp sabah 7de kalkıp, işe gidip, akşama kadar karnında çocukla çalışan kadının alacağı parayı içine dert edenlerlütfen gelip benim yerime çalışın ben size o paranın iki katını vereceğim.
En son 37de kanunen çalışamaz oluyorsun.8 hafta doğum öncesi 8 haftada sonrası.yanlis bilgi aktarmış.36.haftada direk çalışamaz mı sayılıyoruzBenim şahıs şirketim var muhasebecim 4 hafta doğumdan önce 4 hafta doğumdan sonrası için ücret alabileceğimi söyledi
Tansiyon mu etkiliyor acaba ben evde öyle kötü gibi olunca hemen olcuyorum ama normal çıkıyor vallaAy bende öyleyim ya geçen büyük bi süpermarkete gittik alışveriş yaparken bi anda başım dönmeye başladı eşime dedim bayılcam galiba diye arabaya zor attım kendimi. Neden böyle oluyo anlamadım
Cnm kizkardesim de bagkurlu aynı sigortalilar gibi 32de rapor aldı.dogum öncesi rapor parası doğum yaptıktan sonra,doğum sonrası rapor parası da rapor bitisinde yattiBende bagkurlu olan anneler nasıl yapıyor onu merak ediyorum da 32 haftada 8 doğumdan sonra 8 olarak toplam 16 hafta rapor hakkı var
Almadım tansiyon aleti almadığımada pişman oldum valla. Benimde aklıma tandiyon geliyor o anlarda çünküTansiyon mu etkiliyor acaba ben evde öyle kötü gibi olunca hemen olcuyorum ama normal çıkıyor valla
Bizimkiler de karışıyordu ben de kıyafetlerine ismini yazdırdım konu kapandıKızlar ya şu an sinirliyim isme karar verdik kayınvalidem beğenmedi heralde güya çevresinde kime söylese başka isim mi kalmadı onu koyuyorlar diyorlarmış.E banane ben beğenmişim buna karar vermişim.Timur koymayı düşünüyoruz.Kendisini de seviyorum ama isme bu kadar takılmasına kızıyorum bir kere söyledin beğenmediğini iki kere söyledin e artık insan görüşünü kendine saklar.Senin koyduğun isimleri de gördük diyesim geliyor susuyorum.Bahar dizisinden görmüşler bir tümör muhabbetidir gidiyor öğ geldi yaniKendi çevremden bir tane olumsuz yorum duymadım herkes sen sev yeter diyor
İlk aldığım eşya tansiyon aleti ve ateş ölçerAlmadım tansiyon aleti almadığımada pişman oldum valla. Benimde aklıma tandiyon geliyor o anlarda çünkü