Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Ayy zaten bi isim koyacaz burnunu sokmayan kalmıyor afedersiniz, hem anne tarafı hem baba tarafı için söylüyorum hepsine isim beğendirmeye çalışıyoruz. Herkes kendi çocuğunu isim koysun kardeşim başkasına karışmasın ya

Valla 32 de mesai biter diklo kaçar ki benim hala süt iznim var 8 de gidip 2 de çıkıyorum ona rağmen çok zorlanıyorum, bendd 25 kasımda 32 haftalık olacağım inşallah

Valla 32 de mesai biter diklo kaçar ki benim hala süt iznim var 8 de gidip 2 de çıkıyorum ona rağmen çok zorlanıyorum, bendd 25 kasımda 32 haftalık olacağım inşallah
Ben de 34. Haftaya kadar dayanayım aralık başında ayrılayım diye planlıyordum. Şuan da kasım gözümde büyüyor. Ekimde çok uzun gelmişti

Ben de öğretmenim dersim de az değil ama 37 ye kadar zorlamaya çalışacağım sonra izne ihtiyacım olacak

Şunuda çok merak ediyorum mesala sancılarımız başladı hemen sezeryana mı alırlar yoksa normal doğum mu yaptırırlar
Canım eğer ilk doğumun normalse ve bebeğim de haftası doğum içim riskli değilse ki genelde 35-36 haftalardan sonra oluyor normal doğum yapılır bebeğin haftası küçük ise ilaçlarla durdurmaya çalışırlar ama ilk doğum sezeryan bebeğin de haftası küçük ise önce ilaçlarla vs durdurmaya çalışılır baktılar durmuyor sancılar devam ise sezeryan ile alınır bebek yani aslında ilk doğuma ve bebeğin haftasına göre karar veriliyor

Ben de 34. Haftaya kadar dayanayım aralık başında ayrılayım diye planlıyordum. Şuan da kasım gözümde büyüyor. Ekimde çok uzun gelmişti
Bnm de 29 kasimda 32.hfta oluyo. Yilbasina kadar calisip kullanmadigim 5 hftayi dogum sonrasina atarım diuodum ama agirlastik iyice. Gittikce zorlaniyorum ben. Sabah 8de cik aksam 7 lerde gel cok yorucu... Aralik ortasi birakirim gibi.

İlk doğum sezeryan canım aslında bunu merak etmiştim. Her birimizin sağlıkla vaktinde doğumları olsun inşallah zaman daralıyor heyecan artıyo

Hayırlısı diyelim artık o zamana bi gelelim en kötü doktoruma biraz sakinleştirici falan vermesini söylerim işin kötüsü iğne fobimde var sırtımdan o iğneyi nasıl sokturcam bilmiyorum

Hayatım insanlar böyle takılma allah aşkına. Mobbing uygulayıp seni yıldırmaya çalışıyor işte istediğini verme. Sana her bişey diyene biz eşimle beğendik önemli olanda bu de geç kendileri sinir olsun sen değil. Ayrıca Timur da çok güzel bir isim

Sızı batma hissi gibi ara ara bana da oluyor ama ben yoruluyorum bu ay sonunu bekliyorum izne çıkacağım

Ara ara bended oluyor geçen özellikle avmye gittim tek mağazada dolanırken kötü oldum yanımda yücel bişey vardı oturdum mağazada atirstirdim tek bsima bidaha çıkmamdoktora gidince sorucam bende
Ay bende öyleyim ya geçen büyük bi süpermarkete gittik alışveriş yaparken bi anda başım dönmeye başladı eşime dedim bayılcam galiba diye arabaya zor attım kendimi. Neden böyle oluyo anlamadım

Benim de midem çok bulanmıştı tansiyonum düşmüştü. Başımı çevirdim mi hatırlamıyorum ama baş ağrım çok oldu
Bnm de tansiyon düşük genelde.ama ozaman aşırı midem bulandı.basimi cevirmedim sağa sola.aklıma geldi grupta söylenenler.bas ağrım şükür olmadı.ama yanımıza kahve ketil fln aldık bol bol kahve için demişlerdi grupta.bide hoşaf gazı çıkarmak için.
Bence çorap patik alınmalı ayaklar fena üşüyor.
Ay o acı sürekli oluyor bende canım çıkıyor sanki.konusturmuyor bile sesim çıkmıyor.
Ben de öğretmenim 37yi bekleyim diyordum ama zorlanmaya basladim.sanirim haftaya raporu baslatcam 32olcaz insallah.Aa kim laf ettiki ben o muhabbeti görmedim.
36.haftada direk çalışamaz mı sayılıyoruz Benim şahıs şirketim var muhasebecim 4 hafta doğumdan önce 4 hafta doğumdan sonrası için ücret alabileceğimi söyledi
En son 37de kanunen çalışamaz oluyorsun.8 hafta doğum öncesi 8 haftada sonrası.yanlis bilgi aktarmış.

Ay bende öyleyim ya geçen büyük bi süpermarkete gittik alışveriş yaparken bi anda başım dönmeye başladı eşime dedim bayılcam galiba diye arabaya zor attım kendimi. Neden böyle oluyo anlamadım
Tansiyon mu etkiliyor acaba ben evde öyle kötü gibi olunca hemen olcuyorum ama normal çıkıyor valla

Bizimkiler de karışıyordu ben de kıyafetlerine ismini yazdırdım konu kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…