- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.321
İncia baby oil ben bi ay önce 137 liraya almıstım şimdi 350 tl olmusİsmi ne canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İncia baby oil ben bi ay önce 137 liraya almıstım şimdi 350 tl olmusİsmi ne canim
Bence de kızSelam kızlar bacak aradı ve renkli fotoğraftan cinsiyet tahmini olan söyleyebilir mi
Siyah beyazda kız gibi renklide erkek gibi geldi bana
Kız bence deSelam kızlar bacak aradı ve renkli fotoğraftan cinsiyet tahmini olan söyleyebilir mi
Siyah beyazda kız gibi renklide erkek gibi geldi bana
Eğer şartları karşılıyor ise işe iade davası açın. Sözleşmesi belirsiz süreli miydi, en az 6 aylık çalışan miydi, işten çıkarılma sebebi/kodu ne vb. Kriterleri var. Yaşadığınız yerde bu alanda iyi, işçi çevresince taninan avukatlar vardır. Araştırın çevrenizden alın tüm haklarınızı.Kızlar iyi akşamlar hepinize moralim çok bozuldu bugün eşimi işten cikarmislar ben çalışıyorum ama evi eşimin maaşı dönduruyodu daha çok benim maaşım pek bı şeye yetmiyor daha yeni doğum paketi almistik önümüzde de masraflı bı süreç var bebeğimi düşünüp üzülüyorum kara kara dusunuyoruz şimdi ne yapabiliriz diye hamilelerin duası kabul olur derler dua eder misiniz eşim bı an önce iş bulsun
Çok sagol canım amin inşallahAllah kulunu darda koymaz tez zamanda bir iş bulur inşallah canım
Allah büyük canım bebek nasibiyle gelirmiş inşallah babasına daha güzel hayırlı iş kapıları açtırırKızlar iyi akşamlar hepinize moralim çok bozuldu bugün eşimi işten cikarmislar ben çalışıyorum ama evi eşimin maaşı dönduruyodu daha çok benim maaşım pek bı şeye yetmiyor daha yeni doğum paketi almistik önümüzde de masraflı bı süreç var bebeğimi düşünüp üzülüyorum kara kara dusunuyoruz şimdi ne yapabiliriz diye hamilelerin duası kabul olur derler dua eder misiniz eşim bı an önce iş bulsun
Tamam canim bakayim tesekkur ederim icerik hangileri temiz bilmedigimden arastiriyorum ama kullananlar olunca daha cok icime siniyorİncia baby oil ben bi ay önce 137 liraya almıstım şimdi 350 tl olmus
Hic canini skma bizim araba ev borcumuz var ve yatalak anneme bakiyorum bizimle yasiyor cok masrafli cok zor sureclerden geciyoruz ama Rabbim bebegin rizkini inan ki veriyorKızlar iyi akşamlar hepinize moralim çok bozuldu bugün eşimi işten cikarmislar ben çalışıyorum ama evi eşimin maaşı dönduruyodu daha çok benim maaşım pek bı şeye yetmiyor daha yeni doğum paketi almistik önümüzde de masraflı bı süreç var bebeğimi düşünüp üzülüyorum kara kara dusunuyoruz şimdi ne yapabiliriz diye hamilelerin duası kabul olur derler dua eder misiniz eşim bı an önce iş bulsun
Eşim ise başlayalı tam 6 ay olmuştu yakın zamanda 1-2 kişiyi daha çıkarmışlar işler kötü oldugu için küçülmeye gidiyolamis yapabilecegimiz bı şey var mı araştırıp bakmadik bizde daha ama çok sağolun arastiricazEğer şartları karşılıyor ise işe iade davası açın. Sözleşmesi belirsiz süreli miydi, en az 6 aylık çalışan miydi, işten çıkarılma sebebi/kodu ne vb. Kriterleri var. Yaşadığınız yerde bu alanda iyi, işçi çevresince taninan avukatlar vardır. Araştırın çevrenizden alın tüm haklarınızı.
Amin inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kendimi hep motive etmeye çalışıyorum aslında ama hamilelik hormonlari söz geciremiyorum bı yandan da kendime eşimi de düşünüyorum beni bu yüzden üzgün görse daha çok üzülür diye toparlamaya çalışıyorum kendimi çok sağolunHic canini skma bizim araba ev borcumuz var ve yatalak anneme bakiyorum bizimle yasiyor cok masrafli cok zor sureclerden geciyoruz ama Rabbim bebegin rizkini inan ki veriyor
Allahim tez zamanda esine cok daha guzel is kapisi acsin canim
Instagram da bir sayfa var temiz içerikli bebek anne ürünleri paylaşıyor. Muhendisinoglu adı bakabilirsiniz oraya bende ordan bakıp alıyorumTamam canim bakayim tesekkur ederim icerik hangileri temiz bilmedigimden arastiriyorum ama kullananlar olunca daha cok icime siniyor
İncia temiz içerikli canım ben memnunum diğer ürünlerinden de tavsiye edebilirim ama her ürün herkese iyi gelmiyor o yüzden bilemiyorum tabi memnun kalır mısınTamam canim bakayim tesekkur ederim icerik hangileri temiz bilmedigimden arastiriyorum ama kullananlar olunca daha cok icime siniyor
2 kisiyle mi kuculeceklermis ? Bu gibi durumlarda zaten onceden duyumlar olur. Yeni yıl oncesi yani zamli maaşı hak edemeden hesaplamalar 2024 zamsiz ücretine göre yapilsin diye son hafta insan cikarmislar. Bir danismakta fayda var, birakmayin yanlarina.Eşim ise başlayalı tam 6 ay olmuştu yakın zamanda 1-2 kişiyi daha çıkarmışlar işler kötü oldugu için küçülmeye gidiyolamis yapabilecegimiz bı şey var mı araştırıp bakmadik bizde daha ama çok sağolun arastiricaz
Amin canim inşallah. Rabbim bu yolda kolaylıklar nasip etsin inşallah.İnşallah hiçbirimiz bidaha yaşamayalım artık tehlike geçti alışveriş çatlak falan konuşacağımız dönemlere girdim diyorum hop bişey çıkıveriyor rabbim bı daha yaşatmayıp hepimize kolaylıklar nasip etsin
Demir ilacı tek başına yapıyor ek olarak de vitamini ekmeğe döküp içiyorum yağ gibi oda iyi gelmiş olabilir magnezyumu da 20.haftada başlatıyor çoğu doktor benim fıtıktan dolayı erken veriyorum demişti doktorum bide burdan arkadaslar bana turp sade maden suyu ve bişey daha önermişti şuan hatırlamıyorum bende baya dertliydim biseyler deneye deneye bide ilaçlarla atlattım çok geçmiş olsun darısı size inşallah
Cok geçmiş olsun. Ne renk kanamanız? Belki dikislerden dolayi olmuştur.16 haftalık hamileyim ve 12 haftada serklaj oldum. Duş almıştım daha sonra kanamam olduğunu gördüm. Çok az ama çok korktum. Doktoruma yazdım yarın kontrole çağırdı. Böyle birşey yaşayan var mı. Nasıl sabah edicem bilmiyorum. Daha yeni oldu kanamam. Kendimi takip edicem
Çarpıntı bende de oluyor. Özellikle yemeklerden sonra.Selam kızlar, bende 15. Haftadayım. 2.gebeliğim. 11 yaşında bir kızım var. Karnım 5-6 aylık gibi ve çok sert. Çarpıntım var genelde ve nefesim yetmiyor gibi sanki. Bel ağrılarını saymıyorum bile Çok erken bence bu durumlar. Endişeleniyorum. Sizde böyle şeyler yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Cok gecmis olsun. Tez zamanda şifa diliyorum.Benim oyle ama ateslendim oglumdan virus kaptim muhtemelen gecmis olsun
Cok stres bebek ve anne için tehlikeli. Ben de yaşadım yeni. Dikkat edin. Belki daha iyi bir iş olacak. Bebeğinizin kısmetine insallah. Rabbim güzel iş kapıları açsın insallah.Kızlar iyi akşamlar hepinize moralim çok bozuldu bugün eşimi işten cikarmislar ben çalışıyorum ama evi eşimin maaşı dönduruyodu daha çok benim maaşım pek bı şeye yetmiyor daha yeni doğum paketi almistik önümüzde de masraflı bı süreç var bebeğimi düşünüp üzülüyorum kara kara dusunuyoruz şimdi ne yapabiliriz diye hamilelerin duası kabul olur derler dua eder misiniz eşim bı an önce iş bulsun
Seninle benim her şeyimiz hep aynı gidiyor benimde hala mide bulantım var prilam içiyorum yoksa çok feci oluyorum kendimde seni görüyorum her seferindeKızlar amacım asla moralinizi bozmak değil ben 15 hafta içinde olmama rağmen halen kusmlarım devam ediyor ilaçsız duramıyorum. Size şunu söylemek istiyorum üç ay dolunca dört ay dolunca geçer deniliyor doktorlar öyle diyor reelsler önünüze çıkıyor öyle diyorlar bunları mümkün olduğunca dinlemeyin çünkü süreci başkaları değil biz belirliyoruz. Bunu bana psikiyatrist dedi hatta bana burayı bile çok kullanmamamı söyledi Kendini belirli bir tarihe odaklama dedi bunu yapmak için tüm sürecin öyle geçeceğini düşün ve sana en iyi gelen şeyin ilaç olduğunu düşün dedi zamanı gelince zaten kendin deneme yanılma bırakırsın dedi. Çünkü o kafandaki belirli tarih gelince olmayınca psikolojik olarakta çöküyorsun ve stres vesaire hepsini tetikliyor dedi. Bunu sizinle paylaşmak istedim
Doğru diyorsunuz ilk duyunca bı şok olup üzüldüm ama şimdi kendimi toparliyorum rahatlatmaya çalışıyorum Allah büyük vardır bı bildigi derdimiz bu olsun başka şeyle, sağlığımızla sinanacagimiza bunla sinanalim diyorum en azından ben çalışıyorum ben de çalışmayabilirdimCok stres bebek ve anne için tehlikeli. Ben de yaşadım yeni. Dikkat edin. Belki daha iyi bir iş olacak. Bebeğinizin kısmetine insallah. Rabbim güzel iş kapıları açsın insallah.