Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyüt bebişini canım

Kizlar bizde 36+1 deyiz kontrolumuz vardi bebgimz 2900 grm 2 cm acilmamiz basladi rahim uzunlugu da 24 mm e kisilmaya basladi normal dogumu bekliyoruz haftaya saliya kadar
Yaaa geliyor bebiş doktor temkinli mi olun dedi yoksa egzersiz vs önerdi mi

Valla bebeğe yine büyük dediler. Normal doğum zor imiş. Net karar vermediler ama sezaryen doğum kararına yakinlar. Perşembe günü olabilir doğum gibi ama ne zaman olacak belli değil
Aaa çatında müsait dememişler miydi ölçümler mi çok çıktı senide muallakta bıraktılar hakkında hayırlısı olsun canım

Kızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Ben aldim. Kullanisli gorunuyo instada herkeste goruyorum. Yenidogan bebeleri hep ona yatiriyolar. Ordan oraya da kolayca tasiyosun. Park yatagin icine bile koyuyolar bebis direkt orda uyuyo.

Yaa canım gözünaydın , hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun bak işte teslimiyetçi olunca Rabbim mükafatını verdi düşük doğum ağırlıklı doğacak diye endişe ediyordun maşallah tansiyona rağmen çok güzel kilo almış darısı başımıza sütünde hemen gelmiş harika olmuş. Genel anestezi sonrası feci ağrı oluyor cidden ama bebeği görünce insan her şeyi unutuyor
Zaten son bir aydır gebelik tansiyonum vardı ilaç da içiyordum ama ameliyathanede iyice panik oldum ben çıkardım biraz da sanırım tansiyonu
Bende ilk doğumumda güya sakindim ama sonda beni o kadar rahatsız etmişti ki 2 defa ameliyat öncesi sonda takıldı ikisinde de acayip rahatsız oldum bu sefer inşallah beni uyuşturdukları zaman isteyeceğim çünkü benimde tansiyonum yükselmişti ki hep normal seyrederdi. Yani gelde ameliyathane de heyecan yapma dünyanın en heyecanlı anları yaşanıyor tansiyon da çıkar şekerde

M
MaşaAllah sübhanAllah canım, çok şükür sağlıkla analı babalı büyütsün Rabbim yavrunuzu

Ya işi falan boşver artık , başak burcusun kendini durduramıyorsun ama bi dur bak bebiş bile isyan etmiş anne bi dur artık diye vajinaya vuruyor
Afedersiniz kızlar ama ben de tuvaletimi yaptıktan sonra türk kahvesi gibi kokuyor
Yaa kimimiz sütlaç , kimimiz çikolata kimimiz kahve kokuyoruz çok ilginç
aaa normal mi acaba , doktoruna sordun mu ? Ben kilo almıyorum ama vermiyorum da
Kızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Ben aldım canım. Katıldığım eğitimlerde öneren doktorlar / hemşireler de var önermeyenler de var. Etrafımdaki arkadaşlarımın hepsi kullandı ve çok memnun kaldılar. Bende kullanacağım
Kızlar hastane için çikolata ve sprey kolonya yaptırdım. 60 çikolata 25 adet kolonya 1600 bide hoşgeldin yazılı mumluk yaptırdım ekstra
Eki Görüntüle 3525839
Çok güzel olmuş
Düz kafa yastığını tavsiye ediyorlar mı canım internette videolarda tavsiye göremedim ama herkes başka bişey söylüyor gene
Düz kafa yastığı ihtiyaca göre alınıp kullanılacak bir şey diye biliyorum

Valla bebeğe yine büyük dediler. Normal doğum zor imiş. Net karar vermediler ama sezaryen doğum kararına yakinlar. Perşembe günü olabilir doğum gibi ama ne zaman olacak belli değil
Kac kilo dediler ki suan neyine karar veremediler ki 3500 kg yapabilirsin aslinda normal dogum gelisme var mi ?

Bende çok görüyorum herkes ona yatırıyor memnun olan çok

aaa dogumlarimiz yaklaştı elbet ama böyle kanlı canlı görmek ahhh ne mutluluktur bu böyle kalbim hızlandı resmen. Ben şubat annelerinden tam günüm belli değil ama 20 ocak haftası olacak 38artilarda sizi de hep okuyorum. sağlıkla mutlulukla büyütün kızınızı çok duygulandım.

Canım benim hapımda çok wc çıkarıyor ishalimsi bişey oluyor ama diğerleri kabız yaptığı için başından beri bunu kullanıyorum bnde
Ben oğlumda bundan kullanmıştım çok iyi geliyordu.kizimda da istedim ama vermedi dr.hap olanı verdi .
Ben cinnabonun tavsiyesi ile rennie kullanmaya başladım. Doktora da sordum iyi geliyorsa kullan sakınca yok dedi. Hiç uyuyamıyordum yoksa.
Oğlumda renni kullandım kizimda gaviscon kullandım.
Sezaryende evet 6saat bsy yok.gaz çıkmadan katı bsy yok.ben susuzluktan ölmüştüm.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar havuç suyu deneyen oldu bebeğin suyunu arttırıyor diyorlar. Gebelik şekerimde var şekeri yükseltir mi acaba her gün bir bardak içeceğim deneyip etkisini gören oldu mu ?bizim suyumuz azalmış ama idare edermiş 1 hafta sonra amnisure dye bir test olacak ona kadar deneyim diyorum.

Yaaaa ne kadar güzel sağlıkla büyüt inşallah bebeğini boyu nasıldı bebeğin ? Tabloya ekleyelim
Sezaryende evet 6saat bsy yok.gaz çıkmadan katı bsy yok.ben susuzluktan ölmüştüm.
Yaaaa su niye içemiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…