- 12 Kasım 2021
- 3.530
- 4.343
Gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyüt bebişini canımKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var.Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Yaaa geliyor bebiş doktor temkinli mi olun dedi yoksa egzersiz vs önerdi miKizlar bizde 36+1 deyiz kontrolumuz vardi bebgimz 2900 grm 2 cm acilmamiz basladi rahim uzunlugu da 24 mm e kisilmaya basladi normal dogumu bekliyoruz haftaya saliya kadar
Aaa çatında müsait dememişler miydi ölçümler mi çok çıktı senide muallakta bıraktılar hakkında hayırlısı olsun canımValla bebeğe yine büyük dediler. Normal doğum zor imiş. Net karar vermediler ama sezaryen doğum kararına yakinlar. Perşembe günü olabilir doğum gibi ama ne zaman olacak belli değil
Kendini cok yormadan suquat yap merdiven in cik hurma ye plates topu varsa ustune oturup dairael hareketler yapabilirsin dediYaaa geliyor bebiş doktor temkinli mi olun dedi yoksa egzersiz vs önerdi mi
Ben aldim. Kullanisli gorunuyo instada herkeste goruyorum. Yenidogan bebeleri hep ona yatiriyolar. Ordan oraya da kolayca tasiyosun. Park yatagin icine bile koyuyolar bebis direkt orda uyuyo.Kızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Yaa canım gözünaydın , hayırlı olsun ve çok geçmiş olsunKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var.Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Bende ilk doğumumda güya sakindim ama sonda beni o kadar rahatsız etmişti ki 2 defa ameliyat öncesi sonda takıldı ikisinde de acayip rahatsız oldum bu sefer inşallah beni uyuşturdukları zaman isteyeceğim çünkü benimde tansiyonum yükselmişti ki hep normal seyrederdi. Yani gelde ameliyathane de heyecan yapmaZaten son bir aydır gebelik tansiyonum vardı ilaç da içiyordum ama ameliyathanede iyice panik oldum ben çıkardım biraz da sanırım tansiyonu
MaşaAllah sübhanAllah canım, çok şükür sağlıkla analı babalı büyütsün Rabbim yavrunuzuKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var.Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Ya işi falan boşver artık , başak burcusun kendini durduramıyorsun ama bi durAy kizlar güne ilk kez guzel uyuyarak başladim ama bildiğiniz vajinam zonk zonk ediyor bugün nedense cok canim aciyor ya oğlani babannesine gönderdim totomu devirdim yatiyorum her yer iş dolu temizligi de persembe cumaya ertledim yarin eltim gelip perdelerimi falan sökcek yıkayacagiz yetişmiyor yoksa temizlik günü bugun canlansamda çamaşirlari bari bitirsem ay kocam hergün bir makina kiyafet cikariyor sinir oluyorum ya kurutmayla camasir makinasi her allahin günü çalışıyor
Yaa kimimiz sütlaç , kimimiz çikolata kimimiz kahve kokuyoruzAfedersiniz kızlar ama ben de tuvaletimi yaptıktan sonra türk kahvesi gibi kokuyor
aaa normal mi acaba , doktoruna sordun mu ? Ben kilo almıyorum ama vermiyorum daKızlar son ay kilo vermeye başladım ben. 80le hamile kalmıştım. Mide bulantısından 74e düşmüştüm. Sonra 85e çıktım. Şimdi de 83e düştüm. Çok da yiyorum ama bebek yakıyor sanırım. Hep şekerim düşük, hep halsizim
Ben aldım canım. Katıldığım eğitimlerde öneren doktorlar / hemşireler de var önermeyenler de var. Etrafımdaki arkadaşlarımın hepsi kullandı ve çok memnun kaldılar. Bende kullanacağımKızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Çok güzel olmuşKızlar hastane için çikolata ve sprey kolonya yaptırdım. 60 çikolata 25 adet kolonya 1600 bide hoşgeldin yazılı mumluk yaptırdım ekstra
Eki Görüntüle 3525839
Düz kafa yastığı ihtiyaca göre alınıp kullanılacak bir şey diye biliyorumDüz kafa yastığını tavsiye ediyorlar mı canım internette videolarda tavsiye göremedim ama herkes başka bişey söylüyor gene
Kac kilo dediler ki suan neyine karar veremediler ki 3500 kg yapabilirsin aslinda normal dogum gelisme var mi ?Valla bebeğe yine büyük dediler. Normal doğum zor imiş. Net karar vermediler ama sezaryen doğum kararına yakinlar. Perşembe günü olabilir doğum gibi ama ne zaman olacak belli değil
Üçünü de aldım benKızlar silikon uç, göğüs kalkanı, anne sütü artırıcı damla/çay almalı mıyız ?
Bende çok görüyorum herkes ona yatırıyor memnun olan çokYa işi falan boşver artık , başak burcusun kendini durduramıyorsun ama bi durbak bebiş bile isyan etmiş anne bi dur artık diye vajinaya vuruyor
Yaa kimimiz sütlaç , kimimiz çikolata kimimiz kahve kokuyoruzçok ilginç
aaa normal mi acaba , doktoruna sordun mu ? Ben kilo almıyorum ama vermiyorum da
Ben aldım canım. Katıldığım eğitimlerde öneren doktorlar / hemşireler de var önermeyenler de var. Etrafımdaki arkadaşlarımın hepsi kullandı ve çok memnun kaldılar. Bende kullanacağım
Çok güzel olmuş
Düz kafa yastığı ihtiyaca göre alınıp kullanılacak bir şey diye biliyorum
Evet bence alınmalı yaaaa.Bende çok görüyorum herkes ona yatırıyor memnun olan çok
aaa dogumlarimiz yaklaştı elbet ama böyle kanlı canlı görmek ahhh ne mutluluktur bu böyle kalbim hızlandı resmen. Ben şubat annelerinden tam günüm belli değil ama 20 ocak haftası olacak 38artilarda sizi de hep okuyorum. sağlıkla mutlulukla büyütün kızınızı çok duygulandım.Kızlar hepinize çok teşekkürler
Kusura bakmayın ancak girdim telefonuma bakabiliyorum
Bizim perşembe kontrolümüz vardı en son söyledigim gibi size normalde su fazlalığı olan benim suyum bayağı azaldığını fark etti doktorum
Amniosure testi yaptı test negatif çıktı eve yolladı bizi ama ayrı bi test daha yapmıştı çok kaşıntım vardı gebelik kolostasından şüphelendi doktor evde bişey yiyiyp içme dedi yine acil doğum sebebiymiş çünkü kolestas
Ben eve gittikten sonra doktor aradı test pozitife dönmüş acil çağırdı sezeryan için
Operasyon güzel geçti ama benim baya canım acıyo melesef ki ayaga kalkıp yurumek en küçük hareket bile baya ağrılı acılı Ama başka sezeryan olan arkadaslarımızın baya rahat geçmişti sizi korkutmasın yani benim acılı olması herkesin vücudu farklı sonuçta
Bebişimde gayet iyi sağlıklı 2800 doğdu 36 haftada yanıma verdiler kızımı en istedigiö oydu o yüzden çok mutluyum acılara rağmen
İlk geceler birbirimizi tanıma ve heycandan dolayı uyuyamadım tabiki ama şimdi eve geçtik ailelerimizde yardıma geliyo çok şükür dinlenebildik
emziriyorum bebişi ama doktor mama takviyeside verdi emziriyorum sonra bi ölçek mama veriyorum ki iyice doysun sarılık vs kilo kaybı yaşamasınn diye
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Ben oğlumda bundan kullanmıştım çok iyi geliyordu.kizimda da istedim ama vermedi dr.hap olanı verdi .Canım benim hapımda çok wc çıkarıyor ishalimsi bişey oluyor ama diğerleri kabız yaptığı için başından beri bunu kullanıyorum bnde
Oğlumda renni kullandım kizimda gaviscon kullandım.Ben cinnabonun tavsiyesi ile rennie kullanmaya başladım. Doktora da sordum iyi geliyorsa kullan sakınca yok dedi. Hiç uyuyamıyordum yoksa.
Sezaryende evet 6saat bsy yok.gaz çıkmadan katı bsy yok.ben susuzluktan ölmüştüm.Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın , sağlıkla büyüsün Erva inşallahultrason ölçümleri yanlış çıkabiliyor , 3595 gr da gayet iyi bir kilo ama
ay 6 saat çok uzun değil mi ya sıvı almak için , ben susuz dayanamam
Boyu kaç cm çıktı ? Bir de kaçıncı haftada olmuş oldu doğum ? Tabloyu güncelleyeyim
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var.Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Yaaaa ne kadar güzelKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var.Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Yaaaa su niye içemiyoruz kiSezaryende evet 6saat bsy yok.gaz çıkmadan katı bsy yok.ben susuzluktan ölmüştüm.