Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Ayyy hadi inşallah banada dua et. Cuma gğnü netleşecek bebeğimi görebiliriz inşallah. 6+3 bugün benimde. 5+6 da karından ultrasonla sadece kese göründü. Hafif bir yolk var gibi yok gibiydi. Çok böyle diken üzerindeyim. Benimde 5+2 den beri kanamam var🥹kahverengi şeklinde
karından görüldüyse cuma çok rahat görürsünüz inşallah 🧡 benim hala hiç karından görünmüyor, yumurtalıklarım hala çok aktifmiş ve karından bakınca sadece onlar gözüküyor 🥲 cuma günü güzel haberlerini bekliyorummm 🧡

Gelmiş geçmiş olsun benim de oldu kanamam ve hatta koyu pembe kırmızıydı. Çok şükür iki gündür yatıyorum azaldı damla damla kahverengi geliyor. Doktor yat ve bolca su iç dedi. Kanama alanı bende de yok şükürler olsun. Hatta günümüz de aynı, 5+3 benim de. Demek ki kendimizi yormuşuz ki böyle oldu. Aman yerinden kalkma, yemeğini ayağına getirsinler. Sadece tuvalete kalk arkadaşım 🙏🏻
sana da cok geçmiş olsun 🙏🏻 ben kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamadığım için epey panik oldum. Ama bugün de doktor bir çok hamilelikte olur bu haftalarda korkma dedi. oluyormuş demek ki, sen de içini ferah tut🧡

Eklentiler

• IMG_0650.jpeg
    IMG_0650.jpeg
    140 KB · Görüntüleme: 53
karından görüldüyse cuma çok rahat görürsünüz inşallah 🧡 benim hala hiç karından görünmüyor, yumurtalıklarım hala çok aktifmiş ve karından bakınca sadece onlar gözüküyor 🥲 cuma günü güzel haberlerini bekliyorummm 🧡
Ayy inşallah arkadaşım inşallah çok stresliyim ama herşey rabbimden dua et benim için de :) 🧡

ya makarnadan nolcak kiii arada yiyebilirsin azıcıkk danilo zanna danla biliçin kilosuna bakıp sen 80gr yiyebilirsin bi günde bence demişti ya onun gibi 😭😭

ya geçen bi yazı okudum, canımızın sürekli fast food çekmesi normalmiş. ben fast food yiyorum canım çektiğinde takılmıyorum da kokoreç de biraz şey işte çok riskli bi gıda :KK70::KK70: ama dayanamicam yarın yicem galiba........... üzgünüm doktorum..............
tantuni de ne yenirdi var ya,, evde de yoğurtlu ıspanak çorbası vardı gidiyim de 2 kase içeyim nefis terbiyesi dfsdfsdfds
Dün uzun zaman sonra dışarıda yedik, canınız çekmesin tavuk dünyası yemiştik diğerlerine baktım baktım görür görmez midem bulandı. Dün gece o kadar çok midem bulandı ki sabahtan beri de sadece sarı leblebi ve çubuk kraker yiyebildim. Daha da dışarda yemem herhalde. Sabah da oğluma kahvaltı hazırlıyım diye dolabı açtım ama açmamla kapatmam bir oldu neyi görsem içim kalkıyor.

Merhaba, bugun itibariyle 8. Hafta oldu. Doktorum 10. Haftada nift testi yaptirmami tavsiye etti. 2 li , 3 lü testlere gerek kalmazmis ve daha net sonuc verirmis ama test 13 binden basliyor. Sizler yaptiracak misiniz? Doktorunuz neler dedi. Zaten doktoru 1 ay sonra gorecegim

Dün uzun zaman sonra dışarıda yedik, canınız çekmesin tavuk dünyası yemiştik diğerlerine baktım baktım görür görmez midem bulandı. Dün gece o kadar çok midem bulandı ki sabahtan beri de sadece sarı leblebi ve çubuk kraker yiyebildim. Daha da dışarda yemem herhalde. Sabah da oğluma kahvaltı hazırlıyım diye dolabı açtım ama açmamla kapatmam bir oldu neyi görsem içim kalkıyor.
afiyetler olsun <3 geçen ben de döner yedim de öyle oldum. tövbe etmiştim dışarıda yemeye de... sonra işte pratik, kolaylık dışarıdan yemek de ya :KK70:

Ben Biraz daha geleneksel isimleri seviyorum çok modern isimleri tabiki sevenler muhakkak vardır ama Leyla diyince içim akıyor resmen.rabbim bahtlarini güzel eylesin hepimizin gönlündeki gelsin kucağımıza🤲
Rumuzumu bile bi kızım olsun leyla olsun niyetiyle koydum ben de❤️adına güzel türküler yazılı güzelll kızımız leylamız olsun. Oğlumuz da olabilir yaa ama kız ismi belli en azından

Şükürler olsun her şey yolundaymış, progestan verdi doktor ama herhangi bir kanama alanı gözükmüyor dedi, hatta bebişi de görebildik geçen sefer sadece kese vardı. Çok sağolun dualarınız için🥹 öyle korktum ki. Öyle azıcık leke gibi de gelmedi, günlük pedimi doldurmuştu. Rengi kırmızı olmadığı sürece korkma dedi doktor. Allah bize bağışlar inşallah bebeğimizi.
Oh canım çok sevindim. Kanama alanı yoksa demek ki eskiden kalma kanları atmış rahim ❤️ ya da eğer yakın zamanda ilsiki yasadiysaniz bazen vajinadakindmaalrdan da gelebiliyor sorun yaratmaz ama ❤️

Geçmiş olsun canım benim ❤️

Oh canım çok sevindim. Kanama alanı yoksa demek ki eskiden kalma kanları atmış rahim ❤️ ya da eğer yakın zamanda ilsiki yasadiysaniz bazen vajinadakindmaalrdan da gelebiliyor sorun yaratmaz ama ❤️

Geçmiş olsun canım benim ❤️
aynen canım doktor da öyle söyledi. aşılama yaptığımız için biz, o esnada rahim ağzında biraz kanama oluyor onlar pıhtılaşıp kalmış sonradan atılıyor olabilir dedi. bir çok sebebi var yani olabiliyormuş. sabredicez biraz daha bakalım❤️

Kızlar betası az artıp sağlıklı devam eden var mı?
12 Aralık =346,
23 Aralık =4166
Keseyş yolk sacı gördük 20 Aralıkta ama kese küçüktü 4mm.

Rumuzumu bile bi kızım olsun leyla olsun niyetiyle koydum ben de❤️adına güzel türküler yazılı güzelll kızımız leylamız olsun. Oğlumuz da olabilir yaa ama kız ismi belli en azından
Ah ah vallahi bende Leyla ela gözlü bir çöl ahusu diye dolanıyorum evde.oglum var Rabbime şükürler olsun sağlıklı sıhhatli birde kız evlat gönlümdeki ama nasibimdeki neyse basım gözüm üstüne.benimde nick LeylAli benim yeğenim site açıkken sırf şaka olsun diye bu nick yapmış işyerinde ve şubata kadar değiştiremiyorum😂😂😂😂😂

X