Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kizlar beli agriyip epidural ve spinalden korkmayin cunku igne bel agrisi yapiyor varsayimi kesinlikle yalanmiş çok iyi bir omurilik doktoru söylemisti bunu anneme gebelikte agirliktan bel deforme oldugu icin agriyormuş ben hic agri cekmedim ilk gebeligimde ama o zaman 80 kilo le doguma gittim bunda 95 ile hamile kaldim 97yim ve belim agriyor ya kilodan ya da bu gebelikte gobegimin daha buyuk olmasindan ki oglum 14.5 kilo kucak istiyor bazen bi suru olasilik var ama iş yaparken belim cok agriyor artik benimde

Cnm ben oğlumda doğuma 64le hamile kaldım 76yla doğum yaptım.ve bı iki ay içinde verdim bütün kiloları .oğlum kolikti yatmazdi kucakta gece gündüz gezerdik evin içinde.pandemi donemydi bide.bebek arabasında asla durmazdi dışarda da.bel ağrım çok fenaydı ağlardım ağrıdan.gecen yıl eylulde hamile kaldım bı kaç kilo aldım sonra kürtaj olmak zorunda kaldim.simdi 66yla hamile kaldım şuan 77yim.belim arada ağrıyor .doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum.insallah ağrımaz .çünkü bel tutmuyor doğum sonrası.ama bu kişiden kişiye değişiyor ağrı olayı.

Benim de oğlum kolikti, ilk 4 ay kilo verdim. Ama sonrasında 10 kilo aldım

Valla 32 de mesai biter diklo kaçar ki benim hala süt iznim var 8 de gidip 2 de çıkıyorum ona rağmen çok zorlanıyorum, bendd 25 kasımda 32 haftalık olacağım inşallah
Bende 32. haftada doğum iznine çıkacağım kesin. Rahim ağzımda kısalma var. 25 ekimde en son vajinal yolla 3.00 cm ölçtü doktor ama 32 de seni kesin izne çıkaralım dedi. Rahim ağzı kısalığı yaşayan başka kim var grupta? nelere dikkat ediyorsunuz?

Birde 32. haftada izne çıkınca maaş konusu nasıl oluyor sgklılar için biliyor musuz? ben şirketin muhasebecisiyle görüştüm, sgkdan rapor bitince toplu olarak alıyorsunuz dedi, doğru mu? kesinti oluyor mu?

Evet kesinti oluyor. Biliyorsunuz 3 günden fazla rapor alınca da maaşda bi kesinti oluyor , onun gibi. Tam oranını bilmiyorum ama

Kızlar mrb, gece bacaklarıma giren kramplar magnezyum rağmen süt yoğurt tüketmeye kalsiyumu da dengeleme çalışıyorum. Aşırı bi mide yanmam var gaviscon ile Bi tık azalıyor sabahki kahvaltısı ve akşam çorba ile bitirdiğim günler sanki nefes darligindan ölüyorum. Goguslerimin altından başlıyor daralma asla hemen uzanıp oturamıyorum.gobek de zaten çok cikmadi ama daha 30 hafta böyleyse nasıl olacak bebek gelişimi etkilenir mi meyve de yiyemiyorum asidi ile ağzıma geliyor diye

O daralma hissi bana da çok oluyor midemiz vs sıkışıyor heralde.Geceleri anksiyetem tutuyor resmen zaman yaklaştıkça.Yatakta dönerken çok zorlanıyorum çatı ağrım başladı.Ay oy diye diye sabah ediyorumBir arkadaş gece uyurken reflüsünin tuttuğunu anlatmıştı başıma gelince çok iyi anladım tüm gün midem ağzımda gezdim çok zormuş.Bebeklerimiz depolarımızdan beslenir canım herhangi bir vitamin demir ilacı kullanıyorsan onları aksatmaMide yanmasına ılık ballı süt bana çok iyi geldi

Hayırlısı diyelim artık o zamana bi gelelim en kötü doktoruma biraz sakinleştirici falan vermesini söylerim işin kötüsü iğne fobimde var sırtımdan o iğneyi nasıl sokturcam bilmiyorum
Anlamadan yapılan birşeyde değil iyice öne eğil diyorlar

kızlar pekı 32.haftaya gelınce doktorumuzdan calısabılır raporu aldık ve ısyerıne verdık dıyelım. Ama ben belkı son 3 haftaya kadar dayanamıycam ve 32 nin ustune 2 hafta daha calısıp ayrılmak ıstıycem. (bu durumda dogum sonrasına 5 hafta degıl de çalıştığım 2 haftasını atıcam dıyelım) o zaman nasıl oluyo? kıme ne rapor verılıo? ısveren sgk vs ? ay tecrubelı olan veya bilen biri anlatsın şu prosedürü nolur:)

Bende öyleyim korkuyorum artık daha 2 ay var evet kullanıyorum sağol canım.

Ay allah seni sesli güldürdün beni şu halimle maşallah selamlar anneciğine ozaman sırrı bizimlede paylaşırsa seviniriz

Anlamadan yapılan birşeyde değil iyice öne eğil diyorlar
Evet yakın arkadaşımada öyle olmuş doktor şimdi iğneyi sokuyorum sakın kıpırdama demiş der demez arkadaşım refleksle geri çekilmiş sonra başka bi doktor gelmiş arkadaşıma sarılıp hareket etmesini engellemişte öyle yapmışlar

Ay kızlar çok fena bi gece geçirdim. Hiç uyuyamadım. Nefes alamadım saatlerce sağa dön sola dön yastık koy vs hiçbir şey kâr etmedi en son bi şekilde dalmışım ama çok zordu ya. Sizlerde var mı böyle durumlar? Nefes almakta zorlanma falan?

Lady Luck canım madre şuan stoklarda yok muhtemelen yakında yeni stok girilir fakat birde şu model dikkati mi çekti park beşikte tecrübeli olduğundan sana sormak istedim. Bu model hakkında ne düşünüyorsun böyle birşeye gerek var mı sence?

Yalnız değilsin anksyete sahibi oldum sanırım. Gece 5 kez lavabo 10 kez nefes alamama göğüs sıkışması uyuduğumda horlama gece olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…