Kızlar hepinize çok teşekkürler
Kusura bakmayın ancak girdim telefonuma bakabiliyorum
Bizim perşembe kontrolümüz vardı en son söyledigim gibi size normalde su fazlalığı olan benim suyum bayağı azaldığını fark etti doktorum
Amniosure testi yaptı test negatif çıktı eve yolladı bizi ama ayrı bi test daha yapmıştı çok kaşıntım vardı gebelik kolostasından şüphelendi doktor evde bişey yiyiyp içme dedi yine acil doğum sebebiymiş çünkü kolestas
Ben eve gittikten sonra doktor aradı test pozitife dönmüş acil çağırdı sezeryan için
Operasyon güzel geçti ama benim baya canım acıyo melesef ki ayaga kalkıp yurumek en küçük hareket bile baya ağrılı acılı Ama başka sezeryan olan arkadaslarımızın baya rahat geçmişti sizi korkutmasın yani benim acılı olması herkesin vücudu farklı sonuçta
Bebişimde gayet iyi sağlıklı 2800 doğdu 36 haftada yanıma verdiler kızımı en istedigiö oydu o yüzden çok mutluyum acılara rağmen
İlk geceler birbirimizi tanıma ve heycandan dolayı uyuyamadım tabiki ama şimdi eve geçtik ailelerimizde yardıma geliyo çok şükür dinlenebildik
emziriyorum bebişi ama doktor mama takviyeside verdi emziriyorum sonra bi ölçek mama veriyorum ki iyice doysun sarılık vs kilo kaybı yaşamasınn diye
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar