Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
11+5 olcaz 4 dkk sonra 😂😂 14 de giderim dayanabilirsem yoksa bı kaç gün öncesinden de gidebilirim 😂
14 de gidersen iyi o zaman daha net olabilir cinsiyeti. 😍😊 Rabbim hayırlısını sağlıkla versin inşallah hayırlısı neyse o olsun 😍❤️
Canım değerlerin kaç çıktı ki bu kadar korkuttu Dr. Bazı yorumlarını çok hadsiz buldum. Keşke düşseymiş falan. Üsküp ve sınır çok önemli bir hekim olarak uyarmak ve yönlendirmek görevi ama hadsizliğe ne lüzum var.

Alerjik olabilir mi birkaç hafta önce yaşadım gece özellikle daha çok oluyordu. Birkaç gün akşamdan zyrtec aldım geçti sonra

Daha çok erken bence ilk gebeliğimde 16 2. De 14 haftalıkken hissettim

Önümüzdeki ay 36 olacağım normalde özellikle yaptırmayacaktım testler için devlete gidince doppler yazmış ikili için belki cinsiyet söylenir diye gideceğim.

Lazer epilasyonu kastediyorsan yapılmasında bir sakınca yok ama hormonal sebeplerden ötürü pek istekli olmuyor güzellik merkezleri ben yaptırdım 2. Gebelikte şimdi de gitmek istiyorum aslında
Bence de erken ama ikinci olunca acaba mi dedim. Ki benim gibi yaşayan bir çok arkadaş varmış burda bunu gördüm , seyirme falan sadece😊

Kızlar ben bebegimi kaybettim, 8+1de kalbi durdu. Dun ogrendim, cok uzgunum cok acıymış. Ben elendim temmuz annesi olamiycam, hatta sanırım anne olamiycam artik. Geride 2 embriyom vardi ama onlardan da umitli degilim cunku genetige yollamadan transfer ettirmistim 2sini. Diger kalan 2 tanesi de genetik taramalı degil. Baya yıkım oldu benim icin. Bilsem bu yasa gelene kadar bekmemezdim suan hayatımdaki bazi seylerden, bu gec kalmisliklardan cok pismanim. Ama zamani geri alamıyorum. Sizler icin hersey yolunda gider umarım saglikla alirsiniz kucaginiza. Burasi beni cok oyalamisti, mutlu gunlerimi burda geciriyodum. Hepinize sevgiler🥰
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim yardimcin olsun. Çok zor eminim. Umudunu sakın kaybetme ama lütfen. Çünkü etrafımda o kadar çok vardı ki böyle defalarca deneyen arkadaş, akraba.. ne zaman denemeyi bıraksalar, stresi bıraksalar, tedaviye ara verseler o zaman oldu Allah nasip etti. Tedaviyi bırak demiyorum tabi ama stresi bırak sakinle eminim bir gün çok güzel bebisin olacak anne olacaksın buna canı gönülden inanıyorum. Bak arkadaşlar da yazmışlar umut olsun sana da ❤️ Rabbim gönlüne göre versin yardımcın olsun seviliyorsun sarılıyorum sana kocaman ❤️

Günaydın kızlar:KK54:
ön sonucumuzu dün aldık çok şükür temiz çıktı. şimdi kesin sonuç ve detaylı utrasonu bekleyeceğiz bir arkadaş yazmıştı olumlu da olsa birşeyler sizi bırakmıyorlar diye aynen öyle işte. hep birşeyler var önümüzde şimdi sırayla onları atlatacağiz inşaallah bu sefer kalp vs bakılacak bu kromozon hastalıkları temiz çıksa bile organlarda birşeyler olma ihtimali oluyormuş ozellikle de kalpte bakalım Allah büyüktür. Mevlam ne eyler neylerse güzel eyler. ense kalınlığını başakşehirde 4.7 ölçmüşlerdi on günde 3.8 e düşmüş seviniyorum ama 3 ün üstünde olması bizim için hala risk diyorlar. En azından sevindiğimiz birşeyler oldu birazda olsun rahatladık şimdi kesin sonuç çıkınca yine gideceğiz birde 18. ve 22. haftalarda detaylı ultrason istediler randevu alacağım.

ön sonucumuzu dün aldık çok şükür temiz çıktı. şimdi kesin sonuç ve detaylı utrasonu bekleyeceğiz bir arkadaş yazmıştı olumlu da olsa birşeyler sizi bırakmıyorlar diye aynen öyle işte. hep birşeyler var önümüzde şimdi sırayla onları atlatacağiz inşaallah bu sefer kalp vs bakılacak bu kromozon hastalıkları temiz çıksa bile organlarda birşeyler olma ihtimali oluyormuş ozellikle de kalpte bakalım Allah büyüktür. Mevlam ne eyler neylerse güzel eyler. ense kalınlığını başakşehirde 4.7 ölçmüşlerdi on günde 3.8 e düşmüş seviniyorum ama 3 ün üstünde olması bizim için hala risk diyorlar. En azından sevindiğimiz birşeyler oldu birazda olsun rahatladık şimdi kesin sonuç çıkınca yine gideceğiz birde 18. ve 22. haftalarda detaylı ultrason istediler randevu alacağım.
Canım inşallah yavaş yavaş o değer de düşecek buna inanmak istiyorum. ❤️ Güzel haberle gelmene sevindim merak ediyorduk seni dünden beri. İnşallah hiç bir şey yoktur organlarında da sapasaglamdir inşallah bebeğin. Sadece tedbir amaçlı kalır bu yapılanlar inşallah kuzum benim. İnşallah bütün hepsi tek tek temiz cikacak en sağlıklı şekilde alacaksın o yavruyu kucağına dualarım sizinle 🤲 ❤️

Merhaba adete 5 gün var Dün gece lekelenmem oldu ve sabahki testi. Böyle çıktı. Ama bu .arkadan daha önce pozitif gördüm ve adet olmuştum güvenmedim sizce var mı?

Eklentiler

• 1000088532.jpg
    1000088532.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 56
Oh ne canım ne güzel haberler. Her şey yoluna girecek yavaş yavaş ❤️ sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini inşallah kuzum ❤️

Kizlar gunaydin🌸 fetal dna sonucu cikti bebek erkek🥹🥹 cok sukur kromozomsal bir problem gozukmuyor testte. Ama en son kontrolde doktor yuksek ihtimal kiz deyince cok inanmistim sasirdim 😂😂o yuzden ihtimallere inanmayin😂
3. erkek haberi 🙈 bu sene erkek senesi gerçekten galiba ❤️

Gözünüz aydın kuzum haberler güzel. Hep böyle devam etsin ❤️

Gamze Erdem’e gidiyorum.
Geçenlerde Ergül Demirçivi’ye gittim. Çok methini duymuştum. Ama sadece asistanlar vardı kendi yoktu.

Sistemi bir öğrensek hastaneden, yani hangi gün Dr un kendi varsa o gün gitmek isterim. Gidip de Dr un kendini görememek kötü.
Göztepe Araştırma hastanesi olduğu için hep öyleymiş, uzmanlar yerine asistanları bakıyor. Zeynep Kamil'i öneren çok oluyor, doktorları çok iyiymiş. Özel'lere güvenmiyorum ben de ama çalışırken de kolay oluyor cumartesi gitmek. Güvenmediğim bir durum olursa Zeynep Kamil'e gitmeye çalışırım sanırım.

Kızlar ben bebegimi kaybettim, 8+1de kalbi durdu. Dun ogrendim, cok uzgunum cok acıymış. Ben elendim temmuz annesi olamiycam, hatta sanırım anne olamiycam artik. Geride 2 embriyom vardi ama onlardan da umitli degilim cunku genetige yollamadan transfer ettirmistim 2sini. Diger kalan 2 tanesi de genetik taramalı degil. Baya yıkım oldu benim icin. Bilsem bu yasa gelene kadar bekmemezdim suan hayatımdaki bazi seylerden, bu gec kalmisliklardan cok pismanim. Ama zamani geri alamıyorum. Sizler icin hersey yolunda gider umarım saglikla alirsiniz kucaginiza. Burasi beni cok oyalamisti, mutlu gunlerimi burda geciriyodum. Hepinize sevgiler🥰
Ah bacım 😔
Keseyi, kalp atışını görüp sonra kaybetmek. Çok acı. 😔

Şimdi tekrar bu işlere girmek için kendinde hiç güç görmüyorsun ya, umudun da yok. O öyle bi his ki, en kısa süre sonra yine gün yüzüne çıkacak. Allah sana o bebeği vermeyi istediyse, sana da istemeyi veriyor. Rabbim sabrını artırsın. 🤲🏼
Bacım, gözün aydın. 💙
İns tek tek Rabbim korktuklarından emin eylesin :KK36:

İns doğumdan sonra biz bu günleri hiç hatırlayamayacağız. Sanki hiç yaşanmamış gibi :KK51:
Kizlar gunaydin🌸 fetal dna sonucu cikti bebek erkek🥹🥹 cok sukur kromozomsal bir problem gozukmuyor testte. Ama en son kontrolde doktor yuksek ihtimal kiz deyince cok inanmistim sasirdim 😂😂o yuzden ihtimallere inanmayin😂
Hayırlı olsun 🥰 Sağlıkla gelsin 💙
Bu haftalarda Dr lara hiç inanmamak gerek sanırım 😄
merhaba bende cumartesi günü 12+0'da cinsiyetimizin erkek olduğunu öğrendim ultrason görüntüsü ile.
umudum yoktu bu hafta öğrenemeyiz gibi düşünüyordum ama bizimki sabredemedi belli etti kendini demek :)
hepsi sağlıkla gelsin güzel kuzuların inşallah
Y YagmurrTanem listede güncelleyebiliriz
Hayırlı olsun canım. 🥰 Sağlıkla gelsin :KK36:
Göztepe Araştırma hastanesi olduğu için hep öyleymiş, uzmanlar yerine asistanları bakıyor. Zeynep Kamil'i öneren çok oluyor, doktorları çok iyiymiş. Özel'lere güvenmiyorum ben de ama çalışırken de kolay oluyor cumartesi gitmek. Güvenmediğim bir durum olursa Zeynep Kamil'e gitmeye çalışırım sanırım.
Ya gebelik ciddi bi takip gerektiriyor. Yani asıl Dr müşahedesi olmadan asistanın bilgisine ve tecrübesine nasıl bırakılır ? :olamaz: Bir daha gidince soracağım birilerine. İns bi bilgi alabilirim.

Ben zaten iki vasıta gidiyorum Göztepe ye. Zeynep kamil’e de öyle gideceğim. Değişen bir şey yok benim için. Zeynep kamil de tavsiye edebileceğiniz bir dr varsa yazın kızlar.

Selam kızlar fetal dna test sonucum çıktı . Temiz çok şükür 🧿🙏🥰 cinsiyeti de öğrenmiş oldum tahminleri alabilirim öncesinde 😃 testi de atıyorum bu arada inceleyebilirsiniz ama hiç bişey yazmıyor açıkçası sadece sorun yok yazmışlar ve test yaptıkları hastalık isimleri vs en azından ben öyle anladım 😂😂

Eklentiler

• IMG_1CA82B4A-2914-48EA-B9B7-B3F085AE778E.jpeg
    IMG_1CA82B4A-2914-48EA-B9B7-B3F085AE778E.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4995.jpeg
    IMG_4995.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 58
Selam kızlar fetal dna test sonucum çıktı . Temiz çok şükür 🧿🙏🥰 cinsiyeti de öğrenmiş oldum tahminleri alabilirim öncesinde 😃 testi de atıyorum bu arada inceleyebilirsiniz ama hiç bişey yazmıyor açıkçası sadece sorun yok yazmışlar ve test yaptıkları hastalık isimleri vs en azından ben öyle anladım 😂😂
Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel haber. 🧿💞
Raporu büyütüp bakamadım ama merak ediyordum, paylaştığınız için teşekkürler. Sağlıklı çıkmaları önemli bebeklerin. Güzel haberler hep devam eder umarım.

Kız istiyordunuz diye anımsıyorum, ne olursa olsun sağlıklı olsun ama kız diye tahminde bulunuyorum🥰

Canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 😍❤️ erkekler çoğalıyor valla heyecanlanıyorum ya gerçekten erkek senesi galiba 🤣🤣

merhaba bende cumartesi günü 12+0'da cinsiyetimizin erkek olduğunu öğrendim ultrason görüntüsü ile.
umudum yoktu bu hafta öğrenemeyiz gibi düşünüyordum ama bizimki sabredemedi belli etti kendini demek :)
hepsi sağlıkla gelsin güzel kuzuların inşallah
Y YagmurrTanem listede güncelleyebiliriz
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah erkekler çoğaldı 🤣😍
Erkek mi seninki de 🤣 herkes erkek deyince etkileniyorum tahmin yurutemiyorum 🤣❤️

Canım öncelikle çok üzgünüm. Benim de doğal yolla olan bir gebelik kaybım var. 9+3 te kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Çok büyük bir yıkım yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Tüp bebek ile bir sağlıklı evladım var şimdi de tüp bebek hamilesiyim. Ama pgt‘li olması da sağlıklı doğacağının garantisi değil. Lütfen pes etme. Kızım pgt‘li değil . Eğer içime sinsin diyorsan diğer kalan 2 tanesini Pgt yaptırın bizim de dondurulmuştu. Yapıyorlar dondurulmuş embriyoya da . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Lütfen pes etme.

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah erkekler çoğaldı 🤣😍

Erkek mi seninki de 🤣 herkes erkek deyince etkileniyorum tahmin yurutemiyorum 🤣❤️
Erkek valla 😂kız olsun istiyordum erkek yiğenim var zaten zor oluyor erkekler diye ama olsun sağlıklı olması yeterli benim için 🧿🙏 bol koşturmalı hünler bekliyor beni artık 😂😂

Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel haber. 🧿💞
Raporu büyütüp bakamadım ama merak ediyordum, paylaştığınız için teşekkürler. Sağlıklı çıkmaları önemli bebeklerin. Güzel haberler hep devam eder umarım.

Kız istiyordunuz diye anımsıyorum, ne olursa olsun sağlıklı olsun ama kız diye tahminde bulunuyorum🥰
Kız istiyordum ama erkek çıktı annem erkek dedi bi oyunla erkek doğcak dediler çin takvimi de erkek demişti 😂 belliymiş yani aslında . 😂 sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün gerisi hiç önemli değil cidden 🧿🙏

X