- 29 Ekim 2020
- 1.555
- 3.163
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.581
14 de gidersen iyi o zaman daha net olabilir cinsiyeti. Rabbim hayırlısını sağlıkla versin inşallah hayırlısı neyse o olsun11+5 olcaz 4 dkk sonra 14 de giderim dayanabilirsem yoksa bı kaç gün öncesinden de gidebilirim
Bence de erken ama ikinci olunca acaba mi dedim. Ki benim gibi yaşayan bir çok arkadaş varmış burda bunu gördüm , seyirme falan sadeceCanım değerlerin kaç çıktı ki bu kadar korkuttu Dr. Bazı yorumlarını çok hadsiz buldum. Keşke düşseymiş falan. Üsküp ve sınır çok önemli bir hekim olarak uyarmak ve yönlendirmek görevi ama hadsizliğe ne lüzum var.
Alerjik olabilir mi birkaç hafta önce yaşadım gece özellikle daha çok oluyordu. Birkaç gün akşamdan zyrtec aldım geçti sonra
Daha çok erken bence ilk gebeliğimde 16 2. De 14 haftalıkken hissettim
Önümüzdeki ay 36 olacağım normalde özellikle yaptırmayacaktım testler için devlete gidince doppler yazmış ikili için belki cinsiyet söylenir diye gideceğim.
Lazer epilasyonu kastediyorsan yapılmasında bir sakınca yok ama hormonal sebeplerden ötürü pek istekli olmuyor güzellik merkezleri ben yaptırdım 2. Gebelikte şimdi de gitmek istiyorum aslında