Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Allah razı olsun 💕 ben detaylı yazmıştım kendim için canım onu paylaşıyorum
Adet günüm 22 Aralık

Adete 5 kala: Belim kuyruk sokumum ağrıyor özel bölgede sancı gibi ağrı oluyor ara ara kasıklarda ağrı ve baskı var hasta gibiyim halsizim+kramp, baş ağrısı

Adete 4 kala: dünkü belirtilere ek olarak eklem ağrısı

Adete 3 kala: spor yaptıktan sonra ham olmamızdan kaynaklı yaşanan vücut ağrısının aynısı tüm gün boyunca oldu

Adete 1-2 gün kala: aman aman bişey yoktu gün içinde akşamları hafif bel bacak ağrısı özellikle sol bacak

Dün akşam ve sabah kalktığımda belim kasıklarım kuyruk sokumum çok ağrıyordu gün içinde geçti. Bir kaç kezde baş dönmesi gibi değil hafif dengesizlik yaşadım
Peki yerleşme kanaması yaşadınız mı

Kızlar elim ayağım titriyor gecikmemin 3. günü şimdi test yaptım (aslında yapmayacaktım sayfada pozitifleri görünce heves ettim 😁) test ıslanırken çıktı ikinci çizgi ve ilk kez bu kadar net çizgi gördüm nolur dua edin kimyasal olmasın. Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin🌸
Ayyy maşallah gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebişiniz böyle gebe haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum bizler içinde dua edin 🌸🙏

Kızlar merhaba reglime bir gün var hafif ağrılarım batmalarımda var yunurtlamamı ovü testiyle de takip ettim baya silikleşmişti ama bugün öylsine yaptığım test koyu çıktı daha önce bunu yaşayan var mı fotoğraf ekleyeceğim üstteki iki hün önceki test alttaki bugünün
Yukarıda benimde bir sorum vardı rica etsem bakar mısınız🥺
Canm ovulasyon testiyle gebelik öğrenen kişileri çok nadir gördüm ama onlarda üst üste pik goren kişiler attığın pik değil senin dongün çok uzadı belki ikinci kez yumurtlama göreceksiniz ondan koyulasmış olabilir belki de gebelik vardır gebelik testi yapman gerekiyo günün gelince inan bende çok bilmiyorum 🥹❤️

Kızlar merhaba benim ovulasyon tarihim 19- 20 Aralık gösteriyor.5 gün geçmesine rağmen göğüslerim aşırı hassas ve ağrı var bu durumu yaşayan var mı veya adetim 3 Ocak bu kadar erken ağrımaya başlamalı normal mi

Arkadaşlar selamlar,

Bir kaç gündür erken testlerden yapıyorum beni baya heyecanlandırdı. Doktor randevusu en erken 30 Aralık’a bulabildim. Bat 6. Şimdi ben deli gibi her gün tekrarlamaya devam mı edeceyim testleri yoksa artık salayım mı bilemedim. Eşimin dalga geçtiği kadar var şuan sürekli test yapasım geliyor. Yalancı testler oluyor biliyorum, yurtdışındayım farklı 4 marka denedim hepsinde böyle net gördüm
Doktor ramdevusu icin daha cok erken. Birsey görünecegini sanmam. Ama kan testi yapabilirler. Beklenen Adetin üzerinden 2 hafta gecince ultra sonda kalp atişini bile duyabilirsin. Testlere göre 100% hamilesin cünkü bende bu testleri bir bucuk senedir kullaniyorum ve hic cift cizgi görmedim.

Kizlar merhaba uzun zamandir yoktum buralarda :) Artik bi süre sonra tüp bebek harici olmayacagini kabullendim. Umarim burdaki herkes benim bu kapildigim umutsuzluga kapilmadan gebe kalir 🥲

Canm ovulasyon testiyle gebelik öğrenen kişileri çok nadir gördüm ama onlarda üst üste pik goren kişiler attığın pik değil senin dongün çok uzadı belki ikinci kez yumurtlama göreceksiniz ondan koyulasmış olabilir belki de gebelik vardır gebelik testi yapman gerekiyo günün gelince inan bende çok bilmiyorum 🥹❤️
Teşekkür ederim gebelik testim negatif döngü içinde adet söktürücü aldım zaten

Selam hanımlar ,
Pcosluyum adetlerim hep gecikmeli olur son regl 9 eylülde oldum bu süre zarfında bir sürü test yaptım bembeyaz negatifti bugün ilk idrarla yaptım ve 3. Dakikada çok silik gözle daha kolay görünen bir çizgi belirdi . Kan testi vermeye biraz korkuyorum 1.5 senedir belki kaç kere umutlarım tükendi inanın sayısını bilmiyorum sizce gebelik ihtimali var mı ?

Eklentiler

• IMG_0966.jpeg
    IMG_0966.jpeg
    174,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0969.jpeg
    IMG_0969.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar merhaba uzun zamandir yoktum buralarda :) Artik bi süre sonra tüp bebek harici olmayacagini kabullendim. Umarim burdaki herkes benim bu kapildigim umutsuzluga kapilmadan gebe kalir 🥲
Öyle düşünme canım hayırlısı nasılsa öyle olsun tüp bebek de bir umut doğal yollarla olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum oluşunda nasip inan fark etmez hiç üzülme bunun için en kısa sürede kucağın dolsun 🙏🌸

Selam hanımlar ,
Pcosluyum adetlerim hep gecikmeli olur son regl 9 eylülde oldum bu süre zarfında bir sürü test yaptım bembeyaz negatifti bugün ilk idrarla yaptım ve 3. Dakikada çok silik gözle daha kolay görünen bir çizgi belirdi . Kan testi vermeye biraz korkuyorum 1.5 senedir belki kaç kere umutlarım tükendi inanın sayısını bilmiyorum sizce gebelik ihtimali var mı ?
Çizgiyi gördüm canım ama emin olmak için sabahtan yine test yap ona göre kan ver derim umarım vardır 🙏🫶

Kızlar merhaba benim ovulasyon tarihim 19- 20 Aralık gösteriyor.5 gün geçmesine rağmen göğüslerim aşırı hassas ve ağrı var bu durumu yaşayan var mı veya adetim 3 Ocak bu kadar erken ağrımaya başlamalı normal mi
Evet normal yumurtlama dan sonra başlıyor ve adete kadar devam ediyor

X