Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kizlar bende biraz panik atak var o yuzden korkuyorum ve şu soruyla geldim sizeEpidural sezeryanda masada annenin kollarini 2 yana actiklarini goruyorum. Bagliyolar mi yoksa sadece kollarini mi açıyosun?
Bu bende de merak konusu , bilenler aydınlatırsa muhteşem olur

Ayyyy demeyinnn zaten zor ikna olmustum epidurale o zaman ben genel anesteziden devam edeyim hem niye bagliyolar ki? Zaten onune perde konuyo ellerin acik dursun iste
Ya benim doktorum genel anestezi olmaz bebek için riski var diyor sizin doktor kabul etti mi ?

Kizlar bende biraz panik atak var o yuzden korkuyorum ve şu soruyla geldim sizeEpidural sezeryanda masada annenin kollarini 2 yana actiklarini goruyorum. Bagliyolar mi yoksa sadece kollarini mi açıyosun?

Ayyyy demeyinnn zaten zor ikna olmustum epidurale o zaman ben genel anesteziden devam edeyim hem niye bagliyolar ki? Zaten onune perde konuyo ellerin acik dursun iste
Maalesef bağlıyorlar.refleksle bsy yapmaya kalkarsın die.bnm midem aşırı bulanmisti doğumda.ellerim de bağlı sürekli söyledim midem bulanıyor die ve korkmuştum.cunku kusarsam nefes boruma kaçar die evham yapmıştım.

Kizlar bide epidural olursanız aklınızda olsun.kafaniza sağa sola cevirmeyin.dogum sonrası basagrisi oluyormuş.ben doğumda midem bulandı die yanlara çevirdim sonra aklıma geldi bıraktım çevirmeyi.

Benim de panik atağım var, ameliyat önlüğü boğazıma değdikçe nefes alamaz gibi olmuştum. Anestezi doktoruna sürekli önlüğü aşağı çektirdim ellerim de bağlı olunca kendim yapamıyodum. O an herşeye karşı bir kabulleniş geliyor. Bebeği kucaklayınca bitiyo hepsi ☺ cinnabon A Adens acrkaa

Ya benim doktorum genel anestezi olmaz bebek için riski var diyor sizin doktor kabul etti mi ?
Benim de genel anestezi riskli. Oğlum 5 aylıkken apandisit ameliyatı oldum.islem sonrası boğazlarım aşırı derece acı ve şişti.dr bana ilerde sezaryen olursan genel olma senin gırtlak yapın farkli.olacak olursan da Dr unu bilgilendir kesin dedi

Kizlar bide epidural olursanız aklınızda olsun.kafaniza sağa sola cevirmeyin.dogum sonrası basagrisi oluyormuş.ben doğumda midem bulandı die yanlara çevirdim sonra aklıma geldi bıraktım çevirmeyi.
Benim de midem çok bulanmıştı tansiyonum düşmüştü. Başımı çevirdim mi hatırlamıyorum ama baş ağrım çok oldu

Anestezi ile ilgili çok fazla araştırmış biri olarak hepsinin kendine göre handikapı var. Ama bence yine en sağlıklı olanı bölgesel anestezi. Ben hiç sizin gibi vajinal ya da sezaryen videosu izlemedim. Görsem belki ben de sizin gibi rahatsız olurdum.

Ben de kızımda spinal anestezi olmuştum ama ben panik olduğum için doktorum da sagolsun beni iyi tanıdığı için daha belime iğne vurulmadan bana hafif sedasyon verdirdi yani fotoğraflarım var gözüm açık bebek çıkmış bebeğe gülüyorum falan ama hiç birini hatırlamıyorum yine aynısından isteyeceğim şimdi. Fotolar var ama hatırladığım hiç birsey yok ameliyathaneye ilk giriş hariç

Yani genel de yapariz istersen ama gerek yok dedi. Bebegin cikis anini gor dedi. Ben de korkuyorum diyince, ben sana yeterli sakinlestiriciyi veririm merak etme dedi. Iyi dedim ben de taa ki şu kollarin baglanmasini duyana kadar

Kollar baglaniyor tansiyon aleti felan takiliyor mide bulantisi felan olursa ilac vermek icin damar yolu aciyorlar. takip etmek icin yukari baktiginizda yansimalarda neler oldugunu goruyorsunuz ama bakmayin derim 10 dk bebek cikiyor geri dikim felan yarim saat 40 dk.hersey geciyor bunlari takilip kendinizi strese sokmayin.bebegi gordugunuzde bitsede bebegin yanina gitsem diye dk sayiyorsunuz.sezeryan sonrasi usume geliyor anestezi etkisi gecince yaniniza kalin birseyler alin sonrada terleme basiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…