Bu bende de merak konusu , bilenler aydınlatırsa muhteşem olurKizlar bende biraz panik atak var o yuzden korkuyorum ve şu soruyla geldim sizeEpidural sezeryanda masada annenin kollarini 2 yana actiklarini goruyorum. Bagliyolar mi yoksa sadece kollarini mi açıyosun?
Bağlıyolar ☺Kizlar bende biraz panik atak var o yuzden korkuyorum ve şu soruyla geldim sizeEpidural sezeryanda masada annenin kollarini 2 yana actiklarini goruyorum. Bagliyolar mi yoksa sadece kollarini mi açıyosun?
Yaaaa gerçekten miiiiBağlıyolar ☺
Evett.. En son dikiş atarlarken açtırmıştım ben ama. Dayanamamıştım artıkYaaaa gerçekten miiii
üzdüüBağlıyolar ☺
Ne kadar sürüyor toplam ?Evett.. En son dikiş atarlarken açtırmıştım ben ama. Dayanamamıştım artık
Ayyyy demeyinnn zaten zor ikna olmustum epidurale o zaman ben genel anesteziden devam edeyimBağlıyolar ☺
Ya benim doktorum genel anestezi olmaz bebek için riski var diyorAyyyy demeyinnn zaten zor ikna olmustum epidurale o zaman ben genel anesteziden devam edeyimhem niye bagliyolar ki? Zaten onune perde konuyo ellerin acik dursun iste
Ama istemsiz hareket edince yanlış kesi falan atılır. Onu önlemek için bağlıyorlarAyyyy demeyinnn zaten zor ikna olmustum epidurale o zaman ben genel anesteziden devam edeyimhem niye bagliyolar ki? Zaten onune perde konuyo ellerin acik dursun iste
Yarım saat 40 dakika falandı sanırım. Doktorun hızına göre de değişiyorNe kadar sürüyor toplam ?
Kizlar bende biraz panik atak var o yuzden korkuyorum ve şu soruyla geldim sizeEpidural sezeryanda masada annenin kollarini 2 yana actiklarini goruyorum. Bagliyolar mi yoksa sadece kollarini mi açıyosun?
Maalesef bağlıyorlar.refleksle bsy yapmaya kalkarsın die.bnm midem aşırı bulanmisti doğumda.ellerim de bağlı sürekli söyledim midem bulanıyor die ve korkmuştum.cunku kusarsam nefes boruma kaçar die evham yapmıştım.Ayyyy demeyinnn zaten zor ikna olmustum epidurale o zaman ben genel anesteziden devam edeyimhem niye bagliyolar ki? Zaten onune perde konuyo ellerin acik dursun iste
Benim de genel anestezi riskli. Oğlum 5 aylıkken apandisit ameliyatı oldum.islem sonrası boğazlarım aşırı derece acı ve şişti.dr bana ilerde sezaryen olursan genel olma senin gırtlak yapın farkli.olacak olursan da Dr unu bilgilendir kesin dediYa benim doktorum genel anestezi olmaz bebek için riski var diyorsizin doktor kabul etti mi ?
Benim de midem çok bulanmıştı tansiyonum düşmüştü. Başımı çevirdim mi hatırlamıyorum ama baş ağrım çok olduKizlar bide epidural olursanız aklınızda olsun.kafaniza sağa sola cevirmeyin.dogum sonrası basagrisi oluyormuş.ben doğumda midem bulandı die yanlara çevirdim sonra aklıma geldi bıraktım çevirmeyi.
Yani genel de yapariz istersen ama gerek yok dedi. Bebegin cikis anini gor dedi. Ben de korkuyorum diyince, ben sana yeterli sakinlestiriciyi veririm merak etme dedi. Iyi dedim ben de taa ki şu kollarin baglanmasini duyana kadarYa benim doktorum genel anestezi olmaz bebek için riski var diyorsizin doktor kabul etti mi ?
He ya eskiler böylemiymişValla bende 31 oldum içimiz geçmiş