Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Coraspin kullaniyorum ben canim.fark varmidir bilmiyorum.tesekkur ederim takmamaya gayret ediyorum
Canım ben ilk gebeliğimde hem coraspin hem iğne kullandım coraspini 32 de bıraktım iğneyi doğumdan bir gün önceki son dozumu yapmadım gayette güzel bir doğum oldu

Sevdiğiniz biri ise cahillik. Sözde üzülmeyin diye düşünüp sizi daha çok üzmüş. Bilememiş.
Evet çok severim kendisini. Bencede düşünememiştir ama bende ne kadar hasar bıraktığının farkında değil işte. Günlerdir aklımdan çıkmıyor o cümleleri. Allaha emanet yavrularımız

Dogdugu gun cocuga secim hakki birakilmiyor desene tek degilsin bizimki de oyle ama ilk gun giydirmem paralarim onu
Yok valla seçme hakkı yok bizimkinin baba fanatik olunca ama karışmıyorum ya hevesi var oğlunu doğar doğmaz fenerbahçeli giydirmek istiyormuş alsın hevesini nasılsa sonra hep ben giydiricem hatta kulağına doğunca sen fenerbahçelisin diye üflicekmiş

Of dimi bende aynı şeyi diyorum kızımda son günlerime kadar dışarlardaydım ama bunda yaştan herhalde bu aylarda uzun süreli ayakta duramama yürüyememe başladı valla 33 yaşımda yıprandım yaşlandım

Hmm 7 aylığa kadar anne yanı sonra normal beşik tamam kuzum sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…