Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Coraspin kullaniyorum ben canim.fark varmidir bilmiyorum.tesekkur ederim takmamaya gayret ediyorum
Canım ben ilk gebeliğimde hem coraspin hem iğne kullandım coraspini 32 de bıraktım iğneyi doğumdan bir gün önceki son dozumu yapmadım gayette güzel bir doğum oldu

Sevdiğiniz biri ise cahillik. Sözde üzülmeyin diye düşünüp sizi daha çok üzmüş. Bilememiş.
Evet çok severim kendisini. Bencede düşünememiştir ama bende ne kadar hasar bıraktığının farkında değil işte. Günlerdir aklımdan çıkmıyor o cümleleri. Allaha emanet yavrularımız

Dogdugu gun cocuga secim hakki birakilmiyor desene tek degilsin bizimki de oyle ama ilk gun giydirmem paralarim onu
Yok valla seçme hakkı yok bizimkinin baba fanatik olunca ama karışmıyorum ya hevesi var oğlunu doğar doğmaz fenerbahçeli giydirmek istiyormuş alsın hevesini nasılsa sonra hep ben giydiricem hatta kulağına doğunca sen fenerbahçelisin diye üflicekmiş

Of dimi bende aynı şeyi diyorum kızımda son günlerime kadar dışarlardaydım ama bunda yaştan herhalde bu aylarda uzun süreli ayakta duramama yürüyememe başladı valla 33 yaşımda yıprandım yaşlandım

Hmm 7 aylığa kadar anne yanı sonra normal beşik tamam kuzum sağol

Ben de Burak hocaya gidiyordum. Ondan sonra onun önerisiyle Sedat Umur’a gitmeye başladım. Ve şuan memnunum da açıkcası. Güler yüzlü biri. İki hastaneyle de anlaşmalıymış. Bakalım sorun çıkmazsa doğuma kadar onlayım hatta yarın kontrolüm var 29.haftadayıız

Valla bende 31 oldum içimiz geçmiş

Tek degilsin canim bende oyleyim oglum hasta benimde sabahliyoruz.gerci o uyuyor ben basini bekliyorum rahat uyusun atesi cikmasin uykuda diye
Yok benimki benle oturdu mandalina yedi keyfi yerindeydi çok şükür ama gündüz bi tık burnumdan getirebilir

İlk çocuklarda herşeyin fazlası oluyor.ikincilere okadar çok olmuyor sanırım.bende oğlana haddinden fazla aldım.cogunu giydirmeye fırsat bulamadım çabuk büyüyorlar çünkü
Ay cnm ya takma kafana.gexen de eşimin yengesi aradı amca karısı.saf iyi niyetli bı kadındır aslında.severim de kendisini.bi yakının kızı hamileymiş doğuma bı ay kala eşini kaybetmiş trafik kazasında.bebegin gelişimi durmuş.dr demiş kuvezde kalır bı sure demiş vs vs.ay bı hamilenin yanında konuşulacak şey değil .yüzüme pat die soyledi durduk yere.moralim bozuldu.
Ayy ama öyle oluyor inanılmaz ödem de oluyor benim fırıncı küreği ayaklarım somun ekmeğe dönmüştü
Ay benim de şimdiden öyle olcak.oglumda da öyle şişmişti.
Şunuda çok merak ediyorum mesala sancılarımız başladı hemen sezeryana mı alırlar yoksa normal doğum mu yaptırırlar
İlk sezaryense bide çok açılma vs yoksa sezaryen olursun.kardesim ilk sezaryendi suyu sancısı geldi.dr u normal doğum mu bekledi bilmiyorum.40a kadar gün vermedi.baktilar açılma yok sezaryene aldılar.
Oğlumda doğumdan bı gün önce annemlerle semtin pazarında fildir fildir gezmistim bende.ki bu kilomda dogurmustum.simdi bende çok hareket edemez haldeyim.nefes nefese kalıyorum.oturup kalkarken zorlanıyorum.yatakta donemiyorum.ileri yaş gebelik böyle oluyor sanırım.
Gecelerin lordu gibi oldum iyice ya oglumunda ateşi var ana ogul oturuyoruz
Geçmiş olsun cnm.
Tek degilsin canim bende oyleyim oglum hasta benimde sabahliyoruz.gerci o uyuyor ben basini bekliyorum rahat uyusun atesi cikmasin uykuda diye
Geçmiş olsun cnm.

İlk sezaryense bide çok açılma vs yoksa sezaryen olursun.kardesim ilk sezaryendi suyu sancısı geldi.dr u normal doğum mu bekledi bilmiyorum.40a kadar gün vermedi.baktilar açılma yok sezaryene aldılar.
İlk sezaryen. Ama aklıma böyle düşüncelerde geliyor

Günaydın kızlar geceden beri vajinada sancı sızı gibi bir ağrı var, doktora gitmeli miyim erken doğum belirtisi gibi birşey olabilir mi bu?
Cumartesi kontrolüm var beklesem mi yoksa ya

Günaydın kızlar geceden beri vajinada sancı sızı gibi bir ağrı var, doktora gitmeli miyim erken doğum belirtisi gibi birşey olabilir mi bu?
Enfeksiyon olabilir bende de oluyor arada, bol su içiyorum tuvaletim gelmese de sık sık gidiyorum çoğalmasın çabuk geçsin diye, birde üşüdüğümde de oluyor çift kat battaniyeye sarılıp biraz uyuyunca rahatlıyorum, iki gün sıcak tutmaya çalışın kendinizi geçer inşaAllah

Günaydın canım dün yordun mu kendini birax ayakta kalıncsda oluyor bnde o sızı dinlenince hafifliyor o tarz bişeyse biraz bekleyebilirsin

Kasıkta değil ağrı direk vajinada ara ara vurup geçiyor enfeksiyondan olabilir mi ki
Teşekkür ederim
Günaydın canım dün yordun mu kendini birax ayakta kalıncsda oluyor bnde o sızı dinlenince hafifliyor o tarz bişeyse biraz bekleyebilirsin
Aslında hiç yormadım canım, dün hep yattım o yüzden takıldı zaten aklıma
Biraz bekleyeyim dediğin gibi geçmezse giderim

Kizlar bende biraz panik atak var o yuzden korkuyorum ve şu soruyla geldim sizeEpidural sezeryanda masada annenin kollarini 2 yana actiklarini goruyorum. Bagliyolar mi yoksa sadece kollarini mi açıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…