- 21 Aralık 2023
- 1.217
- 2.577
- 28
Hayır maalesef Kayserideyim, şehir hastanesinde yatıyorumVardir bunda da bir hayır ❤Sen ankaraydın sanirim degil mi hangi hastaneye gidiyorsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır maalesef Kayserideyim, şehir hastanesinde yatıyorumVardir bunda da bir hayır ❤Sen ankaraydın sanirim degil mi hangi hastaneye gidiyorsun canim
Canım ben ilk gebeliğimde hem coraspin hem iğne kullandım coraspini 32 de bıraktım iğneyi doğumdan bir gün önceki son dozumu yapmadım gayette güzel bir doğum olduCoraspin kullaniyorum ben canim.fark varmidir bilmiyorum.tesekkur ederim takmamaya gayret ediyorum
Şunuda çok merak ediyorum mesala sancılarımız başladı hemen sezeryana mı alırlar yoksa normal doğum mu yaptırırlarCanım nst ye mutlaka girersin bende 2. Sezeryanı olacağım
Evet çok severim kendisini. Bencede düşünememiştir ama bende ne kadar hasar bıraktığının farkında değil işte. Günlerdir aklımdan çıkmıyor o cümleleri. Allaha emanet yavrularımızSevdiğiniz biri ise cahillik. Sözde üzülmeyin diye düşünüp sizi daha çok üzmüş. Bilememiş.
Yok valla seçme hakkı yok bizimkinin baba fanatik olunca ama karışmıyorum ya hevesi var oğlunu doğar doğmaz fenerbahçeli giydirmek istiyormuş alsın hevesini nasılsa sonra hep ben giydiricem hatta kulağına doğunca sen fenerbahçelisin diye üflicekmişDogdugu gun cocuga secim hakki birakilmiyor desene tek degilsin bizimki de oyle ama ilk gun giydirmem paralarim onu
Of dimi bende aynı şeyi diyorum kızımda son günlerime kadar dışarlardaydım ama bunda yaştan herhalde bu aylarda uzun süreli ayakta duramama yürüyememe başladı valla 33 yaşımda yıprandım yaşlandımCoraspini 32 de biraktirmasi gerekiyor ama dimi cunku igne 24 saat etkili coraspin neredeyse 1 hafta diye biliyorum canım
Vardir bunda da bir hayır ❤Sen ankaraydın sanirim degil mi hangi hastaneye gidiyorsun canim
Valla artik agirlaştim bel agrisi falan oluyor bu hamileligimde yaşlanmişim
Yataktan tutunup kalkinca indirdim kuzum ben 7 aylik falandi sanirim
Ben de Burak hocaya gidiyordum. Ondan sonra onun önerisiyle Sedat Umur’a gitmeye başladım. Ve şuan memnunum da açıkcası. Güler yüzlü biri. İki hastaneyle de anlaşmalıymış. Bakalım sorun çıkmazsa doğuma kadar onlayım hatta yarın kontrolüm var 29.haftadayıızGaliba adatıptan Ferhat Yasin Özkaya da yapacağım doğumu, içime sindi mi hayır ama dr bulamadım başka son anlarda makat geliş devam ederse sezaryen olacaksam İzmit teki doktorum Eray Çalışkan a gideceğim o kesin ama
Çok daralıyorum bu doktor konusuna ya, hep Burak hoca yüzünden, ben de ondan sonra kafama yatan bir dr bulamadım
Valla bende 31 oldum içimiz geçmişOf dimi bende aynı şeyi diyorum kızımda son günlerime kadar dışarlardaydım ama bunda yaştan herhalde bu aylarda uzun süreli ayakta duramama yürüyememe başladı valla 33 yaşımda yıprandım yaşlandım
Hmm 7 aylığa kadar anne yanı sonra normal beşik tamam kuzum sağol
Tek degilsin canim bende oyleyim oglum hasta benimde sabahliyoruz.gerci o uyuyor ben basini bekliyorum rahat uyusun atesi cikmasin uykuda diyeGecelerin lordu gibi oldum iyice ya oglumunda ateşi var ana ogul oturuyoruz
Yok benimki benle oturdu mandalina yedi keyfi yerindeydi çok şükür ama gündüz bi tık burnumdan getirebilirTek degilsin canim bende oyleyim oglum hasta benimde sabahliyoruz.gerci o uyuyor ben basini bekliyorum rahat uyusun atesi cikmasin uykuda diye
İlk çocuklarda herşeyin fazlası oluyor.ikincilere okadar çok olmuyor sanırım.bende oğlana haddinden fazla aldım.cogunu giydirmeye fırsat bulamadım çabuk büyüyorlar çünküMaşallah canım benim benim oğlumda bi muayenede popo gelişliydi ayaklar kasıktaydı hissediyodum 2 3 gün sonra ayaklar yuksrı döndü vurmasından anladım. Sonraki muayeneye gittiğimde yine kasıktan vuruyodu baktık yine popo gelişliydi şimdi yine ayaklar yukarı döndü mdieme vuruyor değişir o çok
Valla eşim benim oğlana 3 takım fenerbahçeli hastane çıkışı almış başka birşey giyme şansı yok diyo o yüzden almıyorum bende isimli misimli kızımda hastane odasına kapı süsü isimliydi küvözüne tütü yaptırmıştım isimli falan oğlan isimsiz takılsın yapçak bişey yok
Ay cnm ya takma kafana.gexen de eşimin yengesi aradı amca karısı.saf iyi niyetli bı kadındır aslında.severim de kendisini.bi yakının kızı hamileymiş doğuma bı ay kala eşini kaybetmiş trafik kazasında.bebegin gelişimi durmuş.dr demiş kuvezde kalır bı sure demiş vs vs.ay bı hamilenin yanında konuşulacak şey değil .yüzüme pat die soyledi durduk yere.moralim bozuldu.Onlar bitmiyor banada babamın vefatında çok üzülüp ağladığım için biri, "yengemde annesini hamileyken kaybetti çok üzüldü ağladı bebeği zihinsel engelli doğdu" Dedi. Hala onu takıyorum kafama. Olumsuz konuşmaya başlayanı susturmak lazım cümlesini tamamlamadan aslında. Hakları yok bizi üzmeye.
Ay benim de şimdiden öyle olcak.oglumda da öyle şişmişti.Ayy ama öyle oluyor inanılmaz ödem de oluyor benim fırıncı küreği ayaklarım somun ekmeğe dönmüştü
İlk sezaryense bide çok açılma vs yoksa sezaryen olursun.kardesim ilk sezaryendi suyu sancısı geldi.dr u normal doğum mu bekledi bilmiyorum.40a kadar gün vermedi.baktilar açılma yok sezaryene aldılar.Şunuda çok merak ediyorum mesala sancılarımız başladı hemen sezeryana mı alırlar yoksa normal doğum mu yaptırırlar
Oğlumda doğumdan bı gün önce annemlerle semtin pazarında fildir fildir gezmistim bende.ki bu kilomda dogurmustum.simdi bende çok hareket edemez haldeyim.nefes nefese kalıyorum.oturup kalkarken zorlanıyorum.yatakta donemiyorum.ileri yaş gebelik böyle oluyor sanırım.Of dimi bende aynı şeyi diyorum kızımda son günlerime kadar dışarlardaydım ama bunda yaştan herhalde bu aylarda uzun süreli ayakta duramama yürüyememe başladı valla 33 yaşımda yıprandım yaşlandım
Hmm 7 aylığa kadar anne yanı sonra normal beşik tamam kuzum sağol
Geçmiş olsun cnm.Gecelerin lordu gibi oldum iyice ya oglumunda ateşi var ana ogul oturuyoruz
Geçmiş olsun cnm.Tek degilsin canim bende oyleyim oglum hasta benimde sabahliyoruz.gerci o uyuyor ben basini bekliyorum rahat uyusun atesi cikmasin uykuda diye
İlk sezaryen. Ama aklıma böyle düşüncelerde geliyorİlk sezaryense bide çok açılma vs yoksa sezaryen olursun.kardesim ilk sezaryendi suyu sancısı geldi.dr u normal doğum mu bekledi bilmiyorum.40a kadar gün vermedi.baktilar açılma yok sezaryene aldılar.
Enfeksiyon olabilir bende de oluyor arada, bol su içiyorum tuvaletim gelmese de sık sık gidiyorum çoğalmasın çabuk geçsin diye, birde üşüdüğümde de oluyor çift kat battaniyeye sarılıp biraz uyuyunca rahatlıyorum, iki gün sıcak tutmaya çalışın kendinizi geçer inşaAllahGünaydın kızlar geceden beri vajinada sancı sızı gibi bir ağrı var, doktora gitmeli miyim erken doğum belirtisi gibi birşey olabilir mi bu?
Cumartesi kontrolüm var beklesem mi yoksa ya
Günaydın canım dün yordun mu kendini birax ayakta kalıncsda oluyor bnde o sızı dinlenince hafifliyor o tarz bişeyse biraz bekleyebilirsinGünaydın kızlar geceden beri vajinada sancı sızı gibi bir ağrı var, doktora gitmeli miyim erken doğum belirtisi gibi birşey olabilir mi bu?
Cumartesi kontrolüm var beklesem mi yoksa ya
Kasıkta değil ağrı direk vajinada ara ara vurup geçiyor enfeksiyondan olabilir mi kiEnfeksiyon olabilir bende de oluyor arada, bol su içiyorum tuvaletim gelmese de sık sık gidiyorum çoğalmasın çabuk geçsin diye, birde üşüdüğümde de oluyor çift kat battaniyeye sarılıp biraz uyuyunca rahatlıyorum, iki gün sıcak tutmaya çalışın kendinizi geçer inşaAllah
Aslında hiç yormadım canım, dün hep yattım o yüzden takıldı zaten aklımaGünaydın canım dün yordun mu kendini birax ayakta kalıncsda oluyor bnde o sızı dinlenince hafifliyor o tarz bişeyse biraz bekleyebilirsin