Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben ilk gebeliğimde hem coraspin hem iğne kullandım coraspini 32 de bıraktım iğneyi doğumdan bir gün önceki son dozumu yapmadım gayette güzel bir doğum oldu
Evet çok severim kendisini. Bencede düşünememiştir ama bende ne kadar hasar bıraktığının farkında değil işte. Günlerdir aklımdan çıkmıyor o cümleleri. Allaha emanet yavrularımız
Yok valla seçme hakkı yok bizimkinin baba fanatik olunca ama karışmıyorum ya hevesi var oğlunu doğar doğmaz fenerbahçeli giydirmek istiyormuş alsın hevesini nasılsa sonra hep ben giydiricem hatta kulağına doğunca sen fenerbahçelisin diye üflicekmiş
Of dimi bende aynı şeyi diyorum kızımda son günlerime kadar dışarlardaydım ama bunda yaştan herhalde bu aylarda uzun süreli ayakta duramama yürüyememe başladı valla 33 yaşımda yıprandım yaşlandım
Hmm 7 aylığa kadar anne yanı sonra normal beşik tamam kuzum sağol