- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bunu bende merak ediyorum benimde şeffaf uzayan akıntım oldu az önce ama ovulasyon testi hala silik gösteriyor ikinci çizgiyiKızlar merhaba.. Gebe kalanları kutluyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Bugün yumurta akı gibi az bir akıntım geldi çatlama kaç gün sonra oluyordu bu akıntıdan?
Bilgisi olan söylese keşke canım delircez az kaldı senin bat ne zaman?Ay bunu bende merak ediyorum benimde şeffaf uzayan akıntım oldu az önce ama ovulasyon testi hala silik gösteriyor ikinci çizgiyi
Canım kişiden kişiye değişiyor sen en güzeli Ovilasyon testi yap yada sık ilişkiKızlar merhaba.. Gebe kalanları kutluyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Bugün yumurta akı gibi az bir akıntım geldi çatlama kaç gün sonra oluyordu bu akıntıdan?
Benim de öyle oluyor takip ediyorum canım 3 gün içinde pik oluyor ya yumurta takibi yada ovi başka yolu olmuyor bunun çok takip ettim çözmedim kendimiAy bunu bende merak ediyorum benimde şeffaf uzayan akıntım oldu az önce ama ovulasyon testi hala silik gösteriyor ikinci çizgiyi
Ovulasyon testi kullanmıyorum canım strese sokar beni gün aşırı değerlendiriyorum adet bitiminden beriCanım kişiden kişiye değişiyor sen en güzeli Ovilasyon testi yap yada sık ilişki
Kizlar benim adet bitti ertesi günü akıntı başladı ilk kez oldu böyle yumurtlama mi acaba elimde testte yok garip geldi bu durumOvulasyon testi kullanmıyorum canım strese sokar beni gün aşırı değerlendiriyorum adet bitiminden beri
Ben bu ay femara kullandım yarın yumurtlama takibi kontörlüne gidicem bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım inşallah büyümüştür yumurtalarımBenim de öyle oluyor takip ediyorum canım 3 gün içinde pik oluyor ya yumurta takibi yada ovi başka yolu olmuyor bunun çok takip ettim çözmedim kendimi
Helal olsun senin olmasında kimin olsun yumurtlama öncesi yumurtlama sonrası 3 4 gün oluyor benim sonra adamı göresim gelmiyor helal sana ama sperm kalitesi düşmesin yinede dikkat edin canım amaOvulasyon testi kullanmıyorum canım strese sokar beni gün aşırı değerlendiriyorum adet bitiminden beri
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o yüzden 7 8 Ocak gibi olurum diye düşünüyorumBilgisi olan söylese keşke canım delircez az kaldı senin bat ne zaman?
Eğer iki parmak arasında uzayan şekilde yogunsa yumurtlama günü bende pik günü bu şekilde yoğun gelmişti ertesi günde test silik olduOvulasyon testi kullanmıyorum canım strese sokar beni gün aşırı değerlendiriyorum adet bitiminden beri
Uzayan kıvamdaydı ama az geldi. Çatlama ortalama kaç gün sonra oluyor?Eğer iki parmak arasında uzayan şekilde yogunsa yumurtlama günü bende pik günü bu şekilde yoğun gelmişti ertesi günde test silik oldu
İnşallah hamileyizdirBenim de 19 aralıktı ovü günüm. İlk defa hassas ve ağrı var şişti baya da
O kadar yoğun değil şuan ovulasyonda zaten pik değil daha yarını beklicem doktor kontrolümde varEğer iki parmak arasında uzayan şekilde yogunsa yumurtlama günü bende pik günü bu şekilde yoğun gelmişti ertesi günde test silik oldu
Üzüldüm herkes farkında olmadan yaşıyor bunu aslında. Bu yüzden adet gecikmeden test yapmamak lazım ama sabır yok bizdeBen geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o yüzden 7 8 Ocak gibi olurum diye düşünüyorum
işte kalite düşmesin diye 1 gün ara veriyoruz bizim yaş 41 artık ama sizler gibi kolay olmuyor gebelik. %3 civarı tutmasıHelal olsun senin olmasında kimin olsun yumurtlama öncesi yumurtlama sonrası 3 4 gün oluyor benim sonra adamı göresim gelmiyor helal sana ama sperm kalitesi düşmesin yinede dikkat edin canım ama
Evet bende çok üzüldüm 21 gün sonra regl oldum o yüzden bu ayı kestiremiyom ben adet gecikmesinden sonra test yaptım ama ara ara akıntım vardı o yüzden merak edip test yapmıştımÜzüldüm herkes farkında olmadan yaşıyor bunu aslında. Bu yüzden adet gecikmeden test yapmamak lazım ama sabır yok bizde
Akıntı şekli nasıldı canım?Kizlar benim adet bitti ertesi günü akıntı başladı ilk kez oldu böyle yumurtlama mi acaba elimde testte yok garip geldi bu durum