Valla çıkıyor arkadaşım yapıcak birşey yokArkadaşlarım benim için karnin çok hızlı büyüyor başka yerinde kilo yok gibi diyorlar. Bu gidişle benim göbek de dışarıda ama demek sizinki gibi tamamen dışarı çıkacak
Malesef en yakınlarımdan biri. Kuzenimin hanımı. Çokta severim. Boşluğunamı geldi ne oldu bilmiyorum ama çok üzülmüştüm gerçektenAy inanamıyorum bunu demek de artık son seviye düşüncesizlikasla muhatap olmayın kimse o densiz
Onlar heryerdeler birçoklar yapıcak birşey yok malesef. Takmıcam inşallahAy insanların bu kadar kötü ve patavatsız olması şaka gibilütfen takmayın kafanıza
Sevdiğiniz biri ise cahillik. Sözde üzülmeyin diye düşünüp sizi daha çok üzmüş. Bilememiş.Malesef en yakınlarımdan biri. Kuzenimin hanımı. Çokta severim. Boşluğunamı geldi ne oldu bilmiyorum ama çok üzülmüştüm gerçekten
Ayy ama öyle oluyorSon 2 ay daha çok alacaksın diyor bana sürekli olumsuz konuşan bir kaç arkadaşım
Bir de ben öyle gördüm o yeni doğum yapan arkadaşımı. Yüzü bembeyaz her yeri şişmiş vaziyette idi son 2 hafta. 39+1'de doğurdu. Şimdi de bebekle yaşadığı süreçleri görüyorum. Resmen yasayacaklarimin fragmanı gibi sürekli benden önde gittigi için gerçekten korkutucu geliyor bana ondan gördükçe her şey. Bir de olacak olanları bilip beklemenin korkusu var.Ayy ama öyle oluyorinanılmaz ödem de oluyor benim fırıncı küreği ayaklarım somun ekmeğe dönmüştü
Dogdugu gun cocuga secim hakki birakilmiyor deseneMaşallah canım benimbenim oğlumda bi muayenede popo gelişliydi ayaklar kasıktaydı hissediyodum 2 3 gün sonra ayaklar yuksrı döndü vurmasından anladım. Sonraki muayeneye gittiğimde yine kasıktan vuruyodu baktık yine popo gelişliydi şimdi yine ayaklar yukarı döndü mdieme vuruyor değişir o çok
Valla eşim benim oğlana 3 takım fenerbahçeli hastane çıkışı almış başka birşey giyme şansı yok diyo o yüzden almıyorum bende isimli misimlikızımda hastane odasına kapı süsü isimliydi küvözüne tütü yaptırmıştım isimli falan oğlan isimsiz takılsın yapçak bişey yok
Ben bakıyordum bu xl olmayanı sanırım değil miKızlar bunu aldım düşmüş fiyatı almayan varsa indirimdde şuan
İlk doğum dünyanın en zor şeyi bence deneyim olarak ama zaman geçtikçe aslında o kadar zor olmadığını anlıyorsunuz çünkü bebek büyüdükçe çok farklı şeyler bekliyor sizi , bunlar iyi günlerin derlerdi de inanmazdım boğasım gelirdi öyle söyleyenleri çünkü ben aşırı aşırı zorlanıyordum sudan çıkmış balık gibiydim, kendimi hiç bu kadar cahil hissetmemiştim. Halbuki o kadar güzel ve özel anlar ki ve bir daha geri gelmiyor maalesef her anın tadını çıkarmak lazım, her şey geçiyor hiçbir şey gözünüzü korkutmasın sadece o anın güzelliğine odaklanınBir de ben öyle gördüm o yeni doğum yapan arkadaşımı. Yüzü bembeyaz her yeri şişmiş vaziyette idi son 2 hafta. 39+1'de doğurdu. Şimdi de bebekle yaşadığı süreçleri görüyorum. Resmen yasayacaklarimin fragmanı gibi sürekli benden önde gittigi için gerçekten korkutucu geliyor bana ondan gördükçe her şey. Bir de olacak olanları bilip beklemenin korkusu var.
Eve canım ama benim zaten küçükBen bakıyordum bu xl olmayanı sanırım değil mi
ya bnde karar veremedim benimde aşırı büyük değil şuan 85 gibi amaEve canım ama benim zaten küçük
Evt ya dogumdan ciktigimda boyle kalicam diye cok korkmustum gobek bildigin duruyor sadece sert degildiİlk doğum dünyanın en zor şeyi bence deneyim olarak ama zaman geçtikçe aslında o kadar zor olmadığını anlıyorsunuz çünkü bebek büyüdükçe çok farklı şeyler bekliyor sizi , bunlar iyi günlerin derlerdi de inanmazdım boğasım gelirdi öyle söyleyenleri çünkü ben aşırı aşırı zorlanıyordum sudan çıkmış balık gibiydim, kendimi hiç bu kadar cahil hissetmemiştim. Halbuki o kadar güzel ve özel anlar ki ve bir daha geri gelmiyor maalesef her anın tadını çıkarmak lazım, her şey geçiyor hiçbir şey gözünüzü korkutmasın sadece o anın güzelliğine odaklanın
İlk 1 haftada da çok ödemli oluyorsunuz sonra öyle bir gidiyor ki o ödem. 2 haftada 15 kilo vermiştim
Coraspini 32 de biraktirmasi gerekiyor ama dimi cunku igne 24 saat etkili coraspin neredeyse 1 hafta diye biliyorum canımCoraspin kullaniyorum ben canim.fark varmidir bilmiyorum.tesekkur ederim takmamaya gayret ediyorum
Vardir bunda da bir hayır ❤Sen ankaraydın sanirim degil mi hangi hastaneye gidiyorsun canimAynen doğum şekli hiç önemli değil. Ciğer geliştirici yaptılar. İyi ki hastaneye gelmişim dediğiniz gibi. Evde bir şey olsa haberim olmaz
Valla artik agirlaştim bel agrisi falan oluyor bu hamileligimde yaşlanmişimAha seninkininde yakındır doğum pozisyonuna geçmesi benimkide yanlara vuruyodu bi kaç gündür şimdi yukarı yukarı vuruyo
4 5 yaşsa süper o zaman. İçine yatak alırım ya alta indirdiğimde. Tahminine kadarlıkken alt kademeye indiriyosun ben sanki hiç doğurmamışım büyütmemişim gibi silmişim geçmişi hatırlamıyorum kızımda neyin ne zaman olduğunu
Ay kocalar zaten kendi evine bişey olduğunda hep böyleler en sona bırakıyolar
Evt canim baya sert bir bilgi ile 33 de birakmam gerektigi soyledi sagolsunCoraspini 32 de biraktirmasi gerekiyor ama dimi cunku igne 24 saat etkili coraspin neredeyse 1 hafta diye biliyorum canım
Vardir bunda da bir hayır ❤Sen ankaraydın sanirim degil mi hangi hastaneye gidiyorsun canim
Valla artik agirlaştim bel agrisi falan oluyor bu hamileligimde yaşlanmişim
Yataktan tutunup kalkinca indirdim kuzum ben 7 aylik falandi sanirim
Coraspin dozunda iğne yok mu acaba ben ilk gebeligimde 12. Haftaya kadar iğne coraspirin progestan kullandim 12 de kesti 3 dusukten dolayi bunda coraspinde progestanda vermedi sadece igne ile ilerledi ayni doktor coraspini garanti oksun diye veriyorum demistiEvt canim baya sert bir bilgi ile 33 de birakmam gerektigi soyledi sagolsun
Bilmiyorum ki alternatif sunmadi 33 kesiyoruz dedi sadece bnde tm demekle yetindimCoraspin dozunda iğne yok mu acaba ben ilk gebeligimde 12. Haftaya kadar iğne coraspirin progestan kullandim 12 de kesti 3 dusukten dolayi bunda coraspinde progestanda vermedi sadece igne ile ilerledi ayni doktor coraspini garanti oksun diye veriyorum demisti
Poposu aşağıda başı yukarıda olunca makat geliş oluyor benim doğum pozisyonunda mesela başı aşağıdaMakat geliş nasıl oluyor bilmiyorum sağ boslugumda oluyor kafası her gittiğimde
Güzel şeylerSezeryana razıyım. Sadece anne karnında daha fazla dolanıp da kan akışını kesmesin