Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Ay inanamıyorum bunu demek de artık son seviye düşüncesizlik asla muhatap olmayın kimse o densiz
Malesef en yakınlarımdan biri. Kuzenimin hanımı. Çokta severim. Boşluğunamı geldi ne oldu bilmiyorum ama çok üzülmüştüm gerçekten

Ayy ama öyle oluyor inanılmaz ödem de oluyor benim fırıncı küreği ayaklarım somun ekmeğe dönmüştü
Bir de ben öyle gördüm o yeni doğum yapan arkadaşımı. Yüzü bembeyaz her yeri şişmiş vaziyette idi son 2 hafta. 39+1'de doğurdu. Şimdi de bebekle yaşadığı süreçleri görüyorum. Resmen yasayacaklarimin fragmanı gibi sürekli benden önde gittigi için gerçekten korkutucu geliyor bana ondan gördükçe her şey. Bir de olacak olanları bilip beklemenin korkusu var.

Kızlar bunu aldım düşmüş fiyatı almayan varsa indirimdde şuan

Eklentiler

• IMG_9423.png
    311,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9423.png
    311,6 KB · Görüntüleme: 24
Dogdugu gun cocuga secim hakki birakilmiyor desene tek degilsin bizimki de oyle ama ilk gun giydirmem paralarim onu

İlk doğum dünyanın en zor şeyi bence deneyim olarak ama zaman geçtikçe aslında o kadar zor olmadığını anlıyorsunuz çünkü bebek büyüdükçe çok farklı şeyler bekliyor sizi , bunlar iyi günlerin derlerdi de inanmazdım boğasım gelirdi öyle söyleyenleri çünkü ben aşırı aşırı zorlanıyordum sudan çıkmış balık gibiydim, kendimi hiç bu kadar cahil hissetmemiştim. Halbuki o kadar güzel ve özel anlar ki ve bir daha geri gelmiyor maalesef her anın tadını çıkarmak lazım, her şey geçiyor hiçbir şey gözünüzü korkutmasın sadece o anın güzelliğine odaklanın

İlk 1 haftada da çok ödemli oluyorsunuz sonra öyle bir gidiyor ki o ödem. 2 haftada 15 kilo vermiştim

Evt ya dogumdan ciktigimda boyle kalicam diye cok korkmustum gobek bildigin duruyor sadece sert degildi zmanla gidiyor ama kesinlikle korse kullanilmasi gerekiyor yoksa hafif gobek kaliyr ne kadar zayif olursan ol malesef

Coraspin kullaniyorum ben canim.fark varmidir bilmiyorum.tesekkur ederim takmamaya gayret ediyorum
Coraspini 32 de biraktirmasi gerekiyor ama dimi cunku igne 24 saat etkili coraspin neredeyse 1 hafta diye biliyorum canım
Aynen doğum şekli hiç önemli değil. Ciğer geliştirici yaptılar. İyi ki hastaneye gelmişim dediğiniz gibi. Evde bir şey olsa haberim olmaz
Vardir bunda da bir hayır ❤Sen ankaraydın sanirim degil mi hangi hastaneye gidiyorsun canim
Valla artik agirlaştim bel agrisi falan oluyor bu hamileligimde yaşlanmişim

Yataktan tutunup kalkinca indirdim kuzum ben 7 aylik falandi sanirim

Evt canim baya sert bir bilgi ile 33 de birakmam gerektigi soyledi sagolsun

Evt canim baya sert bir bilgi ile 33 de birakmam gerektigi soyledi sagolsun
Coraspin dozunda iğne yok mu acaba ben ilk gebeligimde 12. Haftaya kadar iğne coraspirin progestan kullandim 12 de kesti 3 dusukten dolayi bunda coraspinde progestanda vermedi sadece igne ile ilerledi ayni doktor coraspini garanti oksun diye veriyorum demisti

Yüzümün bir tarafı bir anda aşırı kızarmış annemler git yat sen iyi durmuyorsun dediler gittim biraz sırt üstü yattım yukarı çıktım daha çok kizardigimi söylediler. Acaba hamilelikle ilgili olabilir mi? Yani yaşayan bilen vardır diye yazmak istedim.

Bilmiyorum ki alternatif sunmadi 33 kesiyoruz dedi sadece bnde tm demekle yetindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…