- 3 Mart 2017
- 2.237
- 2.406
- 33
İlk çocuklarda herşeyin fazlası oluyor.ikincilere okadar çok olmuyor sanırım.bende oğlana haddinden fazla aldım.cogunu giydirmeye fırsat bulamadım çabuk büyüyorlar çünkü
Ay cnm ya takma kafana.gexen de eşimin yengesi aradı amca karısı.saf iyi niyetli bı kadındır aslında.severim de kendisini.bi yakının kızı hamileymiş doğuma bı ay kala eşini kaybetmiş trafik kazasında.bebegin gelişimi durmuş.dr demiş kuvezde kalır bı sure demiş vs vs.ay bı hamilenin yanında konuşulacak şey değil .yüzüme pat die soyledi durduk yere.moralim bozuldu.
Oğlumda doğumdan bı gün önce annemlerle semtin pazarında fildir fildir gezmistim bende.ki bu kilomda dogurmustum.simdi bende çok hareket edemez haldeyim.nefes nefese kalıyorum.oturup kalkarken zorlanıyorum.yatakta donemiyorum.ileri yaş gebelik böyle oluyor sanırım.
Evet gerçektem ilk çoculta herşey fazla fazla alınıyor ikinciler biraz sönük kalıyor
Valla yengenizede benim kuzenin eşinede helal olsun. Hamilelerle nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen herkese helal olsun ne diyim.
O nefes nefese kalma olayı neden oluyor ya bende de çok var oturduğum yerde bişey konuşurken bile nefes nefese kalıyorum çok fena. Bide bu gece sağdan sola dönerken bi an yanlış hareket yaptım herhalde kasığıma öyle bi acı girdiki anlatamam allahtan uzun sürmedi