Çok teşekkür ederimcanım gözünüz aydın sağlıcakla kucağna aldın ne güzelbnde zayıf olcak diye takıyodum bşraz ama herkesin doğımda kilolar farklı çıkıyor gibi sağlıklı olsunlarda dışarda aldırız kiloyuda süt olayını çok merak ediyorum bnde çıkınca ne zamn emziriyonuz nasıl oluyor
Sagol teşekkür ederimYaaaa ne kadar güzelsağlıkla büyüt inşallah bebeğini boyu nasıldı bebeğin ? Tabloya ekleyelim
Merdiven inip çıkma cok ise yarıyor 2 cm den 4 gün sonra 6 cm olmuştu benim önceki gün gittigimiz her yerde merdiven kullandımKendini cok yormadan suquat yap merdiven in cik hurma ye plates topu varsa ustune oturup dairael hareketler yapabilirsin dedi
Elindeki uyuşukluk doğumdan sonraki ödemle bir tık artıyor ama ödem dağılınca geçiyorKızlar kontrolden çıktım şimdi. Nst güzel dedi. Bebek haftasıyla uyumlu. Suyu gayet iyi boynunda kordon yok dedi. Saçlarını gösterdi ensesine doğru düşüyor35+1 49 cm 2550 gr dedi. 50 51 doğar herhalde dedim bi tık geçer dedi. Allah kısmet ederse 13 ocak yada 14 ocak sezaryenim var heycanlandım baş dönmem için şekerin düşüyor olabilir yemene dikkat et dedi. 2 haftada 1 kilo almışım böyle devam dedi. Şeker hamur işi hiç tüketmemeye çalış dedi. Elimdeki uyuşukluk için doğumdan sonra bi tık artar doğumdan 1 ay sonra geçmesi beklenir geçmezse karpal tünel sendromu teşhisi konur muhtemelen oda ameliyatsız geçmez ama ameliyat olman imkansız çünkü ameliyattan sonra 6 hafta elini kullanamazsın bebek olucağı için mümkün değil dedi. Hayırlısı artık doğumdan sonra geçmesini temenni etmekten başka çarem yok bu genital bölgedeki kemiklerin acısı ağrısı için çok normal gittikçe dahada artıcak dedi. Bebek aşağı baskı yaptıkça çatın genişliyor ondan oluyor dedi. Biz plasentadan dolayı sezaryen planlıyoruz ama vücudunun bundan haberi yok normal doğuma hazırlıyor kendini doğal olarak dedi. Magnezyumu 37 de bırakıcaz kan ilacı vitaminler doğuma kadar devam. Suyun gelir nişanın gelir kanaman olur bele vuran şiddetli ağrıların olur hemen bana bildiriyosun dedi. Onun dışında yeri daralmış eller yüzünde olduğu için renkli göremedik. Başaşağı pozisyonda. Ama plasenta izin vermiyor kanala girmesine dedi. Bizde haberler böyle
Canım şekeri çok yükseltir ama dikkat etKızlar havuç suyu deneyen oldu bebeğin suyunu arttırıyor diyorlar. Gebelik şekerimde var şekeri yükseltir mi acaba her gün bir bardak içeceğim deneyip etkisini gören oldu mu ?bizim suyumuz azalmış ama idare edermiş 1 hafta sonra amnisure dye bir test olacak ona kadar deneyim diyorum.
Bende de normalde ödem olurdu bence evde olmak rahatlattı çok şükür ödem olmadı sadece rahat uyuyamıyorum onun haricinde büyük bir sorun yokİlk gebeliğimde 37.haftaya kadar çalıştım ve yaz ayıydı acayip ödem vardı bende her yerim şişti, bunda 32 de ayrıldım evdeyim ve ödemim yok. Fazla ayakta kalmak mı tetikliyor bilemedim bunda da hareketliyim aslında oğlum sağolsun dinlemeye fırsat yok
Ben 3.katta oturuyorum her gun br kere inip ciksam haftaya saliya kadar dogururmuyum acabaMerdiven inip çıkma cok ise yarıyor 2 cm den 4 gün sonra 6 cm olmuştu benim önceki gün gittigimiz her yerde merdiven kullandım
Silikon uç bende alacaktım ama meme reddine sebep oluyor musÜçünü de aldım ben
Benm 27.haftadan itibaren hep suyum azdi baya riskli bir donemdi o zaman ben her gun 1 bardak havuc suyu ictim 2 bardaga izin vermemisti ictigim hafta suyum artmisti gercekten ise yariyorKızlar havuç suyu deneyen oldu bebeğin suyunu arttırıyor diyorlar. Gebelik şekerimde var şekeri yükseltir mi acaba her gün bir bardak içeceğim deneyip etkisini gören oldu mu ?bizim suyumuz azalmış ama idare edermiş 1 hafta sonra amnisure dye bir test olacak ona kadar deneyim diyorum.
Gözğn aydın canım nasıl gidiyor zor mu sezeryanda süreçKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var.Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Kızlar şundan almıştım bugün geldi hastane çantasına bezleri bununla koydum çok derli toplu oldu
Peki gelişimi nasıl devam etti bebeğinin suyu azken sıkıntı oldu mu bebekte canım içtim bugün bakalım ama şekeri yükseltiyormuş etkiliyse gerçekten iki günde bir içeyim o zamanBenm 27.haftadan itibaren hep suyum azdi baya riskli bir donemdi o zaman ben her gun 1 bardak havuc suyu ictim 2 bardaga izin vermemisti ictigim hafta suyum artmisti gercekten ise yariyor
2 günde bir içeyim etkiliymiş suyla seyreltirim yadaCanım şekeri çok yükseltir ama dikkat et
Cok sukur bebegim sagligi iyii kilo alimi duzenli oldu bende cok korkmustum 27 haftadan itibaren her hafta kontrole gidiyorumPeki gelişimi nasıl devam etti bebeğinin suyu azken sıkıntı oldu mu bebekte canım içtim bugün bakalım ama şekeri yükseltiyormuş etkiliyse gerçekten iki günde bir içeyim o zaman
Başlarda regl ağrısının biraz fazlası gibi belden geliyor gittikce siddetleniyor ama ben düzenli olmasından anlamıştım dogum sancısı oldugunu kac dk da bir geliyor meselaNasıl birşey bu doğum sancısı bi ağrı ile kıyaslama yapacak olursa normal doğum yapanlar ne olurdu ki mesela diş ağrısı gibi mi dayanılmaz birşey mi
4.5 kiloya kadar normal gözüyle bakılıyor diye biliyorum. Benim oğlum 4 kilo üzeri doğacağı belliydi normali bekledik yinede. Ama sezaryende doktor bu normal doğmazmış zaten kafası büyük demiştiValla bebeğe yine büyük dediler. Normal doğum zor imiş. Net karar vermediler ama sezaryen doğum kararına yakinlar. Perşembe günü olabilir doğum gibi ama ne zaman olacak belli değil