Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Çok teşekkür ederim yanıma geldikten 1 saat sonra emzirttiler hemen. Ondan önce gogsumu sıkıp süt geldiğini gördüm. Sonra da sürekli emzirdim ki artsın diye. Ama tabi öyle çok çok ememiyor o dan öğrenmeye çalışıyor
Yaaaa ne kadar güzel sağlıkla büyüt inşallah bebeğini boyu nasıldı bebeğin ? Tabloya ekleyelim
Sagol teşekkür ederim boyu 49 cm kilosu 3050

Elindeki uyuşukluk doğumdan sonraki ödemle bir tık artıyor ama ödem dağılınca geçiyor ben yemek zor yiyordum doğumdan önce sonra geçti Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım şekeri çok yükseltir ama dikkat et

Bende de normalde ödem olurdu bence evde olmak rahatlattı çok şükür ödem olmadı sadece rahat uyuyamıyorum onun haricinde büyük bir sorun yok

Benm 27.haftadan itibaren hep suyum azdi baya riskli bir donemdi o zaman ben her gun 1 bardak havuc suyu ictim 2 bardaga izin vermemisti ictigim hafta suyum artmisti gercekten ise yariyor

Kızlar bende aşırı ödem oldu ya yarın tansiyon ölçmeye başlayacağım. Yürüyemiyorum diz kapaklarım ağrıyor makineye çamaşır zor attım 36 dayım daha ya nasıl normal yapıcam bilmiyorum çok aşırı sıkıldım

Gözğn aydın canım nasıl gidiyor zor mu sezeryanda süreç

Benm 27.haftadan itibaren hep suyum azdi baya riskli bir donemdi o zaman ben her gun 1 bardak havuc suyu ictim 2 bardaga izin vermemisti ictigim hafta suyum artmisti gercekten ise yariyor
Peki gelişimi nasıl devam etti bebeğinin suyu azken sıkıntı oldu mu bebekte canım içtim bugün bakalım ama şekeri yükseltiyormuş etkiliyse gerçekten iki günde bir içeyim o zaman

Nasıl birşey bu doğum sancısı bi ağrı ile kıyaslama yapacak olursa normal doğum yapanlar ne olurdu ki mesela diş ağrısı gibi mi dayanılmaz birşey mi

Peki gelişimi nasıl devam etti bebeğinin suyu azken sıkıntı oldu mu bebekte canım içtim bugün bakalım ama şekeri yükseltiyormuş etkiliyse gerçekten iki günde bir içeyim o zaman
Cok sukur bebegim sagligi iyii kilo alimi duzenli oldu bende cok korkmustum 27 haftadan itibaren her hafta kontrole gidiyorum

Nasıl birşey bu doğum sancısı bi ağrı ile kıyaslama yapacak olursa normal doğum yapanlar ne olurdu ki mesela diş ağrısı gibi mi dayanılmaz birşey mi
Başlarda regl ağrısının biraz fazlası gibi belden geliyor gittikce siddetleniyor ama ben düzenli olmasından anlamıştım dogum sancısı oldugunu kac dk da bir geliyor mesela

Valla bebeğe yine büyük dediler. Normal doğum zor imiş. Net karar vermediler ama sezaryen doğum kararına yakinlar. Perşembe günü olabilir doğum gibi ama ne zaman olacak belli değil
4.5 kiloya kadar normal gözüyle bakılıyor diye biliyorum. Benim oğlum 4 kilo üzeri doğacağı belliydi normali bekledik yinede. Ama sezaryende doktor bu normal doğmazmış zaten kafası büyük demişti acaba öyle bi durum mu var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…