Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar ben bu pijama takımın almıştım artış da. geldi . Çok ince değil . Beden olarak biraz bol oldu ama doğumda olur bence . Tek eksisi emzirmek için yaka kısmından aşagı indirince tutmak gerekir çok çok rahat değil tutarken .
162 boy 75 kiloyum şuanda . Almak isteyen olursa fikir olsun . L beden aldım ben .
Bence güzel olmuş canım yakışmış böyle daha rahat edersin bence bedeni güzel

Bugün kontrole gittim kızlar.
30+3 deyiz. Bebiş bir hafta önden gidiyor her şey yolunda doğumu konuşmak için daha erken dedi . Bebiş yine yüzünü göstermedi sadece pipisi gösteriyor her hafta 😊😊

27 de gittiğimde kafası aşağıda doğum pozisyonundaydı .
Bugün 30. Haftada ayaklar ve popo aşagıya dönmüş .
Doktor son 15 güne kadar istediği kadar döner bir akvaryum içinde gibi düşün dedi .
Tekmeleri çok aşağıda hissedersin hatta vajinada çıkacak gibi olur korkma dedi .

Hastaneye yatış birimine doğum ücretini sorduk .
Sezaryen 22 bin .
Normal doğum doktor kontrolünde doktorla olursa 25 bin
Ebeyle normal doğum 12 bin dedi . ( sadece ebe oluyormuş acil bir durum olursa ancak doktor geliyormuş ilk defa duydum bunu )
Kızlar benim bu yazdığım ücretler hastanede 1 gece kalırsam geçerliymiş . 2. Gün de kalmak istersek ekstra ücret alıyorlarmış siz de anlaşırken konuşun bence ben direkt kafamda 2 gün dire düşünmüştüm

Kızlar ben hep bir aylik kıyafet almışım görenler bir ay giyer diyor üç aylık falan şimdi mi alsam sonra mı eşim artık bu kadar kıyafet yeterli diyor tecrübesizlik 😕
Bence alın 3 aylık kesin alışma süreci falan rahatca simdiki gibi alışverişi yapamazsınız ben oglumun kıyafetleri çıkardım unutmusum 3/6 bazı kıyafetleri 40 gün sonra giymeye başlamış

30+3 deyiz. Bebiş bir hafta önden gidiyor her şey yolunda doğumu konuşmak için daha erken dedi . Bebiş yine yüzünü göstermedi sadece pipisi gösteriyor her hafta 😊😊

Doktor son 15 güne kadar istediği kadar döner bir akvaryum içinde gibi düşün dedi .
Tekmeleri çok aşağıda hissedersin hatta vajinada çıkacak gibi olur korkma dedi .

Sezaryen 22 bin .
Ebeyle normal doğum 12 bin dedi . ( sadece ebe oluyormuş acil bir durum olursa ancak doktor geliyormuş ilk defa duydum bunu )
Hangi hastane canım bana 70 bin dediler özele gidiyordun bildiğim kadarıyla

Bence alın 3 aylık kesin alışma süreci falan rahatca simdiki gibi alışverişi yapamazsınız ben oglumun kıyafetleri çıkardım unutmusum 3/6 bazı kıyafetleri 40 gün sonra giymeye başlamış
Herkes öyle diyor 0-3 aylar 40 gün gidiyormuş. Benim 10 takım rahat var hatta 15'e yakın galiba 0-3. Ben de bilemedim fazla aldım.

3 aylıklar da bahara geliyor çok kalın almayalım o zaman
Bulunduğunuz şehre göre değişir bence. Ben Kocaelideyim burası en azından olduğum muhit Mayıs ayında ısınmaya başlıyor. 0 3 ayları ben uzun kollu aldım ama öyle çok kalın bir şeyleri de yok. Ev sıcak olacak 2 kat giyecek zaten diye düşündüm.

Seninki dogum pozisyonuna gecmiş benim kenarda ayakları sol tarafima yatamiyorum cildiriyor🤣

Elele madre kullanan benim canim mobilya beşikle kiyaslayamam kullanmadigim icin ama 4 yaşa kadar rahatlıkla yatar 5 yaş yaziyor zaten ama kendi icinden cikan sünger çok ince anne yaniykem sorun yok üste oldugundan ama alt tarafa geçince bi yatak ihtiyaci var malesef ben yün döşşek koyuyordum alerjisi cikti battaniye falan katladim simdi oglani odasina gecircem babasi yatagini getirirse (mobilyaci eşim) terzi kendi söküğünü azcik zor dikiyor🤣
Aha seninkininde yakındır doğum pozisyonuna geçmesi benimkide yanlara vuruyodu bi kaç gündür şimdi yukarı yukarı vuruyo 😂

4 5 yaşsa süper o zaman. İçine yatak alırım ya alta indirdiğimde. Tahminine kadarlıkken alt kademeye indiriyosun ben sanki hiç doğurmamışım büyütmemişim gibi silmişim geçmişi hatırlamıyorum kızımda neyin ne zaman olduğunu 🤭

Ay kocalar zaten kendi evine bişey olduğunda hep böyleler en sona bırakıyolar 🤭

Ben o kadar çok karnımdan kilo aldım ki göbeğim 2 gün önce dışarı çıktı. En sevmediğim görüntü de sonunda oldu.

Acaba son 2 ay ne kadar kilo almak normal? Ben pazartesi 32 hafta olacağım. Şu an 83 kiloyum galiba tok karnına 83.8 çıktım şimdi tartıda. 68 ile başlamıştım. 90'ı asmam umarım.
Son 2 ay daha çok alacaksın diyor bana sürekli olumsuz konuşan bir kaç arkadaşım 😅

Ben o kadar çok karnımdan kilo aldım ki göbeğim 2 gün önce dışarı çıktı. En sevmediğim görüntü de sonunda oldu.
Benim de ufak bir fıtık varmış göbeğimde haberim yok bebek büyüyünce dışına fırtladı kıyafetlerden hep belli oluyor göbek deliğim

Sezaryen 22 bin .
Maşallah canım benim 🤍 benim oğlumda bi muayenede popo gelişliydi ayaklar kasıktaydı hissediyodum 2 3 gün sonra ayaklar yuksrı döndü vurmasından anladım. Sonraki muayeneye gittiğimde yine kasıktan vuruyodu baktık yine popo gelişliydi şimdi yine ayaklar yukarı döndü mdieme vuruyor değişir o çok 🥰
Hastane cikisi olarak hemen nakislililari hemsireye vermeyin kizlar kazalar yasanabilir foto cekinmeden🫠 ben hm aldigim beyaz alt ust takimi vericem ilk etapta toparlayinca suslulere geceriz ikimizde 😅
Valla eşim benim oğlana 3 takım fenerbahçeli hastane çıkışı almış başka birşey giyme şansı yok diyo o yüzden almıyorum bende isimli misimli 😂 kızımda hastane odasına kapı süsü isimliydi küvözüne tütü yaptırmıştım isimli falan oğlan isimsiz takılsın yapçak bişey yok 😂

Benim de ufak bir fıtık varmış göbeğimde haberim yok bebek büyüyünce dışına fırtladı kıyafetlerden hep belli oluyor göbek deliğim
Kız o fıtık mı? Benimde göbek deliğim dışarıya dönmeye başladı hele gülersem ağlarsam dışarı doğru çıkıyor bebek pipisi gibi 🤭

Son 2 ay daha çok alacaksın diyor bana sürekli olumsuz konuşan bir kaç arkadaşım 😅
Onlar bitmiyor banada babamın vefatında çok üzülüp ağladığım için biri, "yengemde annesini hamileyken kaybetti çok üzüldü ağladı bebeği zihinsel engelli doğdu" Dedi. Hala onu takıyorum kafama. Olumsuz konuşmaya başlayanı susturmak lazım cümlesini tamamlamadan aslında. Hakları yok bizi üzmeye.

Onlar bitmiyor banada babamın vefatında çok üzülüp ağladığım için biri, "yengemde annesini hamileyken kaybetti çok üzüldü ağladı bebeği zihinsel engelli doğdu" Dedi. Hala onu takıyorum kafama. Olumsuz konuşmaya başlayanı susturmak lazım cümlesini tamamlamadan aslında. Hakları yok bizi üzmeye.
Asla böyle şeylere inanmayın. Öyle aptalca şey mi olur? Bebeklerimiz ne olacak elimizde olan bir şey degil. Bir insan gayet sağlıklı doğup sonradan da hasta olabilir. Sağlık sorunları çıkabilir. Bunu böyle aptalca gebe bir kadına, babasının vefatında söyleyen biri zaten şuursuzdur. Ben de 2.5 sene önce ilk kez çok yakınım olan birini kaybetmiştim ve insanların ne kadar patavatsız, kötü olduklarını ilk o zaman anlamıştım.

X