Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar ben bu pijama takımın almıştım artış da. geldi . Çok ince değil . Beden olarak biraz bol oldu ama doğumda olur bence . Tek eksisi emzirmek için yaka kısmından aşagı indirince tutmak gerekir çok çok rahat değil tutarken .
162 boy 75 kiloyum şuanda . Almak isteyen olursa fikir olsun . L beden aldım ben .

Eklentiler

• 5034F019-F9EB-4EA6-A587-E5CCDC6E18DF.jpeg
    5034F019-F9EB-4EA6-A587-E5CCDC6E18DF.jpeg
    69,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 2118DA76-D752-4B7D-975B-73F513435FAE.jpeg
    2118DA76-D752-4B7D-975B-73F513435FAE.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 38
Maşallah maşallah taş gibi bir anne 🥰🌹🎊🔥
Hem kız bebeğe hamile olup hem de bulantı yaşamamak harika vallahi. Benim oğlan şu an yazarken bile midemi bulandırıyor, yakıyor, sırtımı zaten ağrıtıyor. Bugün biraz nefes darlığı da başladı.
Çok teşekkrüler kızlar💕💕
Mide bulantı işi şans heralde neden oluyo veya olmuyo açıklayamıyo kimse umarım sizünde bi an önce bulantılarınız biter

Bugün kontrole gittim kızlar.
30+3 deyiz. Bebiş bir hafta önden gidiyor her şey yolunda doğumu konuşmak için daha erken dedi . Bebiş yine yüzünü göstermedi sadece pipisi gösteriyor her hafta 😊😊

27 de gittiğimde kafası aşağıda doğum pozisyonundaydı .
Bugün 30. Haftada ayaklar ve popo aşagıya dönmüş .
Doktor son 15 güne kadar istediği kadar döner bir akvaryum içinde gibi düşün dedi .
Tekmeleri çok aşağıda hissedersin hatta vajinada çıkacak gibi olur korkma dedi .

Hastaneye yatış birimine doğum ücretini sorduk .
Sezaryen 22 bin .
Normal doğum doktor kontrolünde doktorla olursa 25 bin
Ebeyle normal doğum 12 bin dedi . ( sadece ebe oluyormuş acil bir durum olursa ancak doktor geliyormuş ilk defa duydum bunu )

Eklentiler

• 90EC67C2-0330-42C8-B238-F30395AE4A70.jpeg
    90EC67C2-0330-42C8-B238-F30395AE4A70.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar ben bu pijama takımın almıştım artış da. geldi . Çok ince değil . Beden olarak biraz bol oldu ama doğumda olur bence . Tek eksisi emzirmek için yaka kısmından aşagı indirince tutmak gerekir çok çok rahat değil tutarken .
162 boy 75 kiloyum şuanda . Almak isteyen olursa fikir olsun . L beden aldım ben .
Bu marka cok guzel ya yika yika giy bende kadife lacivert takimi var hala tas gibi.sizede yakismis gulerek kullanin 🫶

Canim benim insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza alacagiz.Dr. aslinda 33 den sonrada devam etsem demeye kalmadan basladi butun seneryolari anlatmaya sert bir tokat gibi oldu cevaplari ama bilemiyorum belki durumun ciddiyetini anlatmak istemistir.hakda vermeye calisiyorum, bir yandan kiziyorum. Aksam disari cikip biraz cocuklar ile dolasmak iyi gelicek sanirim cok uzuldum olma ihtimali bile insani geriyor 🥺
Bence hiç gerilme. İnşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağız. Bak burada ne kadar çok kan sulandirici kullanan arkadaş varmış onların doktoru da böyle bir şey olsa söylerdi. Bir de çocuklarınız varmış ne güzel, onlarla bu kötü fikirlerden çabuk arınırsınız.

Bu marka cok guzel ya yika yika giy bende kadife lacivert takimi var hala tas gibi.sizede yakismis gulerek kullanin 🫶
Ben de bu markadan gecelik sabahlik takımı aldım bana biraz bol geldi ama omuzları falan oldu. Annem falan bol değil dedi ama. Yıkayınca çeker falan da dedi. Monamise'de bir yeşil pijama takimi beğendim indirime girsin diye bekliyorum, hastanede oğlumla ya onunla poz veririm ya da beyaz Artış ile düşündüm.
Bu oğlumun tulumu. Şimdi size takımları atıyorum. Hangisi ile sizce daha iyi olur? Bir de kırmızı fiyonklu taç aldım beyaz da tüylü terlik. Onlarla kombin yapmayı düşündüm.

Eklentiler

• 1000173115.jpg
    1000173115.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000177662.jpg
    1000177662.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000177660.jpg
    1000177660.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu model cok hosuma gidiyordu favorilerimdeydi cok guzel olmus canim 🥰

Ben de bu markadan gecelik sabahlik takımı aldım bana biraz bol geldi ama omuzları falan oldu. Annem falan bol değil dedi ama. Yıkayınca çeker falan da dedi. Monamise'de bir yeşil pijama takimi beğendim indirime girsin diye bekliyorum, hastanede oğlumla ya onunla poz veririm ya da beyaz Artış ile düşündüm.
Bu oğlumun tulumu. Şimdi size takımları atıyorum. Hangisi ile sizce daha iyi olur? Bir de kırmızı fiyonklu taç aldım beyaz da tüylü terlik. Onlarla kombin yapmayı düşündüm.
Kesinlikle beyaz canim ikinizde tertemiz cikiyorsunuz dogumdan o duyguyu en iyi yansitan renk bence beyaz.yeni bir sayfada bebeginle bence beyaz renk ile poz ver 🫶

Kızlar lohusa taç bebek taç ve terlik aldım
Bu saydafan çok beğendim 2 günde kargolandı
İhtiyacı olanlar inceleyebilir

Eklentiler

• IMG_4266.jpeg
    IMG_4266.jpeg
    169,9 KB · Görüntüleme: 20
Korkma canım bebeğin pozisyonu ile alakalıdır benim baş geliş pozisyonunda ve göbeğim diğer hamileliğimde de aşağıdaydı bunda da öyle gören çoğu kişi soruyor aiağıda değil öi
Diye ama benim vücuduma göre normali bu ben ayaklarını artık midemde hissediyorum eğer senin makat geliş ise tekmeleri aşaüoda hissetmen çok normal
Makat geliş nasıl oluyor bilmiyorum sağ boslugumda oluyor kafası her gittiğimde

Bence de kesinlikle beyaz 😍😍 ama yeşil de güzelmiş bebişin tulumuyla uyumlu 🧿🧿

Kızlar ben hep bir aylik kıyafet almışım görenler bir ay giyer diyor üç aylık falan şimdi mi alsam sonra mı eşim artık bu kadar kıyafet yeterli diyor tecrübesizlik 😕

Hastane cikisi olarak hemen nakislililari hemsireye vermeyin kizlar kazalar yasanabilir foto cekinmeden🫠 ben hm aldigim beyaz alt ust takimi vericem ilk etapta toparlayinca suslulere geceriz ikimizde 😅
Ben en son çıkarken hastaneden giydireceğim. Hemşireye vereceklerim sadece 10'lu hastane çıkışı seti olsa yeter galiba, bir de bezi alt açma örtüsü, çorap gibi ihtiyaclari falan. Sonra çocuğu bana ya da babasına yani aileme verirler diye umuyorum ben yoğun bakımda falan olursam. Ben de şimdiden bebek beni 2 gün yoğun bakıma alırlarsa nerede duracak onun derdine düştüm.

Kızlar ben hep bir aylik kıyafet almışım görenler bir ay giyer diyor üç aylık falan şimdi mi alsam sonra mı eşim artık bu kadar kıyafet yeterli diyor tecrübesizlik 😕
Ben yenidoğan çok almadım hep 3/6 ay aldım canım . Yenidoğan 3 takım falan sanırım . Diğer 3/6 aylar da zaten küçük .
6/9 ay bile aldım

X