Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kizlar dr dogumu konustunuz mu acil bir durumda nobetciye mi birakicak kendi mi gelicek?bnm dr gece gelirsen suuyun felan vb seyler olursa nobetci ilgilenir dedi.
Kan sulandiriciyi sordum dogumdan once birakman gerekiyor kan kaybindan anneyi kaybedebiliriz durduramayiz kanamayi dedi.🥺

Kizlar dr dogumu konustunuz mu acil bir durumda nobetciye mi birakicak kendi mi gelicek?bnm dr gece gelirsen suuyun felan vb seyler olursa nobetci ilgilenir dedi.
Kan sulandiriciyi sordum dogumdan once birakman gerekiyor kan kaybindan anneyi kaybedebiliriz durduramayiz kanamayi dedi.🥺
Ne salak bir adam ya kan kaybından anneyi kaybedebiliriz durduramayız ne demek doğumdan şu kadar önce bırakmanız gerekiyor de geç ne insanı geriyosun durduk yere bunlarda doktorum diye geziyor birde kadın doğumsun sen zaten yürek ağızda herkesin cins ya

Ne salak bir adam ya kan kaybından anneyi kaybedebiliriz durduramayız ne demek doğumdan şu kadar önce bırakmanız gerekiyor de geç ne insanı geriyosun durduk yere bunlarda doktorum diye geziyor birde kadın doğumsun sen zaten yürek ağızda herkesin cins ya
Ya evt sabahtan beri moral sifir olarak dolasiyorum esimde farketti takma kafani felan uzulme sakin diye ama sirf bu sebebten degistirmeyi dusunuyorum dr. Cok canimi sikti bugun kotu gununde miydi neydi 🤦‍♀️ ya acil bir durum olursa 33 haftadan once diyorum simdi kendi kendime heralde masada kalirim kullanmaktayim hala sulandiriciyi🥺

Korkmayın, doktorlar bazen dan diye olasılıkları sayıyorlar. Benim de ameliyat olma durumum riskli. Hatta ameliyat olursam önlem amaçlı yoğun bakımda kalacağım bir şeyim olmasa da. Doktor ben her şeyi bilmeme rağmen bana eşimin yanında ölüm dahil kabul ediyorum gibi bir onam imzalattı. Kizsak da bunu yapmak durumundalar. Biz duygusal yaklaşıyoruz. Ben doktorun bu onami alması gerektiğini biliyorum eşim de biliyor ama bir 10 dakika kadar bunu açıklamak zorunda kaldı adam eşim tepki gösterince. Normal, hiçbir şey olmayan bir doğumda bile bu dediğiniz komplikasyonlar olabilir. Tabi ki bunlarla tetiklenebiliriz ama doktorlar da bazen dan diye söylemek zorunda. Acil durumları Allah yaşatmasın ama tabi sizin de yaptiginiz gibi her ihtimali sorup önlem almakta fayda var.

Saçmalamış ya. Kan sulandırıcı kullanıp acil ameliyat olan bir sürü insan var ve bunlardan birisi de benim. Kan sulandırıcı kullanırken büyük bir trafik kazası geçirdim , dalağım patladı ve iç kanama geçirdim aynı zamanda kafamda yarıklar oldu ameliyat oldum bir sürü dikiş attılar her yerime kan kaybından ölmedim yani. Olduğum ameliyat sezaryandan daha büyük bir ameliyattı.
Takma sen bence o adamı

İnşallah kendiliğinden düzelir canım merak etme olumlu düşün olumlu olsun inşallah 🙏🏻sen ne kadar mücadele ettin 28 oldu bak şükürler olsun 🌹
İnşaallah düzelir 😥 Gerçekten bu haftaya gelene kadar çok mücadele ettim çok uğraştım. Sağlıkla doğsun da mutlu olayım artık

Kızlar ikinci sezaryen olcaklara birşey sormak istiyorum. Bizde nst gircek miyiz yine bu sefer ?

Korkmayın, doktorlar bazen dan diye olasılıkları sayıyorlar. Benim de ameliyat olma durumum riskli. Hatta ameliyat olursam önlem amaçlı yoğun bakımda kalacağım bir şeyim olmasa da. Doktor ben her şeyi bilmeme rağmen bana eşimin yanında ölüm dahil kabul ediyorum gibi bir onam imzalattı. Kizsak da bunu yapmak durumundalar. Biz duygusal yaklaşıyoruz. Ben doktorun bu onami alması gerektiğini biliyorum eşim de biliyor ama bir 10 dakika kadar bunu açıklamak zorunda kaldı adam eşim tepki gösterince. Normal, hiçbir şey olmayan bir doğumda bile bu dediğiniz komplikasyonlar olabilir. Tabi ki bunlarla tetiklenebiliriz ama doktorlar da bazen dan diye söylemek zorunda. Acil durumları Allah yaşatmasın ama tabi sizin de yaptiginiz gibi her ihtimali sorup önlem almakta fayda var.
Canim benim insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza alacagiz.Dr. aslinda 33 den sonrada devam etsem demeye kalmadan basladi butun seneryolari anlatmaya sert bir tokat gibi oldu cevaplari ama bilemiyorum belki durumun ciddiyetini anlatmak istemistir.hakda vermeye calisiyorum, bir yandan kiziyorum. Aksam disari cikip biraz cocuklar ile dolasmak iyi gelicek sanirim cok uzuldum olma ihtimali bile insani geriyor 🥺

Bnde 13 kilo aldım bacaklarım bile ne biçim kalınlaştı en son halim🫣
Maşallah kalınlaşmış halı mi bu.🫣benim göbek maşallah 2 metre önden gidiyor.oglumda top gibi sadece onumdeydi.kizimda dagildim iyice.dogumdan sonra veririz artık inşallah 🤲 oğlumda eski kilomun altına bile düşmüştüm ben.
Ama ben zaten kilolu hamile kaldim çok iyi oldu o yüzden🤣 karnim o kadar büyük ki 8 aylik falan mi diyorlar oglumda top koymuş gibi idi minnoştu kizimda yayvan kocaman🤣 ben 2 yaş erkek anasiyim totom yer görmüyor tatlim🤣

Bende bu ara çok yemeye başladim muhtemelen şu 2.5 ayi 5 kilo ile falan kapatırım gibi geliyor
Bnm de öyle şuan.gecen bı satis elemanı kız doğum yakın heralde dedi bende daha var dedim ikiz mi dio..66yla hamile kaldım bulantidan 3kilo verdim.suan 77yim.oglumda 76yla doğum yapmıştım.ama az önce sağlık ocağındaki ebe bence kilo görünmüyor sadece karnın var dedi maşallah bnm kizce yayıldıkça yayiliyor galiba🤣oğlumda sadece bı top gibiydi onumde 12kiloyla kapatmistik.kizcem de baya alcam görünüyor 😔🥴
Kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmış:KK43:(
Korkma canım kendi cikarabilir belki.
aynen çatı muayenesinde zorluk çıkarırsanız genelde doktor şey düşünüyor daha 2 parmağa dayanamıyorsun oradan bebeği nasıl çıkaracaksın :)
Sanırım öyle.yoksa adam daha ellemeden karar verdi.🤣
Bende 10 kg aldım hiç bulantım olmadı
54 le hamile kaldım 64 üm🙈
Maşallah hiç gostermiyon 🤗

Saçmalamış ya. Kan sulandırıcı kullanıp acil ameliyat olan bir sürü insan var ve bunlardan birisi de benim. Kan sulandırıcı kullanırken büyük bir trafik kazası geçirdim , dalağım patladı ve iç kanama geçirdim aynı zamanda kafamda yarıklar oldu ameliyat oldum bir sürü dikiş attılar her yerime kan kaybından ölmedim yani. Olduğum ameliyat sezaryandan daha büyük bir ameliyattı.
Takma sen bence o adamı
Ya oylemi cok gecmis olsun insallah bir sikinti kalmamistir. Suandada kullaniyormusunuz ? Sanirim bnm gozumu korkutmak istedi kullanmayi birakmam icin 🥺

Ya evt sabahtan beri moral sifir olarak dolasiyorum esimde farketti takma kafani felan uzulme sakin diye ama sirf bu sebebten degistirmeyi dusunuyorum dr. Cok canimi sikti bugun kotu gununde miydi neydi 🤦‍♀️ ya acil bir durum olursa 33 haftadan once diyorum simdi kendi kendime heralde masada kalirim kullanmaktayim hala sulandiriciyi🥺
Ay takmayın nolur ya kendinizi bebeğinizi düşünün ben olsam bozuverirdim o doktoru orada. Bende kullanıyorum her ay kullandığım ilaçlar hakkında konuşuyoruz her ayda bana hep der 37. haftada bırakıyoruz kan ilacımızı diye.

Ay takmayın nolur ya kendinizi bebeğinizi düşünün ben olsam bozuverirdim o doktoru orada. Bende kullanıyorum her ay kullandığım ilaçlar hakkında konuşuyoruz her ayda bana hep der 37. haftada bırakıyoruz kan ilacımızı diye.
Tesekkur ederim🥺🫶. O an bana bir kal geldi tm demekle yetine bildim.

Şu an sanırım bir kere dolanmış. 2 3 kere dolanırsa tehlikeli olabiliyor çünkü bebeğe giden kan akışı kesiliyor. Ama bu şekilde bile normal doğum çok riskli. Direkt sezeryan
Saglikla gelsin insallahta sezaryen nornal farketmez hastane de olman bu yönden iyi olmuş
Aynen kuzum önceden kasıklarımdaydı tekmeleri şimdi mideme doğru hissediyorum sanırım döndü ayaklarıyla itince sıkışıyor diyafram 🤭 ah bi doğsunda ben nasıl sıkıştırcam onu 😂
Seninki dogum pozisyonuna gecmiş benim kenarda ayakları sol tarafima yatamiyorum cildiriyor🤣
Kızlar birşey danışmak istiyorum size. Şimdi benim evim 2+1 aşırı büyük değil. Salon yatakodası ve kızımın odası var. Kızımın odasında bebeğime beşik koyacak yer yok. Yatakodasına yanıma alacağım mecburen. Ekstra odam olmadığı içinde uzun bir süre bizim yanımızda olacak. Sizce uzun süreli kullanımda park yatak mı yoksa normal park yatak büyüklüğünde ahşap beşikler mi daha iyi olur?

Elele Madre modelini kullanan bi arkadaşım vardı kimdi unuttum bu mesajımı görürse önerir mi, uzun süreli kullanımda konforlu mu sağlam mı kaç yaşa kadar kullanılabilir bana bi yorum yaparsa sevinirim 🥰

şu kasım indirimlerinde sipariş edeyim diyorum netleştirip park yatak mı yoksa ahşap beşik mi diye.
Elele madre kullanan benim canim mobilya beşikle kiyaslayamam kullanmadigim icin ama 4 yaşa kadar rahatlıkla yatar 5 yaş yaziyor zaten ama kendi icinden cikan sünger çok ince anne yaniykem sorun yok üste oldugundan ama alt tarafa geçince bi yatak ihtiyaci var malesef ben yün döşşek koyuyordum alerjisi cikti battaniye falan katladim simdi oglani odasina gecircem babasi yatagini getirirse (mobilyaci eşim) terzi kendi söküğünü azcik zor dikiyor🤣
Ben kan sulandirici kullaniyorum doktorun biraz boş yapmış doğumdan 24 saat önce birakiyorsun igneyi canim abartmiş biraz olasi aksi bir durumda kan takviyesi yaparlar zaten

Saglikla gelsin insallahta sezaryen nornal farketmez hastane de olman bu yönden iyi olmuş

Seninki dogum pozisyonuna gecmiş benim kenarda ayakları sol tarafima yatamiyorum cildiriyor🤣

Elele madre kullanan benim canim mobilya beşikle kiyaslayamam kullanmadigim icin ama 4 yaşa kadar rahatlıkla yatar 5 yaş yaziyor zaten ama kendi icinden cikan sünger çok ince anne yaniykem sorun yok üste oldugundan ama alt tarafa geçince bi yatak ihtiyaci var malesef ben yün döşşek koyuyordum alerjisi cikti battaniye falan katladim simdi oglani odasina gecircem babasi yatagini getirirse (mobilyaci eşim) terzi kendi söküğünü azcik zor dikiyor🤣

Ben kan sulandirici kullaniyorum doktorun biraz boş yapmış doğumdan 24 saat önce birakiyorsun igneyi canim abartmiş biraz olasi aksi bir durumda kan takviyesi yaparlar zaten
Coraspin kullaniyorum ben canim.fark varmidir bilmiyorum.tesekkur ederim takmamaya gayret ediyorum 🫶

X