- 21 Aralık 2023
- 1.065
- 2.276
- 28
Amin amin çok sağolunGeçmiş olsun şimdi kıpır kıpır bebeklerimiz bir hareketle kurtulur ondan inşallah Bebişlerimiz sağlıkla gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin çok sağolunGeçmiş olsun şimdi kıpır kıpır bebeklerimiz bir hareketle kurtulur ondan inşallah Bebişlerimiz sağlıkla gelecek
Aynen kuzum önceden kasıklarımdaydı tekmeleri şimdi mideme doğru hissediyorum sanırım döndü ayaklarıyla itince sıkışıyor diyafram ah bi doğsunda ben nasıl sıkıştırcam onuÇok sukur canim yukari doğru bunaltiyor artik sin aylar normal o da
Canım doktor ne yorum yaptı?Kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmış(
Doktoru görüp konusamadım daha. Ultrason doktoru tespit etti.Canım doktor ne yorum yaptı?
Oğlumda 5 kez dolanmıştı dr şok olmuştu 37+4 te doğum yapmıştım zaten düzenli kontrole gidiyordum 2 gün önecesine kadar bişey yoktu ama benim sezaryen acil oldu o gün aşırı kasılmam vardı ve açılmam da olmıştu. Kendiliğinden düzeliyor mu bilmiyorum ama inşallah düzelir ve ilerlemezŞu an sanırım bir kere dolanmış. 2 3 kere dolanırsa tehlikeli olabiliyor çünkü bebeğe giden kan akışı kesiliyor. Ama bu şekilde bile normal doğum çok riskli. Direkt sezeryan
Pek düzelmiyormuş olmazsa sezeryan olacaz biz de. Ciğer geliştirici yapıldı zatenOğlumda 5 kez dolanmıştı dr şok olmuştu 37+4 te doğum yapmıştım zaten düzenli kontrole gidiyordum 2 gün önecesine kadar bişey yoktu ama benim sezaryen acil oldu o gün aşırı kasılmam vardı ve açılmam da olmıştu. Kendiliğinden düzeliyor mu bilmiyorum ama inşallah düzelir ve ilerlemez
En azından kan akışını bozacak seviyede değil şükür ve umarım ilerlemezPek düzelmiyormuş olmazsa sezeryan olacaz biz de. Ciğer geliştirici yapıldı zaten
Nefes darligi bende de basladi : ( devamli kendimi derin nefes almaya calisirken buluyorum. Gece yatarken özellikle sıkıştırıyo beni.Bu sabah uyandığımdan beri dünkü sancıları yaşamadım kuzum. Çok şükür şuan iyiyim sadece nefes darlığı yaşıyorum sanırım diyaframımı sıkıştırıyor
Aşağıda aynı durumu yaşanlarıda okudum. Çok acil birşey olsa salmazdı usg doktoruda. Doktorunla görüş bakalım ne diyecek. Korkma stres olma canım çok duyuyorum olağan bir durum. Bizide bilgilendir muhakkak.Doktoru görüp konusamadım daha. Ultrason doktoru tespit etti.
Of evet şuan bu mesajı yazarken bile sürekli derin nefes alıyorum ama yetmiyor. bide daha 28+3 üm 34 35 leri düşünemiyorumNefes darligi bende de basladi : ( devamli kendimi derin nefes almaya calisirken buluyorum. Gece yatarken özellikle sıkıştırıyo beni.
Benim de hem popom büyüdü hem karnım. İkisi de yayık değil sivri Oglusum olacak diye demekAaa erkekte popo sivri mi oluyormuş . Benim ondan popoda da bebek var gibi demekki
Maşallah maşallah taş gibi bir anneBende 10 kg aldım hiç bulantım olmadı
54 le hamile kaldım 64 üm
Hem kız bebeğe hamile olup hem de bulantı yaşamamak harika vallahi. Benim oğlan şu an yazarken bile midemi bulandırıyor, yakıyor, sırtımı zaten ağrıtıyor. Bugün biraz nefes darlığı da başladı.Bende 10 kg aldım hiç bulantım olmadı
54 le hamile kaldım 64 üm
Benim arkadaşım Kraft almış 4.5 yaşına kadar kullanmış. O onu tavsiye etti diye ben de ondan almıştım. Şu anda benim 4 5 ay önce aldığım fiyatlarda Hepsi Buradada.Kızlar birşey danışmak istiyorum size. Şimdi benim evim 2+1 aşırı büyük değil. Salon yatakodası ve kızımın odası var. Kızımın odasında bebeğime beşik koyacak yer yok. Yatakodasına yanıma alacağım mecburen. Ekstra odam olmadığı içinde uzun bir süre bizim yanımızda olacak. Sizce uzun süreli kullanımda park yatak mı yoksa normal park yatak büyüklüğünde ahşap beşikler mi daha iyi olur?
Elele Madre modelini kullanan bi arkadaşım vardı kimdi unuttum bu mesajımı görürse önerir mi, uzun süreli kullanımda konforlu mu sağlam mı kaç yaşa kadar kullanılabilir bana bi yorum yaparsa sevinirim
şu kasım indirimlerinde sipariş edeyim diyorum netleştirip park yatak mı yoksa ahşap beşik mi diye.
Benim doktorum hastaneyle çalışmıyor kendi muayenehanesi var sezaryen doğumum 40 bin tl dedi. Ama ocakta değişirmi bilmiyorumKızlar hastane doğum fiyatlarınız neler ilk aylara göre zam gelmiş yine ocaktan sonrada gelebilir dedi doktor
İnşallah kendiliğinden düzelir canım merak etme olumlu düşün olumlu olsun inşallah sen ne kadar mücadele ettin 28 oldu bak şükürler olsunDoktoru görüp konusamadım daha. Ultrason doktoru tespit etti.