Afiyet olsunYa o bayan baya dikkatimi çekmişti.
Aynen kuzum
Bnm oğlumdan vardı.gecen gün TEMUdan da bı tane aldım.gercekten kaliteleri çok güzel.
Bende kaç gündür çayla hoş beş yiyorum.nerdeyse bı paket.caya şekeri bıraktım güya başka şeylerden şekeri alıyorum.bide oğluma çikolata ekmek yapmıştım.yemedi onu yedimofff
Bende yumru kısmını bilmiyorum.bana 37de çatı muanesi yapacaktı Dr um.catala çıkardı.2parmagini tam vajinaya yaklastirirken ben yaptiramadim.dr acı eşiğin düşük ,catin dar çatı kemiğin basık vs vs. Die sezaryen dedi.zaten çoğu ozeldeki Dr sezaryen yanlısı oluyor.Kızlar bir şey sorucem 37. Haftada çatı muayenesi yapılıyor sanırım bu muayene nasıl oluyor tak olarak bilen anlatabilir mi ? Bi de sancılar başladığında açılma olduğunu kontrol etmek için doktorlar ebeler ellerini yumru yapıp öyle sokuyorlarmış doğru mu bu ?
Hic acılı bişey degil kendini kasmazsan alttan yapılan muayene gibi saniyelik bişey, yumru falan yapmadılar benimkinde aynı çatı muayenesi gibi iki parmakla bakıyorlarKızlar bir şey sorucem 37. Haftada çatı muayenesi yapılıyor sanırım bu muayene nasıl oluyor tak olarak bilen anlatabilir mi ? Bi de sancılar başladığında açılma olduğunu kontrol etmek için doktorlar ebeler ellerini yumru yapıp öyle sokuyorlarmış doğru mu bu ?
Yaaa benim de normalde hiç iştahım yok ama benim canım da krep çekti yapıyoruz eşimleKızlar ya gece gece canım börek çekti milföy börek yapıyoruz , Allah kalori yazmasın
Benim de daha hiç yukarılarda hissedemedim . Hep ya yanlarda böbreklerim olduğu kısımda ya da çok çok aşağıda vuruyor . Göbeğimin üstünde hiç hissetmiyorumNasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşallahBenim kafama takılan bi şey var bebeğin hareketleri başından beri hep aşağılarda göbek büyüdükçe düzelir dedim şimdi yine öyle yani bebek göbeğin olduğu yerde yukarı çıkmayacak gibi göğsümün altında falan kolunu bacağını hissetmiyorum hiç sizin de böyle mi
Ben hem yan taraf hem göbek üstü hissediyorjm yan mi duruyor acaba bazen sağ yan tarafim kabariyorBenim de daha hiç yukarılarda hissedemedim . Hep ya yanlarda böbreklerim olduğu kısımda ya da çok çok aşağıda vuruyor . Göbeğimin üstünde hiç hissetmiyorum
Rahmime vuruyor daha çok. Geçenlerde yürüyemedim doguruyorum herhalde dedim ağırlaştıkça rahim taşıyamaz erken doğum olur diye korkuyorum paranoyak yaptı bu çocuk beni altta olduğu için karnında çıkmamış diyorlarBenim de daha hiç yukarılarda hissedemedim . Hep ya yanlarda böbreklerim olduğu kısımda ya da çok çok aşağıda vuruyor . Göbeğimin üstünde hiç hissetmiyorum
Benim kriterlerim hafif , içi geniş ve bölmeleri olan bir çanta olmasıydı. Skip hop forma modelini aldım birde aynı çantanın daha uygun fiyata Kraft diamond versiyonu var onunda kalitesi çok güzel. Ben bu iki çanta modelini kullanışlı buluyorum ve beğeniyorumKızlar anne bebek çantası bakıyorum neye göre almak lazım herhangi bir çantadan farkı ne oluyor
Benim karnım baya çıktı . Ama benim de hep altta sürekli WC deyim her an doğuracak gibi . Ama öyle korkmuyorum çünkü rahim uzunluğu hep iyi çıkıyor . Sen de stres yapma arkadaşımRahmime vuruyor daha çok. Geçenlerde yürüyemedim doguruyorum herhalde dedim ağırlaştıkça rahim taşıyamaz erken doğum olur diye korkuyorum paranoyak yaptı bu çocuk beni altta olduğu için karnında çıkmamış diyorlar
Bebeğin baş aşağıdır muhtemelen. Bende yukarılarda çok hissetmiyorum zaten ultrasonlarda da hep bebeğin ayağıda elleriyle birlikte aşağıda görünüyor. Kasık bölgesine ve böbreklerin olduğu tarafa doğru vuruyor genelde.Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşallahBenim kafama takılan bi şey var bebeğin hareketleri başından beri hep aşağılarda göbek büyüdükçe düzelir dedim şimdi yine öyle yani bebek göbeğin olduğu yerde yukarı çıkmayacak gibi göğsümün altında falan kolunu bacağını hissetmiyorum hiç sizin de böyle mi
Bu gece de birşey var, ben de eşime tost yaptırıyorum saat olmuş 00:30Kızlar ya gece gece canım börek çekti milföy börek yapıyoruz , Allah kalori yazmasın
Başı yan taraflarimda çıkıyor hep zaten kendimde anlayabiliyorum iri kafalı olduğu için shhsjsBebeğin baş aşağıdır muhtemelen. Bende yukarılarda çok hissetmiyorum zaten ultrasonlarda da hep bebeğin ayağıda elleriyle birlikte aşağıda görünüyor. Kasık bölgesine ve böbreklerin olduğu tarafa doğru vuruyor genelde.
Bu arada Bebek büyüdükçe rahim olduğu yerde bir balon gibi şişiyor ve içerisinde bebek büyüyor. Genelde baş aşağı pozisyonda oldukları için başları olduğu yerde kalıyor ayaklar falan yukarı doğru çıkıyor.
Eki Görüntüle 3499617
Bir ay kadar önce bende 520 tl ye aldım canım. 2 ay kadar önce yeğenim 600 e almıştı. Güzel fiyat şuanda.Fiyat indirimli sanırım bende bundan alcsm
Kuzum kasılma evet düzeni yoksa bende takılmıyorum çok ama bugün aşırı sancım oldu hatta akşam bi ara öyle bi tuttuki ağlıcaktım. Fakat ben kendi kendime sebebini buldum. Yüksek olasılıkla ben idrar yolu enfeksiyonu oldum. Çünkü idrar yaparken kasıklarım çok ağrıyor. Yarın olursa ağrım gidip tahlil vericem artık.Canım kasılma bende de oluyor doktorum düzenli mi değil mi dedi bende günde 3-5 defa oluyor dedim onlar normal önemli olan düzenli olması demişti şimdi nasılsın
Bncede bişey var geceyi çiğköfteyle kapattım bu saatteBu gece de birşey var, ben de eşime tost yaptırıyorum saat olmuş 00:30