Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Çok güzel fotolar maşallah size
Ben de 65 kilo hamile kalmıştım şimdi 74,5 çıkıyorum siyahla zayıf duruyor ama baya şişti karnım
sizin vücuda çok yayılmadan direk göbek almış gibi seviyorum bu göbekli halide hamile olduğmuzun en belirgin olduğu zamanlar önceden şişkinlik gibi duruyordu

sizin vücuda çok yayılmadan direk göbek almış gibi seviyorum bu göbekli halide hamile olduğmuzun en belirgin olduğu zamanlar önceden şişkinlik gibi duruyordu
Evet daha ödem de olmadı bende arkadaşlar son aylar biraz ödem olur çok olmaz diyorlar bakalım daha kaç kilo alıcaz

Kızlar hastane doğum fiyatlarınız neler ilk aylara göre zam gelmiş yine ocaktan sonrada gelebilir dedi doktor
İki tane hastane ile görüştüm birisi normal doğum 28 bin sezaryen 22 bindi galiba tam hatırlayamadım, fiyat sabitleme yapmıyor mesela aralıkta doğum olursa 28 bin ama ocakta doğum olursa takipli hasta olmama rağmen o anki fiyat neyse o.
Diğeri normal doğum 24 bin sezaryen 22 bin takipli hastasına 34. Haftada fiyat sabitleme yapıyor.
Biz eşimle sezaryen daha pahalı sanıyorduk ama sgk anlaşmalı özel hastanelerde daha uygunmuş çünkü devlet ameliyat ücretini karşılıyormuş

Baharays doktor seçimini yaptınız mı siz hangi hastane belli mi benim 16 sında kontrolüm var dr Duygu Cebecik Özmüş onu bi denicem bakalım aslında Aslıhan ay sonuna kadar burda ama ben Burak hocadan sonra memnun kalamadım bide yeni doğuma kadar yenisini bulup alışmam lazım artık

Galiba adatıptan Ferhat Yasin Özkaya da yapacağım doğumu, içime sindi mi hayır ama dr bulamadım başka son anlarda makat geliş devam ederse sezaryen olacaksam İzmit teki doktorum Eray Çalışkan a gideceğim o kesin ama
Çok daralıyorum bu doktor konusuna ya, hep Burak hoca yüzünden, ben de ondan sonra kafama yatan bir dr bulamadım

Hayırlısı olsun hakkımızda Aslıhan hocaya da şehir dışından falan gelen çok hastası var ama ben elektrk alamadım çok hızlı bakıyor ne sorcağmı unutuyorum çıktığımda aklımda hiçbişey olmuyor otomatiğe bağlamış gibi belkide baştan ona gitmedik diye ya da ay sonu zaten gitcem modunda bilemedim bu seferki iyi olur artık inşallah

Aa doktor bana sezaryen daha pahalli demisti 10 bin fark vardı

Amin canım hepimizin
Benim bir arkadaşım Aslıhan hocada doğum yaptı memnundu, ama ben hiç gitmedim tam gidecektim ki hastaneden ayrılacağını senden öğrenince iptal ettim randevumu.
Ben sevmiyorum acele acele bakılmasını, ben sormadan dr anlatsın istiyorum ah Burak hoca içimi rahatlatıyordu
Fettah hoca bir tık Burak hoca gibi çok ilgili, 2 kere gittik detaylı ultrason gibi baktı nerdeyse, bakalım sonumuz hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…