sizin vücuda çok yayılmadan direk göbek almış gibiÇok güzel fotolar maşallah size
Ben de 65 kilo hamile kalmıştım şimdi 74,5 çıkıyorum siyahla zayıf duruyor ama baya şişti karnım
teşekkür ederimTeşekkür ederiz
Yaaa hayır çok güzelsindoğumdan sonra gidecek onlar inşallah. Ben kendimi aynada tanıyamıyorum bazen
Yaaa çok tatlı olmuş , top yutmuşsun gibi sadece göbüş büyümüş ne güzelÇok güzel fotolar maşallah size
Ben de 65 kilo hamile kalmıştım şimdi 74,5 çıkıyorum siyahla zayıf duruyor ama baya şişti karnım
Geçen ay sordum 59 bin dedilerKızlar hastane doğum fiyatlarınız neler ilk aylara göre zam gelmiş yine ocaktan sonrada gelebilir dedi doktor
Aslında popo da özgürlüğünü ilan etti de siyah pantolon belli etmiyorYaaa çok tatlı olmuş , top yutmuşsun gibi sadece göbüş büyümüş ne güzel
Benim bugün randevum var . Bugün sorucam ben de ücretini .Kızlar hastane doğum fiyatlarınız neler ilk aylara göre zam gelmiş yine ocaktan sonrada gelebilir dedi doktor
Evet daha ödem de olmadı bende arkadaşlar son aylar biraz ödem olur çok olmaz diyorlar bakalım daha kaç kilo alıcazsizin vücuda çok yayılmadan direk göbek almış gibiseviyorum bu göbekli halide hamile olduğmuzun en belirgin olduğu zamanlar önceden şişkinlik gibi duruyordu
Normal doğumla sezaryen doğum arasında nasıl oluyor ücretler .Geçen ay sordum 59 bin dediler
İki tane hastane ile görüştüm birisi normal doğum 28 bin sezaryen 22 bindi galiba tam hatırlayamadım, fiyat sabitleme yapmıyor mesela aralıkta doğum olursa 28 bin ama ocakta doğum olursa takipli hasta olmama rağmen o anki fiyat neyse o.Kızlar hastane doğum fiyatlarınız neler ilk aylara göre zam gelmiş yine ocaktan sonrada gelebilir dedi doktor
Bu sabah uyandığımdan beri dünkü sancıları yaşamadım kuzum. Çok şükür şuan iyiyim sadece nefes darlığı yaşıyorum sanırım diyaframımı sıkıştırıyorCanim nasil oldun iyimisin❤
Normali hiç sormadım vallaNormal doğumla sezaryen doğum arasında nasıl oluyor ücretler .
normal bi tık daha pahalı diye biliyorumNormali hiç sormadım valla
İki tane hastane ile görüştüm birisi normal doğum 28 bin sezaryen 22 bindi galiba tam hatırlayamadım, fiyat sabitleme yapmıyor mesela aralıkta doğum olursa 28 bin ama ocakta doğum olursa takipli hasta olmama rağmen o anki fiyat neyse o.
Diğeri normal doğum 24 bin sezaryen 22 bin takipli hastasına 34. Haftada fiyat sabitleme yapıyor.
Biz eşimle sezaryen daha pahalı sanıyorduk ama sgk anlaşmalı özel hastanelerde daha uygunmuş çünkü devlet ameliyat ücretini karşılıyormuş
Galiba adatıptan Ferhat Yasin Özkaya da yapacağım doğumu, içime sindi mi hayırBaharays doktor seçimini yaptınız mı siz hangi hastane belli mi benim 16 sında kontrolüm var dr Duygu Cebecik Özmüş onu bi denicem bakalım aslında Aslıhan ay sonuna kadar burda ama ben Burak hocadan sonra memnun kalamadım bide yeni doğuma kadar yenisini bulup alışmam lazım artık
Hayırlısı olsun hakkımızdaGaliba adatıptan Ferhat Yasin Özkaya da yapacağım doğumu, içime sindi mi hayırama dr bulamadım başka son anlarda makat geliş devam ederse sezaryen olacaksam İzmit teki doktorum Eray Çalışkan a gideceğim o kesin ama
Çok daralıyorum bu doktor konusuna ya, hep Burak hoca yüzünden, ben de ondan sonra kafama yatan bir dr bulamadım
Aa doktor bana sezaryen daha pahalli demisti 10 bin fark vardıİki tane hastane ile görüştüm birisi normal doğum 28 bin sezaryen 22 bindi galiba tam hatırlayamadım, fiyat sabitleme yapmıyor mesela aralıkta doğum olursa 28 bin ama ocakta doğum olursa takipli hasta olmama rağmen o anki fiyat neyse o.
Diğeri normal doğum 24 bin sezaryen 22 bin takipli hastasına 34. Haftada fiyat sabitleme yapıyor.
Biz eşimle sezaryen daha pahalı sanıyorduk ama sgk anlaşmalı özel hastanelerde daha uygunmuş çünkü devlet ameliyat ücretini karşılıyormuş
Sezaryen icin dimi? Bana normal dogum 38 epidural olursa +8 sezaryen olursa +10 dedi bikac ay önce 29 bin demisti ocakta bi anda 10 bin daha zam yapmazlar inşallahGeçen ay sordum 59 bin dediler
Amin canım hepimizinHayırlısı olsun hakkımızdaAslıhan hocaya da şehir dışından falan gelen çok hastası var ama ben elektrk alamadım çok hızlı bakıyor ne sorcağmı unutuyorum çıktığımda aklımda hiçbişey olmuyor otomatiğe bağlamış gibi belkide baştan ona gitmedik diye ya da ay sonu zaten gitcem modunda bilemedim bu seferki iyi olur artık inşallah
Bilemiyorum ki, ben Sakarya da oturuyorum iki özel hastane de normal doğuma daha çok fiyat verdiAa doktor bana sezaryen daha pahalli demisti 10 bin fark vardı