Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım toz bir ilaç var o çok iyi geliyor bi baktır bakalım tahlilKuzum kasılma evet düzeni yoksa bende takılmıyorum çok ama bugün aşırı sancım oldu hatta akşam bi ara öyle bi tuttuki ağlıcaktım. Fakat ben kendi kendime sebebini buldum. Yüksek olasılıkla ben idrar yolu enfeksiyonu oldum. Çünkü idrar yaparken kasıklarım çok ağrıyor. Yarın olursa ağrım gidip tahlil vericem artık.
Kumaş almadım ben bi bakayım dedim desenleri çok hoşuma gitti bi takım daha alacağım ağız mendili çok kullanışlı oluyorBen kumaş pamuklu 20 tane aldım yeter diye bunlardan almadım ya
Canım çatı muamelesi olmadım hiç bilmiyorum ama yumru sokma düşüncesi saçma geliyor bana iki parmak yöntemi ile genelde açıklığa bakıyorlar yani yumruğunu soksa neyi öğrenecek ki açıklığı anlayamaz parmakların açılma açısına göre açılma cm sini hesaplıyorlar zaten 9-10 cm de doğum oluyor genelde 5-6 cm civarı da epiduralli olacaksa onu takıyorlar sağlık çalışanıyım yumruk olayını hiç duymadımKızlar bir şey sorucem 37. Haftada çatı muayenesi yapılıyor sanırım bu muayene nasıl oluyor tak olarak bilen anlatabilir mi ? Bi de sancılar başladığında açılma olduğunu kontrol etmek için doktorlar ebeler ellerini yumru yapıp öyle sokuyorlarmış doğru mu bu ?
Korkma canım bebeğin pozisyonu ile alakalıdır benim baş geliş pozisyonunda ve göbeğim diğer hamileliğimde de aşağıdaydı bunda da öyle gören çoğu kişi soruyor aiağıda değil öiRahmime vuruyor daha çok. Geçenlerde yürüyemedim doguruyorum herhalde dedim ağırlaştıkça rahim taşıyamaz erken doğum olur diye korkuyorum paranoyak yaptı bu çocuk beni altta olduğu için karnında çıkmamış diyorlar
Canim nasil oldun iyimisin❤Acaba enfeksiyon olabilir mi diye düşündüm ama bilemedim.
Evet bende o yüzden korkuyorum zaten kuzum ama şuan için geçti şuan sabahki şiddette sancı hissetmedim. Tekrarlarsa doktorumla iletişime geçeceğim canım.
Kiz kaos istiyorlar demek kiValla haber verip geçen olmadı ama bir ara bizim gurubun çok sıkıcı olduğunu falan yazanlar olmuştu orada ufak tartışmalar yaşandı. Ben saldım artık
Ben ayaklı bir model aldım ama klasik düzlerden alacak olsaydım gideri olan uygun fiyatlı bir set alırdım. Fiyatları nasıl bilmiyorum ama Babyjemin setleri güzel oluyor genelde.
Heeh evet benim gordugumde o sanirim uzun bi adi varBı ara bı bayan dikkatimi çekmişti.ocak doğum yazıyor 21ocak hatta Aralık annelerine de adını yazdirmis ve Aralık annelerindeki bayanlarla haşır neşirdi.canim cicimli vs.buraya da öylesine uğrayıp çok aşırı pahalı aldığı bsyleri paylasip hava atıp gittigini görmüştüm.bizim grupta da adı var son zamanlarda görmüyorum ama bizim grupta.
Ay şu atleti alin kizlar müko 1 tane alip denedim sinra 3 tane daha aldim zibilyon tane emzirme sütyenim var ilk bebegimden pentinin 5 para etmezlerKızlar emzirme sütyeni aldım şuan indirimde lcw
ben 2 tanesini 421 tlye aldım çok güzel geldi kuplu tercih ettim ama cup oynamıyor içinde dikili o yüzden çok güzel duruyo bence
İndirimlere ek LCW26 koduyla alt limitsiz şndirim varİç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Siyah U Yaka Düz Askılı Hamile Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W40481Z8-CVLwww.lcw.com
Bide şunları aldım
150 tl cıvarına denk geldi tanesi stokta
Pembe olan Takım - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Beyaz olan Tulum - LC WAIKIKI - 399,99 TL
Kapli canim çok rahat kaymiyorBende bundan alcam sütyen yerine acaba kaplimi göremedim de
Ben ilk bebegimde bella masion aldim bunda da peluşi cok iyi kocaman bi deKızlar bella maison battaniye radarımdaydı kalın diyorlar amazonda indirime girmiş müslin önlüklerin fiyatlarıda iyi almak isteyen olursa güzel gözüküyor bende simdi siparis oluşturacağım
Elbise 1 tane al fazla alma kullanilmiyor canimBunu da suwen den aldım kupon vardı hastanede yada eve geçince giyerim diye birkaç takımım daha var bir iki de elbise gibi olandan alayım diyorum hastanede daha kolay oluyor diyorlar
Hamile kaldigimdan beri 2 kilo aldim sadece kiz nerenize yiyonuz ay erkek analari iştahli mi ben oglumda aç gibiydim kebapçiya yatak atacaktim artik 10 kilo almistim bunda tik yok o degil kocam kilo aldi doktor dalga geciyorçaya bisküvi banmalar , cipsler , krepler , börekler hepimiz biraz cozuttuk galiba bu ara
Ne diyelim artık , Yarasın bebişlerimize
2 kilo muuuu kız bebeler oldu neredeyse 2 kilo maşallah valla sana ben ye iç yat modunda 15 kilo aldım bazen eşime diyorum acaba 1 den fazla bebek varda doktor görmedimiHamile kaldigimdan beri 2 kilo aldim sadece kiz nerenize yiyonuz ay erkek analari iştahli mi ben oglumda aç gibiydim kebapçiya yatak atacaktim artik 10 kilo almistim bunda tik yok o degil kocam kilo aldi doktor dalga geciyor
Ben de 80le hamile kaldım, 74'e düştüm, şimdi 81 oldum tekrar. Acayip yiyorum amaHamile kaldigimdan beri 2 kilo aldim sadece kiz nerenize yiyonuz ay erkek analari iştahli mi ben oglumda aç gibiydim kebapçiya yatak atacaktim artik 10 kilo almistim bunda tik yok o degil kocam kilo aldi doktor dalga geciyor
Evet uzun bı ismi var.Canim nasil oldun iyimisin❤
Kiz kaos istiyorlar demek ki
Heeh evet benim gordugumde o sanirim uzun bi adi var
Ay şu atleti alin kizlar müko 1 tane alip denedim sinra 3 tane daha aldim zibilyon tane emzirme sütyenim var ilk bebegimden pentinin 5 para etmezler
Kapli canim çok rahat kaymiyor
Ben ilk bebegimde bella masion aldim bunda da peluşi cok iyi kocaman bi de
Elbise 1 tane al fazla alma kullanilmiyor canim
Hamile kaldigimdan beri 2 kilo aldim sadece kiz nerenize yiyonuz ay erkek analari iştahli mi ben oglumda aç gibiydim kebapçiya yatak atacaktim artik 10 kilo almistim bunda tik yok o degil kocam kilo aldi doktor dalga geciyor
Bizde de tam tersi eşim diyor acaba iki bebek var da görmedi doktor diye, karnım o kadar büyüdü ki inanmıyor bir tane olduğuna kardeşinin arkasına saklanmış doğumda sürpriz yapacakmış bize2 kilo muuuu kız bebeler oldu neredeyse 2 kilo maşallah valla sana ben ye iç yat modunda 15 kilo aldım bazen eşime diyorum acaba 1 den fazla bebek varda doktor görmedimi
Ya benim hiç mide bulantım falan olmadı , hiç kilo veremedim o yüzdenBen de 80le hamile kaldım, 74'e düştüm, şimdi 81 oldum tekrar. Acayip yiyorum ama
Ay benimde öyle kocaman karnım varBizde de tam tersi eşim diyor acaba iki bebek var da görmedi doktor diye, karnım o kadar büyüdü ki inanmıyor bir tane olduğuna kardeşinin arkasına saklanmış doğumda sürpriz yapacakmış bize
Bence yemek ve kilo almak daha güzel ☺ ilk gebeliğimde 9 ay yemedim. Çok kötüydü, şimdi yiyorum ya, ne güzelmiş böyle. Kilolar verilir ilerdeYa benim hiç mide bulantım falan olmadı , hiç kilo veremedim o yüzden
Ay maşaAllah size ne kadar güzelsinizAy benimde öyle kocaman karnım var
Bnde 13 kilo aldım bacaklarım bile ne biçim kalınlaştı en son halimAy benimde öyle kocaman karnım var
Bende şu an 80 im hatta hastalıktı oydu buydu derken 1 kilo vermişim. Bende acayip yiyorum valla ama kilo almıyorum öyle aman aman demekki neymiş 80 kiloyı doyurmak kolay değilmişBen de 80le hamile kaldım, 74'e düştüm, şimdi 81 oldum tekrar. Acayip yiyorum ama
Ama ben zaten kilolu hamile kaldim çok iyi oldu o yüzden karnim o kadar büyük ki 8 aylik falan mi diyorlar oglumda top koymuş gibi idi minnoştu kizimda yayvan kocaman ben 2 yaş erkek anasiyim totom yer görmüyor tatlim2 kilo muuuu kız bebeler oldu neredeyse 2 kilo maşallah valla sana ben ye iç yat modunda 15 kilo aldım bazen eşime diyorum acaba 1 den fazla bebek varda doktor görmedimi
Bende bu ara çok yemeye başladim muhtemelen şu 2.5 ayi 5 kilo ile falan kapatırım gibi geliyorBen de 80le hamile kaldım, 74'e düştüm, şimdi 81 oldum tekrar. Acayip yiyorum ama
Teşekkür ederizAy maşaAllah size ne kadar güzelsiniz
Yaaa hayır çok güzelsin doğumdan sonra gidecek onlar inşallah. Ben kendimi aynada tanıyamıyorum bazenBnde 13 kilo aldım bacaklarım bile ne biçim kalınlaştı en son halim
Çok güzel fotolar maşallah sizeAy benimde öyle kocaman karnım var