Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dışardaydım msjlar parça parça gitmiş kusura bakmayın cinnabon cewaplamış yerime teşekkür ederim beğenilerinize nakışlı set gerçekten beklediğimden kaliteli geldi tavsiye ederim 20 gün civarında anca ulaştı
Kuzum kasılma evet düzeni yoksa bende takılmıyorum çok ama bugün aşırı sancım oldu hatta akşam bi ara öyle bi tuttuki ağlıcaktım. Fakat ben kendi kendime sebebini buldum. Yüksek olasılıkla ben idrar yolu enfeksiyonu oldum. Çünkü idrar yaparken kasıklarım çok ağrıyor. Yarın olursa ağrım gidip tahlil vericem artık.
Kızlar bir şey sorucem 37. Haftada çatı muayenesi yapılıyor sanırım bu muayene nasıl oluyor tak olarak bilen anlatabilir mi ? Bi de sancılar başladığında açılma olduğunu kontrol etmek için doktorlar ebeler ellerini yumru yapıp öyle sokuyorlarmış doğru mu bu ?
Canım çatı muamelesi olmadım hiç bilmiyorum ama yumru sokma düşüncesi saçma geliyor bana iki parmak yöntemi ile genelde açıklığa bakıyorlar yani yumruğunu soksa neyi öğrenecek ki açıklığı anlayamaz parmakların açılma açısına göre açılma cm sini hesaplıyorlar zaten 9-10 cm de doğum oluyor genelde 5-6 cm civarı da epiduralli olacaksa onu takıyorlar sağlık çalışanıyım yumruk olayını hiç duymadım
Rahmime vuruyor daha çok. Geçenlerde yürüyemedim doguruyorum herhalde dedim ağırlaştıkça rahim taşıyamaz erken doğum olur diye korkuyorum paranoyak yaptı bu çocuk beni altta olduğu için karnında çıkmamış diyorlar
Korkma canım bebeğin pozisyonu ile alakalıdır benim baş geliş pozisyonunda ve göbeğim diğer hamileliğimde de aşağıdaydı bunda da öyle gören çoğu kişi soruyor aiağıda değil öi Diye ama benim vücuduma göre normali bu ben ayaklarını artık midemde hissediyorum eğer senin makat geliş ise tekmeleri aşaüoda hissetmen çok normal