- 27 Kasım 2018
- 3.262
- 3.410
Hahaha bazıları için biraz öyle olmuşçokta önemli değil ya biz bize iyiyiz bence
Bı ara bı bayan dikkatimi çekmişti.ocak doğum yazıyor 21ocak hatta Aralık annelerine de adını yazdirmis ve Aralık annelerindeki bayanlarla haşır neşirdi.canim cicimli vs.buraya da öylesine uğrayıp çok aşırı pahalı aldığı bsyleri paylasip hava atıp gittigini görmüştüm.bizim grupta da adı var son zamanlarda görmüyorum ama bizim grupta.2025 Ocak Anneleri olarak beklentileri karşılayamadık mı
Ben de sürekli takip ediyorum iki grubu da ucuz bir şey var mı diyeBı ara bı bayan dikkatimi çekmişti.ocak doğum yazıyor 21ocak ama Aralık annelerindeki bayanlarla haşır neşirdi.canim cicimli vs.buraya da öylesine uğrayıp çok aşırı pahalı aldığı bsyleri paylasip hava atıp gittigini görmüştüm.son zamanlarda görmüyorum ama bizim grupta.
Daha ne olması gerekiyor bilmiyorum yani konuşulması gerekenler konuşuluyorHahaha bazıları için biraz öyle olmuşçokta önemli değil ya biz bize iyiyiz bence
Çok değişik ciddenBı ara bı bayan dikkatimi çekmişti.ocak doğum yazıyor 21ocak hatta Aralık annelerine de adını yazdirmis ve Aralık annelerindeki bayanlarla haşır neşirdi.canim cicimli vs.buraya da öylesine uğrayıp çok aşırı pahalı aldığı bsyleri paylasip hava atıp gittigini görmüştüm.bizim grupta da adı var son zamanlarda görmüyorum ama bizim grupta.
Çok güzel olmuş çok beğendim hangi sayfaydı ben de yaptırayım?
Hiç dikkat etmedim ki. Haftasonu gidip alacağım o zaman size yine söylerim. Satın aldım ama taşıyacak durumum ve aracım yoktu. Eşimle haftasonu alacağız o zaman yine yazarım.Bunun su gider yeri var mı peki
Bende bundan alcam sütyen yerine acaba kaplimi göremedim deKızlar emzirme sütyeni aldım şuan indirimde lcw
ben 2 tanesini 421 tlye aldım çok güzel geldi kuplu tercih ettim ama cup oynamıyor içinde dikili o yüzden çok güzel duruyo bence
İndirimlere ek LCW26 koduyla alt limitsiz şndirim varİç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Yeni Siyah U Yaka Düz Askılı Hamile Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W40481Z8-CVLwww.lcw.com
Bide şunları aldım
150 tl cıvarına denk geldi tanesi stokta
Pembe olan Takım - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Beyaz olan Tulum - LC WAIKIKI - 399,99 TL
Bide lcwnin mağazasında indirim vardı bebe kıyafetlerindeKızlar emzirme sütyeni aldım şuan indirimde lcw
ben 2 tanesini 421 tlye aldım çok güzel geldi kuplu tercih ettim ama cup oynamıyor içinde dikili o yüzden çok güzel duruyo bence
İndirimlere ek LCW26 koduyla alt limitsiz şndirim varİç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Yeni Siyah U Yaka Düz Askılı Hamile Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W40481Z8-CVLwww.lcw.com
Bide şunları aldım
150 tl cıvarına denk geldi tanesi stokta
Pembe olan Takım - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Beyaz olan Tulum - LC WAIKIKI - 399,99 TL
Takımlar kaç aylık 1.3muBende bundan alcam sütyen yerine acaba kaplimi göremedim de
Teşekkür ederizGüzelmiş bence , fiyatı da gayet uygun. Güzel günlerde bıcı bıcı yapın
Bu tarz ayaklı katlanan modellerin küvetinde katlanma sorunu olmuyordur diye düşünüyorum belki kovasında olabilir sadece.
Kaplı evet fotoda ekledim kabı sabit sağa sola kaymıyor çok beğendim bugün hm vs de dolaştım bu en çok içime sinen olduBende bundan alcam sütyen yerine acaba kaplimi göremedim de
Fiyat indirimli sanırım bende bundan alcsmBenim aldığım bu canım. Küvetin dibinde su tahliye yeri de var.
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben 3-6 aldım peluş tulumları çünkü ben 0-3 ay bebeğe baya şey almışım ondan büyük beden aldım bunlarıTakımlar kaç aylık 1.3mu
Linktekiler de harikaKaplı evet fotoda ekledim kabı sabit sağa sola kaymıyor çok beğendim bugün hm vs de dolaştım bu en çok içime sinen oldu
Emzirme sütyenlerimi ben temudan aldım aşırı uyguna geldi ve aşırı güzel onlarında linlini vereyim isteyen olursa çok rahatlar şimdiden giyiyorum 7/24
Ben iki linkteki toplam 4 emzirme sütyenini kargo ve vergiler dahil 850 tlye almışım ve kaliteleri gerçekten güzel baya marka marka gezdim emzirme sütyeni ararken 1 fiyatına 4 almış oldum
Aynen mağazadan bakıp internetten almak mantıklı çok güzel kampanyalar oluyo sürekliLinktekiler de harikagüle güle kullanın atleti bugün mağaza baktım bedenime hangisi uyar diye internetten alcsm magazsda pahalıydı bu