Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Hahaha bazıları için biraz öyle olmuş çokta önemli değil ya biz bize iyiyiz bence
2025 Ocak Anneleri olarak beklentileri karşılayamadık mı
Bı ara bı bayan dikkatimi çekmişti.ocak doğum yazıyor 21ocak hatta Aralık annelerine de adını yazdirmis ve Aralık annelerindeki bayanlarla haşır neşirdi.canim cicimli vs.buraya da öylesine uğrayıp çok aşırı pahalı aldığı bsyleri paylasip hava atıp gittigini görmüştüm.bizim grupta da adı var son zamanlarda görmüyorum ama bizim grupta.

Son düzenleme:
Ben de sürekli takip ediyorum iki grubu da ucuz bir şey var mı diye malum Kasım indirimlerini değerlendirmek lazım. Ama ne bileyim çocuğuma aldıklarımın havasını ucuz diye atardım heralde. Ruhum fakir

Çok değişik cidden

Kızlar emzirme sütyeni aldım şuan indirimde lcw
ben 2 tanesini 421 tlye aldım çok güzel geldi kuplu tercih ettim ama cup oynamıyor içinde dikili o yüzden çok güzel duruyo bence
İndirimlere ek LCW26 koduyla alt limitsiz şndirim var
Bide şunları aldım
150 tl cıvarına denk geldi tanesi stokta
Pembe olan Takım - LC WAIKIKI - 299,99 TL

Beyaz olan Tulum - LC WAIKIKI - 399,99 TL

Eklentiler

• 6CD542B4-9C8C-4D02-9580-5C56792A0DE9.jpeg
    142,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 1E129C2C-3BF7-452F-90BE-145B3138037E.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 40
Bende bundan alcam sütyen yerine acaba kaplimi göremedim de

Bide lcwnin mağazasında indirim vardı bebe kıyafetlerinde

Güzelmiş bence , fiyatı da gayet uygun. Güzel günlerde bıcı bıcı yapın
Bu tarz ayaklı katlanan modellerin küvetinde katlanma sorunu olmuyordur diye düşünüyorum belki kovasında olabilir sadece.
Teşekkür ederiz evet evet küveti katlamak için kilitleri var onlara basınca katlanıyor birtek. Tek sorun kova üstüne yanlışlıkla bastırırsak katlanabilir tabi onda kilit sistemi yok

Bende bundan alcam sütyen yerine acaba kaplimi göremedim de
Kaplı evet fotoda ekledim kabı sabit sağa sola kaymıyor çok beğendim bugün hm vs de dolaştım bu en çok içime sinen oldu

Emzirme sütyenlerimi ben temudan aldım aşırı uyguna geldi ve aşırı güzel onlarında linlini vereyim isteyen olursa çok rahatlar şimdiden giyiyorum 7/24
Ben iki linkteki toplam 4 emzirme sütyenini kargo ve vergiler dahil 850 tlye almışım ve kaliteleri gerçekten güzel baya marka marka gezdim emzirme sütyeni ararken 1 fiyatına 4 almış oldum

Eklentiler

• image.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 29
  • image.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 31
Linktekiler de harikagüle güle kullanın atleti bugün mağaza baktım bedenime hangisi uyar diye internetten alcsm magazsda pahalıydı bu

Bide peluş organizer aldım
Bunlarda çok içime sindi lazımsa kacırmayın

Eklentiler

• image.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…