Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kızlar dışardaydım msjlar parça parça gitmiş kusura bakmayın cinnabon cewaplamış yerime teşekkür ederim beğenilerinize nakışlı set gerçekten beklediğimden kaliteli geldi tavsiye ederim 20 gün civarında anca ulaştı

Çok geçmiş olsun canım toz bir ilaç var o çok iyi geliyor bi baktır bakalım tahlil

Canım çatı muamelesi olmadım hiç bilmiyorum ama yumru sokma düşüncesi saçma geliyor bana iki parmak yöntemi ile genelde açıklığa bakıyorlar yani yumruğunu soksa neyi öğrenecek ki açıklığı anlayamaz parmakların açılma açısına göre açılma cm sini hesaplıyorlar zaten 9-10 cm de doğum oluyor genelde 5-6 cm civarı da epiduralli olacaksa onu takıyorlar sağlık çalışanıyım yumruk olayını hiç duymadım

Korkma canım bebeğin pozisyonu ile alakalıdır benim baş geliş pozisyonunda ve göbeğim diğer hamileliğimde de aşağıdaydı bunda da öyle gören çoğu kişi soruyor aiağıda değil öi
Diye ama benim vücuduma göre normali bu ben ayaklarını artık midemde hissediyorum eğer senin makat geliş ise tekmeleri aşaüoda hissetmen çok normal

Canim nasil oldun iyimisin❤
Kiz kaos istiyorlar demek ki
Heeh evet benim gordugumde o sanirim uzun bi adi var
Ay şu atleti alin kizlar müko 1 tane alip denedim sinra 3 tane daha aldim zibilyon tane emzirme sütyenim var ilk bebegimden pentinin 5 para etmezler
Bende bundan alcam sütyen yerine acaba kaplimi göremedim de
Kapli canim çok rahat kaymiyor
Ben ilk bebegimde bella masion aldim bunda da peluşi cok iyi kocaman bi de
Bunu da suwen den aldım kupon vardı hastanede yada eve geçince giyerim diye birkaç takımım daha var bir iki de elbise gibi olandan alayım diyorum hastanede daha kolay oluyor diyorlar
Elbise 1 tane al fazla alma kullanilmiyor canim
çaya bisküvi banmalar , cipsler , krepler , börekler hepimiz biraz cozuttuk galiba bu ara
Ne diyelim artık , Yarasın bebişlerimize
Hamile kaldigimdan beri 2 kilo aldim sadece kiz nerenize yiyonuz ay erkek analari iştahli mi ben oglumda aç gibiydim kebapçiya yatak atacaktim artik 10 kilo almistim bunda tik yok o degil kocam kilo aldi doktor dalga geciyor

Hamile kaldigimdan beri 2 kilo aldim sadece kiz nerenize yiyonuz ay erkek analari iştahli mi ben oglumda aç gibiydim kebapçiya yatak atacaktim artik 10 kilo almistim bunda tik yok o degil kocam kilo aldi doktor dalga geciyor
2 kilo muuuu kız bebeler oldu neredeyse 2 kilo maşallah valla sana ben ye iç yat modunda 15 kilo aldım bazen eşime diyorum acaba 1 den fazla bebek varda doktor görmedimi

Ben de 80le hamile kaldım, 74'e düştüm, şimdi 81 oldum tekrar. Acayip yiyorum ama

Evet uzun bı ismi var.

2 kilo muuuu kız bebeler oldu neredeyse 2 kilo maşallah valla sana ben ye iç yat modunda 15 kilo aldım bazen eşime diyorum acaba 1 den fazla bebek varda doktor görmedimi
Bizde de tam tersi eşim diyor acaba iki bebek var da görmedi doktor diye, karnım o kadar büyüdü ki inanmıyor bir tane olduğuna kardeşinin arkasına saklanmış doğumda sürpriz yapacakmış bize

Bizde de tam tersi eşim diyor acaba iki bebek var da görmedi doktor diye, karnım o kadar büyüdü ki inanmıyor bir tane olduğuna kardeşinin arkasına saklanmış doğumda sürpriz yapacakmış bize
Ay benimde öyle kocaman karnım var

Eklentiler

• IMG_1071.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_1069.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 118
Ama ben zaten kilolu hamile kaldim çok iyi oldu o yüzden karnim o kadar büyük ki 8 aylik falan mi diyorlar oglumda top koymuş gibi idi minnoştu kizimda yayvan kocaman ben 2 yaş erkek anasiyim totom yer görmüyor tatlim
Ben de 80le hamile kaldım, 74'e düştüm, şimdi 81 oldum tekrar. Acayip yiyorum ama
Bende bu ara çok yemeye başladim muhtemelen şu 2.5 ayi 5 kilo ile falan kapatırım gibi geliyor

Kızlar hastane doğum fiyatlarınız neler ilk aylara göre zam gelmiş yine ocaktan sonrada gelebilir dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…