Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar dışardaydım msjlar parça parça gitmiş kusura bakmayın cinnabon cewaplamış yerime teşekkür ederim beğenilerinize nakışlı set gerçekten beklediğimden kaliteli geldi tavsiye ederim 20 gün civarında anca ulaştı

Çok geçmiş olsun canım toz bir ilaç var o çok iyi geliyor bi baktır bakalım tahlil

Canım çatı muamelesi olmadım hiç bilmiyorum ama yumru sokma düşüncesi saçma geliyor bana iki parmak yöntemi ile genelde açıklığa bakıyorlar yani yumruğunu soksa neyi öğrenecek ki açıklığı anlayamaz parmakların açılma açısına göre açılma cm sini hesaplıyorlar zaten 9-10 cm de doğum oluyor genelde 5-6 cm civarı da epiduralli olacaksa onu takıyorlar sağlık çalışanıyım yumruk olayını hiç duymadım

Korkma canım bebeğin pozisyonu ile alakalıdır benim baş geliş pozisyonunda ve göbeğim diğer hamileliğimde de aşağıdaydı bunda da öyle gören çoğu kişi soruyor aiağıda değil öi
Diye ama benim vücuduma göre normali bu ben ayaklarını artık midemde hissediyorum eğer senin makat geliş ise tekmeleri aşaüoda hissetmen çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…