Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
bebek kirli sepeti benim odamda koycak yer yoktu kendime böyle bi çözüm buldum sizede fikir olması adına atıyorum
Dolabın iç kapagına astım ben

Eklentiler

• image.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 43
Cok guzel gozukuyor canım bu arada desitin görünce aklıma geldi pişikte en iyisi bence aklınızda bulunsun

Canım emzirme sütyenini hangi beden aldın XL alsam nasıl olur acaba kaç kilo hangi bedendesin . Ben de bunlara mağazada bakmıştım ama çok dar gibi gelmişti alamadım

Canım emzirme sütyenini hangi beden aldın XL alsam nasıl olur acaba kaç kilo hangi bedendesin . Ben de bunlara mağazada bakmıştım ama çok dar gibi gelmişti alamadım
Bedenleri tam beden bence
Ben şuan 155 64 kg yum m beden çok rahat oldu
Kalıpları küçük değil yani

acrkaa cinnabon
Merhaba, güzel günlerde kullanın inşallah. Hangi sayfadan yaptırmıştınız acaba isimli takımı?

Hagi sayfaydi bu canım harika olmuş
atolyerakun sayfanın adı. Fiyatları da uygun yaptırın bence. Ama çok yoğun siparişleri 1 ayda falan geliyor.

Şu Müslüm ağız mendillerinden almıştım geldiler o kadar güzel ki bi takım daha alayım diyorum bayıldım

Eklentiler

• IMG_8988.jpeg
    110,1 KB · Görüntüleme: 45
Bunu da suwen den aldım kupon vardı hastanede yada eve geçince giyerim diye birkaç takımım daha var bir iki de elbise gibi olandan alayım diyorum hastanede daha kolay oluyor diyorlar

Eklentiler

• IMG_9704.jpeg
    43,5 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bir şey sorucem 37. Haftada çatı muayenesi yapılıyor sanırım bu muayene nasıl oluyor tak olarak bilen anlatabilir mi ? Bi de sancılar başladığında açılma olduğunu kontrol etmek için doktorlar ebeler ellerini yumru yapıp öyle sokuyorlarmış doğru mu bu ?

Yumru kısmını bilmiyorum iki parmak sokup içerde ki açılmayı kontrol ediyorlar. Çatı muayenesi de benzer şekilde yapılıyor diye biliyorum

Ben de sürekli takip ediyorum iki grubu da ucuz bir şey var mı diye malum Kasım indirimlerini değerlendirmek lazım. Ama ne bileyim çocuğuma aldıklarımın havasını ucuz diye atardım heralde. Ruhum fakir
Ya o bayan baya dikkatimi çekmişti.
Çok değişik cidden
Aynen kuzum
Bnm oğlumdan vardı.gecen gün TEMUdan da bı tane aldım.gercekten kaliteleri çok güzel.
Ooo afiyet olsunn bende çok yaptım çılgınlıkları bir kaç gündür de çaya puskevit bandiriyodum bugün tuttum kendimi
Bende kaç gündür çayla hoş beş yiyorum.nerdeyse bı paket.caya şekeri bıraktım güya başka şeylerden şekeri alıyorum.bide oğluma çikolata ekmek yapmıştım.yemedi onu yedim offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…