Cok guzel gozukuyor canım bu arada desitin görünce aklıma geldi pişikte en iyisi bence aklınızda bulunsunBide peluş organizer aldım
Organizer - LCW HOME - 199,99 TL
Beyaz Pelüş Organizer 27 Cm size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W4GP59Z8-J5Ewww.lcw.com Bunlarda çok içime sindi lazımsa kacırmayınOrganizer - LCW HOME - 149,99 TL
Beyaz Ayı Teddy Nakışlı Organizer 17 Cm size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W4GP62Z8-J5Ewww.lcw.com
Öyleymiş inşallah kullanmamız gerekmez totolar pişiksiz olurCok guzel gozukuyor canım bu arada desitin görünce aklıma geldi pişikte en iyisi bence aklınızda bulunsun
Canım emzirme sütyenini hangi beden aldın XL alsam nasıl olur acaba kaç kilo hangi bedendesin . Ben de bunlara mağazada bakmıştım ama çok dar gibi gelmişti alamadımKaplı evet fotoda ekledim kabı sabit sağa sola kaymıyor çok beğendim bugün hm vs de dolaştım bu en çok içime sinen oldu
Emzirme sütyenlerimi ben temudan aldım aşırı uyguna geldi ve aşırı güzel onlarında linlini vereyim isteyen olursa çok rahatlar şimdiden giyiyorum 7/24
Ben iki linkteki toplam 4 emzirme sütyenini kargo ve vergiler dahil 850 tlye almışım ve kaliteleri gerçekten güzel baya marka marka gezdim emzirme sütyeni ararken 1 fiyatına 4 almış oldum
Bedenleri tam beden benceCanım emzirme sütyenini hangi beden aldın XL alsam nasıl olur acaba kaç kilo hangi bedendesin . Ben de bunlara mağazada bakmıştım ama çok dar gibi gelmişti alamadım
Ay çok güzel olmuş
atolyerakun sayfanın adı. Fiyatları da uygun yaptırın bence. Ama çok yoğun siparişleri 1 ayda falan geliyor.Hagi sayfaydi bu canım harika olmuş
burdan yaptırmıştım
Ben de cips yedim. Yapacak bir şey yok.Kızlar ya gece gece canım börek çekti milföy börek yapıyoruz , Allah kalori yazmasın
Ooo afiyet olsunnKızlar ya gece gece canım börek çekti milföy börek yapıyoruz , Allah kalori yazmasın
Ben kumaş pamuklu 20 tane aldım yeter diye bunlardan almadım yaŞu Müslüm ağız mendillerinden almıştım geldiler o kadar güzel ki bi takım daha alayım diyorum bayıldım
Oh oh afiyet olsun hamur işinin her türlüsüne bayılırımKızlar ya gece gece canım börek çekti milföy börek yapıyoruz , Allah kalori yazmasın
Yumru kısmını bilmiyorum iki parmak sokup içerde ki açılmayı kontrol ediyorlar. Çatı muayenesi de benzer şekilde yapılıyor diye biliyorumKızlar bir şey sorucem 37. Haftada çatı muayenesi yapılıyor sanırım bu muayene nasıl oluyor tak olarak bilen anlatabilir mi ? Bi de sancılar başladığında açılma olduğunu kontrol etmek için doktorlar ebeler ellerini yumru yapıp öyle sokuyorlarmış doğru mu bu ?
Ya o bayan baya dikkatimi çekmişti.Ben de sürekli takip ediyorum iki grubu da ucuz bir şey var mı diyemalum Kasım indirimlerini değerlendirmek lazım. Ama ne bileyim çocuğuma aldıklarımın havasını ucuz diye atardım heralde. Ruhum fakir
Aynen kuzumÇok değişik cidden
Bnm oğlumdan vardı.gecen gün TEMUdan da bı tane aldım.gercekten kaliteleri çok güzel.Kaplı evet fotoda ekledim kabı sabit sağa sola kaymıyor çok beğendim bugün hm vs de dolaştım bu en çok içime sinen oldu
Emzirme sütyenlerimi ben temudan aldım aşırı uyguna geldi ve aşırı güzel onlarında linlini vereyim isteyen olursa çok rahatlar şimdiden giyiyorum 7/24
Ben iki linkteki toplam 4 emzirme sütyenini kargo ve vergiler dahil 850 tlye almışım ve kaliteleri gerçekten güzel baya marka marka gezdim emzirme sütyeni ararken 1 fiyatına 4 almış oldum
Bende kaç gündür çayla hoş beş yiyorum.nerdeyse bı paket.caya şekeri bıraktım güya başka şeylerden şekeri alıyorum.bide oğluma çikolata ekmek yapmıştım.yemedi onu yedimOoo afiyet olsunnbende çok yaptım çılgınlıkları bir kaç gündür de çaya puskevit bandiriyodum bugün tuttum kendimi