- 27 Kasım 2018
- 3.234
- 3.373
Regl olmadım ama Her ay ağrısını çektim gibi bsy oldu..Kızlar sabah sabah aklıma geldi, sizde regl olmamaya çok alışmadınız mı? Regl olmadan bi yaz geçirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl olmadım ama Her ay ağrısını çektim gibi bsy oldu..Kızlar sabah sabah aklıma geldi, sizde regl olmamaya çok alışmadınız mı? Regl olmadan bi yaz geçirdik
Regl benim kabusumdu her ay iki üç ilaç içerdim mutlaka ayy nefretlik . doğumdan sonra ağrıların geçer diyorlardı gorucezRegl olmadım ama Her ay ağrısını çektim gibi bsy oldu..
Bizi haberdar et rüyama girdi dua ediyordum rüyamda. şifa duası okuyacağım şimdi yakından okunması gerekiyor bu dua aslında çok etkili bir duadırMaalesef uzun bir yoğun bakım sürecimiz olacak. Mutlaka haberdar ederim. Mental olarak zor. Çok daha minik doğumlar oluyor biliyorum ama insan bunca zaman içinde taşıdığı evladını bin tane hortuma bağlı görünce biraz kötü oluyor. Şuan için tek diyebileceğim şey çok küçük. Oyuncak bir bebekten çok daha küçük.
çok teşekkürler insallah
İkiz olduğu ve acil doğum olduğu için sezaryen alındılar. Yaklaşık 18 saat normal doğum sancısı yaşadım. Kimseyi etkilememek adına burayı geçiyorum. Onun dışında şuan daha iyiyim. Bebekler için de kızım hep biraz küçük gidiyordu ama ultrasonda 1200-1300 çıkıp 900 doğdu. 72 saat kritik her ikisi için de. Ciğer geliştirici iğneye yetişemedik. İki doz oldum yaklaşık 10 saat arayla. Normalde 48 saat geçmesi gerekiyormuş. Dolayısıyla solunum desteğine bağlılar. Bekliyoruz sadece
Bende merak ediyorum bunu mu alsam yoksa lansinoh elektrikli mi alsam karar veremedimGünaydın kızlar, bebebao elektrikli süt sağma pompası alan var mı içinizde, ya da daha önce kullanan, önerir misiniz?
Çok teşekkür ederim, zevkiniz benimki ile benziyor. Birkaçını favorilerime ekledim. Artık karar verip alacağımAralık annesiyim doğum yapan anneyi okuyunca grubunuza geldim fikir olur bende içlerinden aldım belki beğenirsin https://ty.gl/wang6vrzlrbll
Ben hastanelik oluyordum, inşallah geçer.Regl benim kabusumdu her ay iki üç ilaç içerdim mutlaka ayy nefretlik . doğumdan sonra ağrıların geçer diyorlardı gorucez
Evet geçiyor biraz.ben sezaryen oldum oğlumda eskisi gibi ağrı çekmiyorum maşallah.ama normal doğum yapsan daha da faydalı diyorlar.insallah geçer senin deRegl benim kabusumdu her ay iki üç ilaç içerdim mutlaka ayy nefretlik . doğumdan sonra ağrıların geçer diyorlardı gorucez
Ben buzdolabı poşetine koyup dolaba koyuyorum canım ertesi günde yiyorum zaten.Kızlar yarım avakadoyu nasıl saklıyorsunuz dolapta
Teşekkürler kararma olmuyor demi ertesi güneBen buzdolabı poşetine koyup dolaba koyuyorum canım ertesi günde yiyorum zaten.
İnşallah çok çektim valla bu regl ağrısındanEvet geçiyor biraz.ben sezaryen oldum oğlumda eskisi gibi ağrı çekmiyorum maşallah.ama normal doğum yapsan daha da faydalı diyorlar.insallah geçer senin de
Çok çok hafif rengi değişiyor üst kısmın ilk kestiğin gibi olmuyor. Biraz önce yarım koydum bir de yarın resmini çekerimTeşekkürler kararma olmuyor demi ertesi güne
Yarın hemen yerim zten ay bunu yiyince migdem bulaniyor sürekli de zorla da olsa arada yemeye çalışıyorumÇok çok hafif rengi değişiyor üst kısmın ilk kestiğin gibi olmuyor. Biraz önce yarım koydum bir de yarın resmini çekerim
Eki Görüntüle 3497071
Ben de strece sarıyorum ama limon sürüp öyle sarın diyen de var denemedimKızlar yarım avakadoyu nasıl saklıyorsunuz dolapta
Ben çok seviyorum ya nasıl yiyorsun ?Yarın hemen yerim zten ay bunu yiyince migdem bulaniyor sürekli de zorla da olsa arada yemeye çalışıyorum
Zeytinyağ limon falan denedim öyle daha çok miğde bulandı sade yemeye çalışıyorumBen çok seviyorum ya nasıl yiyorsun ?
Ben de seviyorum gibi yapıp yemeye çalışıyordum faydalı diye yok olmuyor.Zeytinyağ limon falan denedim öyle daha çok miğde bulandı sade yemeye çalışıyorum
Zeytinyağı ve tuz koyup peynirle yiyorum ben. Bir de içine labne koyup eziyorum bazen o da güzel oluyor. Limon benim damak tadıma uymuyor limon koymuyorum o yüzden. Sende zeytinyağı labne tuz koyup da denesene. Sade hiç tadı yok yaaaZeytinyağ limon falan denedim öyle daha çok miğde bulandı sade yemeye çalışıyorum