Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Maalesef uzun bir yoğun bakım sürecimiz olacak. Mutlaka haberdar ederim. Mental olarak zor. Çok daha minik doğumlar oluyor biliyorum ama insan bunca zaman içinde taşıdığı evladını bin tane hortuma bağlı görünce biraz kötü oluyor. Şuan için tek diyebileceğim şey çok küçük. Oyuncak bir bebekten çok daha küçük. 🥲

çok teşekkürler insallah ❤️

İkiz olduğu ve acil doğum olduğu için sezaryen alındılar. Yaklaşık 18 saat normal doğum sancısı yaşadım. Kimseyi etkilememek adına burayı geçiyorum. Onun dışında şuan daha iyiyim. Bebekler için de kızım hep biraz küçük gidiyordu ama ultrasonda 1200-1300 çıkıp 900 doğdu. 72 saat kritik her ikisi için de. Ciğer geliştirici iğneye yetişemedik. İki doz oldum yaklaşık 10 saat arayla. Normalde 48 saat geçmesi gerekiyormuş. Dolayısıyla solunum desteğine bağlılar. Bekliyoruz sadece
Bizi haberdar et rüyama girdi dua ediyordum rüyamda. şifa duası okuyacağım şimdi yakından okunması gerekiyor bu dua aslında çok etkili bir duadır

Günaydın kızlar, bebebao elektrikli süt sağma pompası alan var mı içinizde, ya da daha önce kullanan, önerir misiniz?

Teşekkürler kararma olmuyor demi ertesi güne
Çok çok hafif rengi değişiyor üst kısmın ilk kestiğin gibi olmuyor. Biraz önce yarım koydum bir de yarın resmini çekerim 😇
image.jpg

Zeytinyağ limon falan denedim öyle daha çok miğde bulandı sade yemeye çalışıyorum🥲😅
Zeytinyağı ve tuz koyup peynirle yiyorum ben. Bir de içine labne koyup eziyorum bazen o da güzel oluyor. Limon benim damak tadıma uymuyor limon koymuyorum o yüzden. Sende zeytinyağı labne tuz koyup da denesene. Sade hiç tadı yok yaaa 😅

X