Biz de tam karara baglamadik ama Tuna olacak sanirim soyadı Kara. Tuna KaraBizde Tuna ismine karar verdik.
Aras Tuna ismini de düşünüyoruz, soyadımızla birlikte kısaltması ATA oluyor.
Bir tarafımızda tek isim olsun zorlanmasın diyor bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de tam karara baglamadik ama Tuna olacak sanirim soyadı Kara. Tuna KaraBizde Tuna ismine karar verdik.
Aras Tuna ismini de düşünüyoruz, soyadımızla birlikte kısaltması ATA oluyor.
Bir tarafımızda tek isim olsun zorlanmasın diyor bakalım.
Ben 27+5 teyim. Farkli olarak iç sıkıntıları oluyo arada. Gogsume oturuo gitmio. Anksiyete gibi.Kaçıncı haftadasiniz kızlar bebekler ne durumda
Merhaba, uçuk için doktorunuz herhangi bir krem vs önermiş miydi? Benim de dudağımda iki farklı yerde birden çıktı ve dudağım kocaman oldu, çok da acıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Normalde antiviral kremlerden kullanırdım ama şimdi bebeği riske atacak birsey yapmak istemiyorum.Kızlar günaydın, bugün muayenemiz vardı 27+5 iz, haftasıyla uyumlu çıktı ve kilosu da 1100 gr mış.Benimde suyum normalden bi tık fazlaymış, yine makat geliş duruyor popo aşağıda baş ve ayaklar yukarda mide bulantısı ve kusmalarım vardı idrar tahlili istedi verdim, kan tahlilini de haftaiçi sağlık ocağında vereceğim. Ha bir de dudağımın kenarrında kocaman uçuk çıktı antiviral kremler kullanabilirsin dedi, kan tahlilini de bunun için istedi bu ara cidden kemiklerimden bile kalsiyum çekildiğni hissediyorum sanki
Geçmiş olsun Eğer lansinoh göğüs ucu kremini aldıysanız onu sürebilirsiniz çok iyi geliyorMerhaba, uçuk için doktorunuz herhangi bir krem vs önermiş miydi? Benim de dudağımda iki farklı yerde birden çıktı ve dudağım kocaman oldu, çok da acıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Normalde antiviral kremlerden kullanırdım ama şimdi bebeği riske atacak birsey yapmak istemiyorum.
Çok teşekkür ederim, almayı düşünüyordum ancak henüz almamıştım hızlıca alıp süreyim o zamanGeçmiş olsun Eğer lansinoh göğüs ucu kremini aldıysanız onu sürebilirsiniz çok iyi geliyor
Canım biz de Timur düşünüyoruz son anda bile değişebilir amaYa böyle kısaltma olayını söyleyince mantıklı geldi ama iki isim de zor oluyor gerçekten.
Tuna çok güzel bir isim ben şimdilik tuna yazdım listemize bi değişiklik olursa güncelleriz
Bncede biraz öylr olcak gibi geliyor elektrkli aletleri duş setlerini bnde kasıma bırakmıştım ama çok fark etmicek gibi sankiArkadaşlar geçen sepete bı kaç bsy ekledim içinde Philips avent emzikte vardı. Kasım indiriminde alayım die. 242tl bsydi.az önce baktım 380tl olmuş sepetimdeki emzik fiyatı.bindirimden indirim olacak yine anlaşılan.
Demee bir sürü alacağım şey var boşuna beklediysem çok üzüleceğimArkadaşlar geçen sepete bı kaç bsy ekledim içinde Philips avent emzikte vardı. Kasım indiriminde alayım die. 242tl bsydi.az önce baktım 380tl olmuş sepetimdeki emzik fiyatı.bindirimden indirim olacak yine anlaşılan.
Bana dr’um antiviral kremleri öneriyoruz bi sakıncası yok kullanabilirsin dedi hatta Asiviral önerdi ama ben kullanmadım, çünkü kullandığım zaman evet söndürüyor ama fena kurutuyor yâra yapıyor iyileşme süreci uzuyor , hoş şu an da kabuk tutmuş durumda ama daha önceden de çok uçuk çıkardığım için tecrübelendim biraz. Sizede geçmiş olsun tamamen iyileşmesi 2 haftayı buluyor maalesefMerhaba, uçuk için doktorunuz herhangi bir krem vs önermiş miydi? Benim de dudağımda iki farklı yerde birden çıktı ve dudağım kocaman oldu, çok da acıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Normalde antiviral kremlerden kullanırdım ama şimdi bebeği riske atacak birsey yapmak istemiyorum.
Yemek yedikten kaç saat sonra verdiniz acaba ?Kızlar şeker yüklemesi yapıldı tokluk kan şekerim 179 çıktı uçuşa geçmiş resmen. Elveda tatlılar ve hamur işleri. Nasıl bi tedavi uygulanacak bana şimdi
gecen hepsiburada da indirimdeydi 180 küsür amazonda da ondan önce indirime girdi bence yine düşer görürsem size haber veririmArkadaşlar geçen sepete bı kaç bsy ekledim içinde Philips avent emzikte vardı. Kasım indiriminde alayım die. 242tl bsydi.az önce baktım 380tl olmuş sepetimdeki emzik fiyatı.bindirimden indirim olacak yine anlaşılan.
Şükürler olsun inşallah hep böyle güzel haberler alalım . Rabbim güç versin bebişimizeToparlıyorum canım biraz biraz. Oğlum iyi çok şükür ama ciğerlerinin daha gelişmesi lazım. Doktorumuz çok iyi. Sürekli başındalar. Ama bizim yaramaz orada bir boşluk bulmuş entübesini çıkartmış anında müdehale edildiği için sorunsuz atlattı ama artık Adana dürüm gibi sarılarak ödüyor bedelini
Bebegi birine bırakma ya da biberonda süt verme gibi düşünceniz varsa elektrikli alın bence yoksa bebeğe ve sütünüze bağlı kimi ihtiyac duymuyor kimi bebek emmiyor sağmak zorunda kalıyorsunuz kimisi mastit oluyor sağmak zorunda kalıyorKızlar göğüs pompası konuşulmuş muydu bir tane yeter mi elektrikli mi almalı
Ben hm de olan indirimleri hiç göremiyorum neden acaba 3 al 2 ödeyi de göremedim . Aslımda uygulaması da varKızlar H&M den dün bi kaç parça aldık 3 al 2 öde den şu alt pijamalar paçasından uzuyor en az 1 ay daha fazla götürür gibi zıbınlarda alttan büyüyor fitilli kumaşları çok güzel eksikleri olan varsa