Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar geçen kasılma oldu doktor yatış verdi demiştim ya. Rahim ağzı 3mm demişti. Şimdi kontrole geldim 25 mm olmuş, heyet raporu vericem çalışma evde yat dedi 😢 daha 27+5 im😢 böyle olup normal haftasında doğum yapanlar var mı, çok endişelendim😢
Çok geçmiş olsun bilgim yok ama dinlendikçe bir şey olmaz inşallah 🙏🏻

Anladım :KK43: bulunduğum şehirde mağazası yok malesef . Gerçekten uygulamada hiç indirim görmedim
bizim olduğmuz yerde kampanya oluyor ama erkek bebeklere çeşit çok az var yenidoğanda😒 haftasonu kocaeli ye gitmiştik ordan buldum bnde☺️ erkek bebek kıyafetlerine karşı bi ayrımcılık var bnce mağazalarda hiç düzgün şöyle cool parçalar bulamıyorum netten almak daha iyi😁

Kızlar geçen kasılma oldu doktor yatış verdi demiştim ya. Rahim ağzı 3mm demişti. Şimdi kontrole geldim 25 mm olmuş, heyet raporu vericem çalışma evde yat dedi 😢 daha 27+5 im😢 böyle olup normal haftasında doğum yapanlar var mı, çok endişelendim😢
Canım hiç endişelenme bol bol yat , yemek temizlik falan yapma eşin veya varsa ailenden birileri yardım etsin sana. Progestanda verdi mi ?

Çok geçmiş olsun bilgim yok ama dinlendikçe bir şey olmaz inşallah 🙏🏻
İ
Canım hiç endişelenme bol bol yat , yemek temizlik falan yapma eşin veya varsa ailenden birileri yardım etsin sana. Progestanda verdi mi ?
evet geçen hafta vermişti kullanmaya başladım. Ona rağmen kısaldığını görünce karar verdi zaten :KK43:

27+0 dan herkese merhabalar iki gündür sağ tarafımda dışarı tekme hissediyorum. Eskiden oturunca yatacağım zaman hissederken şimdi ayakta bile tekmeleri baya hissediliyor 🥹 ev taşıyoruz ister istemez ağır kaldırma otur kalk çocuk içimde ne yaşıyorsa tepki veriyor 🥲

Tokluk kan şekeri için sordum.onda yemek yiyip gidilir.hemsire 1 saat sonra dedi daha önce 2 saat sonra gel demişlerdi kafam karıştı
Hayır bana öyle yapmadılar. Aç karınla gitmişltim önce glikozu içmeden önce parmağımdan kan alıp baktılar açlık kan şekerime sonra içtim 1 saat sonra baktılar. Bu şekilde yapıldı

Hayır bana öyle yapmadılar. Aç karınla gitmişltim önce glikozu içmeden önce parmağımdan kan alıp baktılar açlık kan şekerime sonra içtim 1 saat sonra baktılar. Bu şekilde yapıldı
Tmm.iste 1 saat beklmissiniz onu soruyorum.ben glikoz icmeyecegim yemek yiyeceğim.seker yüklemesi yapmıyorum yani normal beslenme sonucuna bakicaz

Aaa doğru kız 7 yi doldurcaz 8 e gecicez bir iki haftaya dimi😅
Ben 1 Kasımda 7 ayı bitirip 8'e geçiyorum 30+4 oluyorum aynı zamanda. Çok az kalması da beni endişelendiriyor. 32 ve 34. haftalarında doğum yapan arkadaşlarım var çantam hazır değil dedikçe diyorlar ki bir an önce hazırla.

Ben 1 Kasımda 7 ayı bitirip 8'e geçiyorum 30+4 oluyorum aynı zamanda. Çok az kalması da beni endişelendiriyor. 32 ve 34. haftalarında doğum yapan arkadaşlarım var çantam hazır değil dedikçe diyorlar ki bir an önce hazırla.
😅😅😅Ayy deme öyle heyecanlanıyorum.pijama aldinmi canım naptın

X