Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar H&M den dün bi kaç parça aldık 3 al 2 öde den şu alt pijamalar paçasından uzuyor en az 1 ay daha fazla götürür gibi zıbınlarda alttan büyüyor fitilli kumaşları çok güzel eksikleri olan varsa 🤗
Iyi gunlerde giysin bebiş. Bunlari kac beden aldiniz?

Demee bir sürü alacağım şey var boşuna beklediysem çok üzüleceğim😄
Valla emzikte öyle bı fark olunca dikkatimi çekti.
gecen hepsiburada da indirimdeydi 180 küsür amazonda da ondan önce indirime girdi bence yine düşer görürsem size haber veririm
Sağol cnm tşk ederim.0_6ay bakıyorum canım görürsen eğer.oglumda emzik vermedim kızımda vermeyi düşünüyorum 0-6ay uygun olur heralde ☺️

Öylemi çok sağol kuzum ben de pamuk olcak diye saapiyorm😅😅😅
Yok yok %10 a kadar elastan koyabilirler normal. Genelde %4, 5 ve ya 6 olur.
Bu arada hepsiburada yarın efsane indirimler başlıyormuş favori yaptığınız bişey varmı acaba ☺️
Ben owli uyku gurusu ve owlinin korsesini alacağım onun dışında eksiğimiz kalmadı bizim 😅 ama bakacağım gerçekten indirimde bir şeyler görürsem alırım 😂

Kızlar geçen kasılma oldu doktor yatış verdi demiştim ya. Rahim ağzı 3mm demişti. Şimdi kontrole geldim 25 mm olmuş, heyet raporu vericem çalışma evde yat dedi 😢 daha 27+5 im😢 böyle olup normal haftasında doğum yapanlar var mı, çok endişelendim😢

Yok yok %10 a kadar elastan koyabilirler normal. Genelde %4, 5 ve ya 6 olur.

Ben owli uyku gurusu ve owlinin korsesini alacağım onun dışında eksiğimiz kalmadı bizim 😅 ama bakacağım gerçekten indirimde bir şeyler görürsem alırım 😂
İndirimli bişey görürsen gene burdan haber verirmisin canım isimize yarar belki ☺️ teşekürler

Toparlıyorum canım biraz biraz. Oğlum iyi çok şükür ama ciğerlerinin daha gelişmesi lazım. Doktorumuz çok iyi. Sürekli başındalar. Ama bizim yaramaz orada bir boşluk bulmuş entübesini çıkartmış anında müdehale edildiği için sorunsuz atlattı ama artık Adana dürüm gibi sarılarak ödüyor bedelini 😅
Maşallah çok sevindim 😍🧿canim hangi hastanede istanbuldaydin sen degil mi

X