Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Yol uzun yaa, 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş, arka koltukta uzanarak gidiyorum genelde, trafik varsa daha da sıkıcı oluyor falan 😬 nir de muayene beni zorluyor, nerdeyse her defasında spekulum ile enfeksiyon muayenesi yapıyor sağolsun doktorum o da zorluyor vs vs 😬😁
Bir de kaç yıldır uğraşıyoruz artık gına geldi doktorlardan da muayenelerden de 😁
Ama mecbur gidiyoruz işte, sık kontrol serklajlı gebeler için çok iyi, inşaAllah bitecek günü gelince 🥰
Ya o spekulum muayenesi bana hiç iyi gelmiyor. Muayene sonrası hep kötü kokulu akıntı oluyor. O yüzden sadece idrar kültürü ve crp baktırıyorum

Evet ben sezeryan olacağım , hem tüp bebek olduğu için hemde plesenta rahime yapışıkmış galiba onunla ilgili bi risk olmaması için. Valla çok konuşmadı doğumla ilgili ama iyi gidiyorsun hedefimiz Ocak dedi ( 38. Hafta oluyor ). Bakalım belki yarın başka bir şey der 🤷🏼‍♀️
Bizde geçen muayenede konuştuk, normal tarih 20 ocak ama bi aksilik olmazsa 10 ocak gibi alırız dedi 🥰🥰 hedef 39 u görmek, ağrı sancı varsa durdururum dedi bakalım

Evet ben sezeryan olacağım , hem tüp bebek olduğu için hemde plesenta rahime yapışıkmış galiba onunla ilgili bi risk olmaması için. Valla çok konuşmadı doğumla ilgili ama iyi gidiyorsun hedefimiz Ocak dedi ( 38. Hafta oluyor ). Bakalım belki yarın başka bir şey der 🤷🏼‍♀️
Sağlıkla gelsinler de nasıl geldiklerini önemi yok canım 🥰
Ya o spekulum muayenesi bana hiç iyi gelmiyor. Muayene sonrası hep kötü kokulu akıntı oluyor. O yüzden sadece idrar kültürü ve crp baktırıyorum
Ben de öyle bir akıntı olmuyor ama, bir iki gün sanki alt taraf sızlıyor gibi hissediyorum, tabi ben çok kasıyorum ondanda olabilir🤷🏻‍♀️
Al benden de o kadar.
Az kaldı 🥰

Saglik el verirse ben dogumdan onceki son 3 haftaya kadar çalışmayı dusunuyorum ki 5 haftayi dogumdan sonraya atabileyim.
Bende calisabildigim kadar devam edeceğim.2 3 haftalık bı yarıda kalmışlık olacak çocuklar için ama aylık planı ona göre ayarlicam.plan konusunda yarıda kalmicaklar.

X