Al benden de o kadar.Malesef bende öyle, yarın yine kontrolüm var, yoruldum artık.
Hayırlısı ile zamanı gelse de sağlıkla doğursak yavrularımızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar.Malesef bende öyle, yarın yine kontrolüm var, yoruldum artık.
Hayırlısı ile zamanı gelse de sağlıkla doğursak yavrularımızı
Ya o spekulum muayenesi bana hiç iyi gelmiyor. Muayene sonrası hep kötü kokulu akıntı oluyor. O yüzden sadece idrar kültürü ve crp baktırıyorumYol uzun yaa, 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş, arka koltukta uzanarak gidiyorum genelde, trafik varsa daha da sıkıcı oluyor falan nir de muayene beni zorluyor, nerdeyse her defasında spekulum ile enfeksiyon muayenesi yapıyor sağolsun doktorum o da zorluyor vs vs
Bir de kaç yıldır uğraşıyoruz artık gına geldi doktorlardan da muayenelerden de
Ama mecbur gidiyoruz işte, sık kontrol serklajlı gebeler için çok iyi, inşaAllah bitecek günü gelince
Bizde geçen muayenede konuştuk, normal tarih 20 ocak ama bi aksilik olmazsa 10 ocak gibi alırız dedi hedef 39 u görmek, ağrı sancı varsa durdururum dedi bakalımEvet ben sezeryan olacağım , hem tüp bebek olduğu için hemde plesenta rahime yapışıkmış galiba onunla ilgili bi risk olmaması için. Valla çok konuşmadı doğumla ilgili ama iyi gidiyorsun hedefimiz Ocak dedi ( 38. Hafta oluyor ). Bakalım belki yarın başka bir şey der
Sağlıkla gelsinler de nasıl geldiklerini önemi yok canımEvet ben sezeryan olacağım , hem tüp bebek olduğu için hemde plesenta rahime yapışıkmış galiba onunla ilgili bi risk olmaması için. Valla çok konuşmadı doğumla ilgili ama iyi gidiyorsun hedefimiz Ocak dedi ( 38. Hafta oluyor ). Bakalım belki yarın başka bir şey der
Ben de öyle bir akıntı olmuyor ama, bir iki gün sanki alt taraf sızlıyor gibi hissediyorum, tabi ben çok kasıyorum ondanda olabilirYa o spekulum muayenesi bana hiç iyi gelmiyor. Muayene sonrası hep kötü kokulu akıntı oluyor. O yüzden sadece idrar kültürü ve crp baktırıyorum
Az kaldıAl benden de o kadar.
Olabilir zaten çok rahatsız edici bir şey. Ağrı desen değil ama nahoş bir his. Aman az kaldı zaten inşaallah sağlıkla tamamlayalım.Ben de öyle bir akıntı olmuyor ama, bir iki gün sanki alt taraf sızlıyor gibi hissediyorum, tabi ben çok kasıyorum ondanda olabilir
Özel Hastane doktoru mu takipli doktor? Benimki özel başka doktordan alıcam demekHerkes bana almamı söyledi.Yarın muhasebemle de konuşacağım.Takipli doktorum tam 32.haftaya girince gel rapor çıkarıcaz dedi.Mutlaka alalım
Benimki de özel hastane onlar verebiliyor.Kendi kliniği olanlar belki başka doktora yönlendiriyodur.Özel Hastane doktoru mu takipli doktor? Benimki özel başka doktordan alıcam demek
Hadi inşallah Allahımm, 32.de direkt ayrılırım izneDogum izni suresinin artirilmasi ile ilgili meclise teklif sunulmuş diye yeni haberler dolaniyo. Biz ocakta dogurana kadar ciksa da yararlansak keske kızlar
Saglik el verirse ben dogumdan onceki son 3 haftaya kadar çalışmayı dusunuyorum ki 5 haftayi dogumdan sonraya atabileyim.Hadi inşallah Allahımm, 32.de direkt ayrılırım izne
Bende calisabildigim kadar devam edeceğim.2 3 haftalık bı yarıda kalmışlık olacak çocuklar için ama aylık planı ona göre ayarlicam.plan konusunda yarıda kalmicaklar.Saglik el verirse ben dogumdan onceki son 3 haftaya kadar çalışmayı dusunuyorum ki 5 haftayi dogumdan sonraya atabileyim.
Ben de öyle düşünüyordum, öğretmenim. 6 ay izin gelirse haziranı kurtarıyorSaglik el verirse ben dogumdan onceki son 3 haftaya kadar çalışmayı dusunuyorum ki 5 haftayi dogumdan sonraya atabileyim.
Hayır.maasimiz yattığı için aynı hsba geliyor.Kamu personeli de yararlanabiliyor mu dogum ücretinden
Sıcak tutuyorum battaniye ile sarıp birde uyumaya çalışıyorum geçiyorKızlar sırt ağrısından ölüyorum ya varmı tavsiye
Çocuk büyüyünce de görüntü alıyorlar aldin ama net mi değildiGünaydınnn kızlar
Biz çıktık şimdi kontrolden , her şey yolunda çok şükür bebiş artık büyüdüğü için plesentaya temas halinde olduğu için net görüntü alamayız dedi doktor , tam göremedik bebişi o yüzden
Galiba benim plesentanın önde olmasının da etkisi var. Ama çok göremedik bebişi. Ultrasona göre 30 haftalık çıktı. 32 den sonra iyice azalacak görüntü dediÇocuk büyüyünce de görüntü alıyorlar ama aldin ama net mi değildi