Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
İyi yapmışsın sanal kart ile almakla , benimki de 700K bi çalınsa bilgiler sonu fena 😂
Aldıkların çok güzel görünüyor bakalım inşallah güzel gelirler , fiyat bayaaaa iyi. Sadece sütyenden emin olamadım. Asian yazıyor ya beden kısmında. Asyalılar çok minik oluyor normalde bakalım nasıl gelecek
Cnm beden seçince burda kullandığımiz bedenler sıralanıyor.mesela 80B 75D vs oluyor ya öyle.ona göre aldım.bunlarda iade fln nasıl oluyor ki

Sağol canım 🥰 ay boyunu sormadım FL yi 7 ile mi çarpıyorduk, FL 51.88 mm yani 36 cm 🥹
Makat geliş olması evet önemli değil zaten sezaryen olacak ama duruşu itibariyle beni çok zorluyor oturmamı bile engelliyor karaciğerime baskı yapıyordu nefes darlığı daha fazla oluyor bende tabi baş gelişte de vajinaya baskı oluyordur amann 2 türlü de zor Allah kolaylık versin bizlere 😄
Uçukta şöyle enfeksiyondan olmasa bile vücut direnci düşünce çıkabiliyor ona göre bi değerlerine bakalım dedi , yazarım buraya da 🌸🙌🏻
Makat geliş dediğiniz ne oluyor. Benim bebem poposu aşağıda baş yukarda ayaklar da sol çaprazda duruyor

Kızlar merhaba. Bacak iç kısmından doğru kasılma ve acı benzeri bir durum yasayan var mı? Ayagımın üstüne basınca kasık tarafından hissediyorum, ayagımı dondururken dahıl olmak üzere acıdan hareket edemiyorum. Magnezyum da kullanıyorum acile mı gitsem karar veremiyorum normal mi bilmediğim için..

Makat geliş dediğiniz ne oluyor. Benim bebem poposu aşağıda baş yukarda ayaklar da sol çaprazda duruyor
Tam da o pozisyon kuzum🫣
Kızlar merhaba. Bacak iç kısmından doğru kasılma ve acı benzeri bir durum yasayan var mı? Ayagımın üstüne basınca kasık tarafından hissediyorum, ayagımı dondururken dahıl olmak üzere acıdan hareket edemiyorum. Magnezyum da kullanıyorum acile mı gitsem karar veremiyorum normal mi bilmediğim için..
Valla bnm su bı haftadır bel bacak rahim yani belden aşağı her yerim çok fena .hatta şimdi eşime dedim ben nasıl doğum yapcam .Allah korusun belim şimdiden tutmuyor😢 magnezyum günde bır kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım.

Tam da o pozisyon kuzum🫣

Valla bnm su bı haftadır bel bacak rahim yani belden aşağı her yerim çok fena .hatta şimdi eşime dedim ben nasıl doğum yapcam .Allah korusun belim şimdiden tutmuyor😢 magnezyum günde bır kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım.
Ben de sol ayagımı kaldırmaya calsırken bıle aglayacak gıbı oluyorum acıdan 😞

Ahhaha yok 4 yil önce sezeryanla aldılar oğlumu 😅 ama şaka bı yana doktorum da demişti çok rahatsız olursan elinde nazikçe uyar diye bu dediğim son haftalarda oluyor şimdi minicikken hareketleri hoşumuza gidiyor 😅
Benim eşimde dr ların makat gelişi elleriyle düzelttiğini görmüş gel ben elimle düzelteyim diyor 😂 kan görünce bayılan eşimin bu cesareti hayret verici 🤣

X