Canım ben kestirdim ferahlık geldi rahatladımKızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben kestirdim ferahlık geldi rahatladımKızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Ay evet senin gibiyim bende inanmıyorum ama yapamıyorum daBende pek inanmam ama genede kestiremedom.normalde kendimde keserim evde uçlarından sürekli onu yapmadım doğumdan sonra komple bakıma girmek lazım
Dun kestirdim uçları çok yıpranmışti doğuma kadar daha da kuruyacakti zaten doğumdan sonra da bebisi birakip kuaföre gidemem iyice gözüme batardi kestirdim gitti
İyi yaptınız kızlar. Acayip uzadı benim de saçlarım kestiresim var ama kestiremiyorum bi cesaret gelirse kestiririm belkiCanım ben kestirdim ferahlık geldi rahatladım
Canım aynı şey bende de oluyor. Mesela sol tarafım yumuşacık ama sağım semsert oluyor ya kafası ya poposu denk geliyor muhtemelen benim sol alt karnımda çok oluyordu doktor şans eseri muayenede tam orada poposu olduğunu söyledi muhtemelen popişi elleyip durdum benKızlar benim sağ tarafım bazen sertleşiyor bebeğin kafası mi geliyor oraya acaba anlamadım kasılma değildir demi
Çok geçmiş olsun canım. Ben bu söylediklerine ek boğaz ağrım vardı pastil kullandım. Bol tavuk çorbası ekşi meyveler ıhlamur takviyesiyle 1 haftada anca iyileşmiştim. Sonradan doktoruma sorduğumda parol içebilitsin başka bişey alamazsın demişti. Dikkat etKızlar 2 gündür çok hastayım şifayı kapmışım burnum boğazım çok fena kemiklerim dökülüyor resmen ıhlamur çorba c vitamini takviye hepsini aldım ama hafiflemedi hiç, eşim acile gidelim diyor ama bişey yapmazlar diye gitmek istemedim bu durumda serum falan bişey yapılır mı ki boşu boşunada gitmek istemiyorum
3 aylık falan hamileydim kestirdiğimde. Hemde kalçamdan omuz üstüne kadar kestirdim o anki o rahatlık o ferahlık.. Arkadaşımın kuzeni kadın doğumcu ona sormuştu sakın yıl olmuş 2024 batıl demeyin bana dedi konuşturmadı bile arkadaşımıKızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Ufff çok saçma biliyorum ama ben de kızımda kestirmemiştim şimdi de kestiremiyorum başkası dese gülerdim ama muhtemelen hamilelik hormonlarının da etkisi var bu batıl inancımda böyle hurafelere hep karşı çıkmışimdir ama ya olursaKızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Ayy bende kasılmami acaba dedim emin olamadım teşekkürlerCanım aynı şey bende de oluyor. Mesela sol tarafım yumuşacık ama sağım semsert oluyor ya kafası ya poposu denk geliyor muhtemelen benim sol alt karnımda çok oluyordu doktor şans eseri muayenede tam orada poposu olduğunu söyledi muhtemelen popişi elleyip durdum ben
Çok geçmiş olsun canım. Ben bu söylediklerine ek boğaz ağrım vardı pastil kullandım. Bol tavuk çorbası ekşi meyveler ıhlamur takviyesiyle 1 haftada anca iyileşmiştim. Sonradan doktoruma sorduğumda parol içebilitsin başka bişey alamazsın demişti. Dikkat et
3 aylık falan hamileydim kestirdiğimde. Hemde kalçamdan omuz üstüne kadar kestirdim o anki o rahatlık o ferahlık.. Arkadaşımın kuzeni kadın doğumcu ona sormuştu sakın yıl olmuş 2024 batıl demeyin bana dedi konuşturmadı bile arkadaşımı
Ağrı acı eşlik etmiyorsa kasılma değildir canım korkma. Birde burda düzenli kasılmalar yoksa korkulacak birşey yok gibi bişey demişti bir arkadaşımızın doktoru. Yalancı kasılmalar olabilir magnezyumla azaltılabilir benim önceden günde 2 3 net kasılmam oluyordu magnezyum başladıktan sonra ara sıra kasılma oluyor okadar. Korkma hepimiz aynı şeyleri yaşıyorsak sorun yok demektirAyy bende kasılmami acaba dedim emin olamadım teşekkürler
Kol ağrısı yapıyor üstüne yatmamaya çalış benim 2 3 gün hafif ağrım oldu kendiliğinden geçti.Canım kızlar ben bugün 26+2 ydim ve tetanoz aşısı oldum. Kolum şuan fena ağrıyor özellikle kaldırmakta güçlük çekiyorum var mı tavsiyeniz şunu yaptım iyi geldi diye?
Birde 2018 de 2 doz tetanoz olmuştum doktorum şimdi 1 doz olsan yeter demişti ama sağlıkocağo 2 doza ısrar ediyor net bilgisi olan var mı ne yapmak lazım?
Evet işte bak mantık hatası yapıyorlar. Madem tek doz yetiyor ozaman neden 2. Dozu yaptırıyorsunuz? Bide ısrar ediyor mesela bizim sağlıkocağı 2. İçin. Doktorum tek doz yaptır dedi diyince ıkıdı bıkıdı söylendide söylendi ebe ablamKol ağrısı yapıyor üstüne yatmamaya çalış benim 2 3 gün hafif ağrım oldu kendiliğinden geçti.
İlk doz aşıyı oldum ikincisi için sağlık ocağını aradım aşı gelmedi istersen başka bir hastaneye sorabilirsin ama tek dozun koruyuculuğu olur dedi.Sonra doktoruma sordum o da tek doz yeterli dedi.Ama tek doz yeterliyse neden 2 doz diyorlar başta bilemiyorum
Ben başinda kestirmistim canim inanmam oyle sacmalik resmenKızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Kuzucum ilk 3 ay icin ztan 10ar adet zibin vs alsan yeter bol bol ilk 3 aylik çabuk geciyor sonrasini da buyuk buyuk alip giydirirsin ben mesela hep h&m almistim ayarlanabilir bedenleri 4 6 ay kiyafetleri 9 aya kadar giydi nerdeyse oglum simdi bi kac zibin ve kişlik disjnda bisey almadim yeterBirde ben 6 yıl önce kızımda deneyimlemiş olmama rağmen şuan deneyimsiz gibiyim. Yenidoğan alışverişinde neyi ne kadar almak lazım. Mesela alt üst takımları kaç adet tulum kaç adet gibi gibi. Sizler neyden ne kadar aldınız? Azıcık fikir verirseniz sevinirim
Siz hangi marka aldınız a ile başlayan bir marka var onumuBana 28 de yapalım demişti yarın olacağım
Yaptırmayacağım doktorum tek doz yeterli dedi deyip geçin. Benimde daha önce aşım olduğu için doktor tek doz yeter dedi onu da benim insiyatifime bıraktı. Dün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya ebe diyor sizin tek doz aşınız vardı ama elimizde maalesef aşı kalmadı, olsaydı şimdi yapardık dedi, benimde işime geldi açıkçası :) Yaptırmayan çok yakınım var hiçbir sıkıntı yaşamadılar, görümcem yurtdisinda yaşıyor ne şeker yüklemesi yapıldı ne tetanoz.Canım kızlar ben bugün 26+2 ydim ve tetanoz aşısı oldum. Kolum şuan fena ağrıyor özellikle kaldırmakta güçlük çekiyorum var mı tavsiyeniz şunu yaptım iyi geldi diye?
Birde 2018 de 2 doz tetanoz olmuştum doktorum şimdi 1 doz olsan yeter demişti ama sağlıkocağo 2 doza ısrar ediyor net bilgisi olan var mı ne yapmak lazım?
Canım sen bunu kaç ay aldın aylari varmış bide şimdi gördümBen geçen hafta aldım canım bahara kadar iş görür bence diğer markalara bin küsürlere gerek yok
Doktor ne diyor canım o ne diyorsa odurKızlar şeker yüklemesine geldim devlete bebişin kilosu 680 gram 26. haftaya göre normal mi sizce
Ben de hurafe diye inanmıyordum canım . İlk gebeliğimde 10. Haftada gittim saçlarımı kestirdim iki hafta sonra bebeğimi kaybettim . Yani bebekte bir sürü anomali olunca sonlandırıldı.Kızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Ben de 2021 de tek doz olmuştum şimdi tek doz yeter mi dedim doktoruma tek dozu olmanın bir anlamı yok koruyucu olmaz iki doz ol dedi bana .Evet işte bak mantık hatası yapıyorlar. Madem tek doz yetiyor ozaman neden 2. Dozu yaptırıyorsunuz? Bide ısrar ediyor mesela bizim sağlıkocağı 2. İçin. Doktorum tek doz yaptır dedi diyince ıkıdı bıkıdı söylendide söylendi ebe ablam
Daha almadım hastanede kontrolum vardı doktorumda yapacak gelmişken ismini hatırlamıyorum ama ikisi bir arada olan bi marka var sanırımSiz hangi marka aldınız a ile başlayan bir marka var onumu
Ben de bu batıl inancı duydum ama doğumdan az bir süre önce kestirmeyi düşünüyorum. Çünkü ben de kısa saça bebekle daha rahat bakarım. Uzun saç sevmiyorum pek.Kızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Ben hic inanmam yazin kestirmistim kisacik.Kızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye