Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Elele park yatak aldım ama yanında gelen yatağı beğenmedim başka bir yerden muhtemelen işbirden yatak alacağımKızlar bu Elele park beşikleri ile gelen yataklar kullanılabilir mi? Alan var mı?
Aman dikkat edin stres de etkiler . Bir gitseydiniz doktora içiniz rahat ederdi . Ama bu grupta bu aralar bunu yazan çok olduBenim hiç geçmiyor hareketleri de yavaş eşimle de tartıştım ağrım oldu şimdi de
Çok teşekkür ederimBen Elele park yatak aldım ama yanında gelen yatağı beğenmedim başka bir yerden muhtemelen işbirden yatak alacağım
Biz ebebekten kanzın buhar makinasını aldık memnunuz.Kızlar oda nemlendirici alan varmı şimdiden bakayım diyorum Kasım'da indirime girerse alcam
Teşekkür ederim bı bakayim buna memnunsanizBiz ebebekten kanzın buhar makinasını aldık memnunuz.
Biz de bu fiyata aldık ama bir hafta önce 1500 e düşmüştü
Oda sıcaklığı ve nemi gosteriyor mu acabaBiz ebebekten kanzın buhar makinasını aldık memnunuz.
Biz de bu fiyata aldık ama bir hafta önce 1500 e düşmüştü
Bende boğmaca aşısı olmayı düşünüyorum olan varmı başka acaba kaçıncı hafta olunuyorKızlar ben geçen hafta grip aşısı oldum doktorumdanda izin Alıp aktif virus içermedigi için önerilen bi aşıymış isteğe bağlı yapılan malum ilaçta alamıyoruz kendimi koruyiö dedim bebeğide doğumdann sonra bi kaç ay koruyomuş aklınızda bulunsun malum kışın doğurucağız
Biz sadece dolap alacaktık ama dün bakmaya çıkınca yatak ve sifonyerde mi alsak dedik malum her sene herşey pahalaniyor bende kararsızım 4.4 sene sonra tasiincaz kiradayiz bilemedimBebek odası yapmayan arkadaşlar, bebeğin kıyafetlerini koymak için nr aldınız .
Biz kiradayız ev de küçük o yüzden oda yapamıyoruz . Kıyafetlerimi koymak için dolap mı alsam sizler ne yaptınız ?
Canim ben gecen yil almistim oglumda deerma en iyisi idi o zaman baya arastirmiştim marka olarak tercih edebilirsin aklinda olsun 2 gunde bir karbonat ve limon ile temizlemek gerek mantar oluşabilir❤Kızlar oda nemlendirici alan varmı şimdiden bakayım diyorum Kasım'da indirime girerse alcam
Evet ikisini de gösteriyor ve hiç sesi çıkmıyor makinanınOda sıcaklığı ve nemi gosteriyor mu acaba
Ben yarın olcam tetenoz +boğmacayıdaBende boğmaca aşısı olmayı düşünüyorum olan varmı başka acaba kaçıncı hafta olunuyor
Biz sadece dolap alacaktık ama dün bakmaya çıkınca yatak ve sifonyerde mi alsak dedik malum her sene herşey pahalaniyor bende kararsızım 4.4 sene sonra tasiincaz kiradayiz bilemedim
Ayy telefon kapanınca mesajı karışık göndermiş kusura bakma canım doktor kaçıncı hafta ol dedi acaba internetten baktimda 30. Haftadan sonra boğmaca etkili oluyormuş sanırım yanlışmi hatırlıyorumBen yarın olcam tetenoz +boğmacayıda
İlk tetenoz aşımı 20. Haftada oldum 2. Dozu boğmacalı versiyonunu olacağım
Bende owli var oğlumda baya işe yaramıştı rahatta digerleri gibi degilBen owlinin korsesini alacağım. Kasımda owli ürünleri indirime girecekmiş onu bekliyorum
Bebiş için olmasa denerdim ama bebeğin cildine değmesin dedim hepsini attım iki tane örgü yelek üstteydi el emeği onları annem yıkayacak, diğerlerinide yeni alacağım artıkAy çok üzüldüm yaa yıkanınca çıkar mı acaba ? İyi ki şimdiden açmışsın
Bana 28 de yapalım demişti yarın olacağımAyy telefon kapanınca mesajı karışık göndermiş kusura bakma canım doktor kaçıncı hafta ol dedi acaba internetten baktimda 30. Haftadan sonra boğmaca etkili oluyormuş sanırım yanlışmi hatırlıyorum
Ay evet doğru düşünmüşsün aslında. Yeni kıyafetler varmış kısmetindeBebiş için olmasa denerdim ama bebeğin cildine değmesin dedim hepsini attım iki tane örgü yelek üstteydi el emeği onları annem yıkayacak, diğerlerinide yeni alacağım artık
Bende pek inanmam ama genede kestiremedom.normalde kendimde keserim evde uçlarından sürekli onu yapmadım doğumdan sonra komple bakıma girmek lazımKızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Dun kestirdim uçları çok yıpranmışti doğuma kadar daha da kuruyacakti zaten doğumdan sonra da bebisi birakip kuaföre gidemem iyice gözüme batardi kestirdim gittiKızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye