Kızlar mesajlarınızı okudum ama cevap yazamamıştım çok teşekkür ederim hepinize içimi rahatlattınız. Dediğiniz gibi biraz dinlenince hareketlenmeye başlıyor bebiş onu da yormuşum demekki.
Biz hastane çantasını hazırladık , bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirdik alacaklarımız vardı avmye gittik falan baya yorulduk bu haftasonu. Benim bebek odasında 2 tane büyük şifonyer 1 tane 3 kapaklı dolap var , biraz fazla aslında o yüzden bebeğin eşyalarını kıyafetlerini yerleştirince baya boş yerim kaldı
annemin yaptığı getireceği , müslinler , oyun minderi , el örgüsü yelekler falan bir şeyler var onları da yerleştirince dolar herhalde , e hediye falanda gelir boş yer kalması iyi de oldu yani aslında
Misafirlere verilecek hediyelikleri de kendimiz yapıyoruz biz. Lavanta kesesi beğenmiştim instagramda fiyatlarına adet başına 50 falan diyorlar hatta 70-80 diyen bile oldu. Bizde kendimiz yapmaya karar verdik annem keseleri yaptı , bende şimdi içlerini dolduruyorum , nasıl olmuş sizce ?
Eki Görüntüle 3493228