- 21 Aralık 2023
- 1.233
- 2.662
- 53
- 28
Çok sıklaşınca korkuttu. Ay inşaallah öyle bir şeydirO kasılma birazcıkta rahatsız edici bence bu tamamen bebeğin bi yere toplanmasıyla alakalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sıklaşınca korkuttu. Ay inşaallah öyle bir şeydirO kasılma birazcıkta rahatsız edici bence bu tamamen bebeğin bi yere toplanmasıyla alakalı
Çok güzel görünüyorlar canım sağlıcakla giysinYastık ve tulum şapka eldiven set aldım ben 1200 tuttu. 110 tl de kargoya verdim canım beğendim ben kalitesini falan
Ya ben geçen gün nar yedim sonra başka bir gurupta dediler ki nar hamilelikte düşüğe sebep oluyormuş mutfakta nar var bir sürü korkumdan yiyemiyorum
Olsa da yalancı kasılma olduğu için korkulacak bişey yokÇok sıklaşınca korkuttu. Ay inşaallah öyle bir şeydir
Yaa zürafayı sollar bu çok tatlıBu siticker benim de favımda grupta görmüştüm sayfasınımeşhur zürafaya karşı benim çeyizinden gelen 15 yıllık ayıcık var babamdan hediyeydi onu değerlendircem stickerda şunu düşünüyorım
Lilabio %100 Pamuk Isme Özel 70x120 Park Yatak Nevresim Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bir tane bundan aldım bir tanede açık yeşil alırım diye düşündüm duvara sticker örnekleride çok var büyük zürafa var mesela kenarında palmiye falan baya orman gibi :)))O konsepte nasıl bir nevresim bakıyorsunuz duvarları stickerlarla kaplayınca nevresimi daha mı sade tutmak gerekir asla karar veremiyorum
bu hafta bunların siparişini verip tamamlamayı düşünüyorum artık bnde ekstra nevresim seti almadım beşikle beraber uyku seti verdiler o da kaliteliydi şuan almıcam lastikli düz çarşaf almayı düşünüyorım bide isimli takımda battaniyede olcak zaten yastıkda kullanılmıyor küçükken şuan yeter bnce sonradanda alırım, takım olarakda alttakilerin tarzında işlemesi farklı sipariş vericem bu haftaYaa zürafayı sollar bu çok tatlıBu siticker benim de favımda grupta görmüştüm sayfasını
Amin aminn. 112 hekimini arayıp danıştım. 20 dakikada bir geliyorsa tehlikeli kasılmadır, hastaneye gidin dedi. Gidelim bakalım inş nstde sancı çıkmazOlsa da yalancı kasılma olduğu için korkulacak bişey yok
Aa gidin tabi bizi de bilgilendirin, inşallah çıkmazAmin aminn. 112 hekimini arayıp danıştım. 20 dakikada bir geliyorsa tehlikeli kasılmadır, hastaneye gidin dedi. Gidelim bakalım inş nstde sancı çıkmaz
Ne oldu da yok nasıl olmuyor ne kadar zaman oldu neden hala da gelmedi anlamış değilimBen de 2.aşıyı olamadım sağlık ocağı aşı gelmedi dedi
Canım korkma geçen gün bendede sıklaştı geçti arada yine oluyor bende senin gibi düşündümÇok sıklaşınca korkuttu. Ay inşaallah öyle bir şeydir
Bende o şurubu kullaniyorum günde 3 kere falan içiyorum sanırım yandıkçaİşte reflü gibi bir şey. Midemizi bebekler sıkıştırıyor. Yediğimiz yukarı geliyor o nedenle. Yemek yiyince direkt yatmamak dik durmak iyi geliyor biraz. Bana Rennie verdi yanma için.
Beni bugün aradılar aşı geldi cumaya kadar gel dediler bakalım boğmaca aşısı varsa eczanede ben ücretli alıp ondan Alicam yoksa tetanoz olurumBen de 2.aşıyı olamadım sağlık ocağı aşı gelmedi dedi
Bu markadan bende almayı düşündüm kendi sitesine baktinizmi bazı şeyleri orda daha uygun bide bu ürünün görseli geldiyse atabilirmisinizgüzel günlerde kullaninLilabio %100 Pamuk Isme Özel 70x120 Park Yatak Nevresim Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bir tane bundan aldım bir tanede açık yeşil alırım diye düşündüm duvara sticker örnekleride çok var büyük zürafa var mesela kenarında palmiye falan baya orman gibi :)))
Rennie yazmıştı doktor onu içiyorum hep gaviskon kullanmadım ben yazmadığı için salçalı şeyler biraz tetikliyor sanırımKızlar bendede reflü başladı felaket şekilde boğazıma kadar çıkıp boğazımı yakıyor rennie mide yanmasına birebir ama reflüye bişey yapmıyor reflü için kesinlikle gaviscon için
Ben de almayı düşünmüyorum ya, rahat edemem zaten külot gibi giyilen birşeyle, çünkü ben huyluyumdur sürekli o bezi değiştirmem gerekiyor, külot olunca zor olur sanırım değiştirmesişahsen ben ihtiyaç duymadım, hastanede alt bezi takıyorlar zaten sonrasında lohusa pedi kullandım o bile fazla geldi, kanama hastanede yattığımız ilk gece fazla oluyor ondan sonra azalıyor tabi bu benim tecrübem
Ay az sonra nar yiyecektim ben de, kayınpederim köyden toplamış göndermiş sağolsun, iyi ki gördüm bunuGaliba bende 75 içtim tam bilmiyorum bana o hazır şişelerden vermediler doktorum ondan verdirmiyormuş hamilelere. Bildiğin yarım litrelik su şişesine şeker koyup karıştırıp verdiler ama oranı nedir bilmiyorum. Somuçlarım iyi çok şükür bir sıkıntı yok. Umarım seninde somuçların iyi çıkar
Çok güzel yer kaplamıyorlar ama Bunların kovaları , küvetleri katlanıyormuş durduğu yerde ya öyle çok fazla şikayet okudum. İnşallah böyle bir durum yaşamazsınız bol bol bıcı bıcı yaparsınız
Ben stokkenin küvetini almıştım birde ona ayak istiyordum ama ayakları çok pahalıydı 2. Elde de bulamadım. Sonra babyjemin bu küvetini gördüm çok beğendim , aldığım küveti satıp bunu aldım. Babyjem elegant modeli. Hepsiburada da indirimde 1440 a düşmüştü hesaptaki kuponu kullandık 1240 a aldık.
Eki Görüntüle 3491074
Yastık ve tulum şapka eldiven set aldım ben 1200 tuttu. 110 tl de kargoya verdim canım beğendim ben kalitesini falan
Ya ben geçen gün nar yedim sonra başka bir gurupta dediler ki nar hamilelikte düşüğe sebep oluyormuş mutfakta nar var bir sürü korkumdan yiyemiyorum
Bende bundan alcam zaten tayinciyiz taşınma oluyor sürekli az yer kaplar belkiKızlar ben bebeğe banyo küveti kovası maşrapası bunu aldım. Yeğenim almıştı ondan gördüm beğenip aldım. Tavsiye ederim. Kasım indirimi beklemek isteyen olursa favorilesin ben hesabımdaki indirimleri kullanarak 520 ye aldım
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Abartmadan yemenin bı zarari olmaz herhalde neden zararlı diyorlar ki doktora danışmak lazım bı gidinceAy az sonra nar yiyecektim ben de, kayınpederim köyden toplamış göndermiş sağolsun, iyi ki gördüm bunu
Bilmiyorum artık hem aşı olun diyorlar hem getirmiyorlar . Geçen hafta olmam lazımdı.2 hafta sonra tekrar sor dediNe oldu da yok nasıl olmuyor ne kadar zaman oldu neden hala da gelmedi anlamış değilim