Normal doğum olursa 2 Ay sezaryen olursa 3 ay kadar bekleriz dedi, tabi iyileşme sürecine de bağlı. Reformer yapacağım inşaAllah, bana çok iyi geliyor hem bedenen hem de ruhen.Nasıl yapacaksınız? Ne kadar ara vermenizi önerdi? Ben de 3 aya ancak toparlanır giderim diye düşündüm.
Crebros kullanılabiliyor diye biliyorum ama belki kendiliğinden geçer. Kadın doğum doktoruna sorup öyle kullanın yinedeKaraciğere bakılıyor sanırım ben de bilmiyorum cildiyeye gittim krem verdi alerji hapı verdi ama kullansam mı karar veremedim hapı
Ben de 2.aşıyı olamadım sağlık ocağı aşı gelmedi dediBu sorun bir tek bende değilmiş demek ki bende ilkini oldum 2.yi olamadım aşı olamadığım için sağlık ocağındaki hemşire 30'a kadar bekleyelim gelince haber ederim demişti. Muayeneye gittiğim hastaneye de sordum onda da yokmuş başka yerlere de henüz bakmadım zamanı var diye de
27+1 le 8 kilo aldım ben de .kızlar merhaba, benim doğum planlı sezaryen olarak 25 ocak olarak planlanmıştı. 2. doğumum olacak nasipse 24 haftalık olduk aslında benim sormak istedğim kaç kg aldınız? ben şimdiden 8 kilo aldım strese girdim, iştah epey açık
Cok uygun nereye sorsam 800 den basliyor istenilen desen calisiliyor mu acaba yaatolyerakun sayfasında yaptırdım , 1200 lira tuttu bu yaptıklarım. Fiyat listesini de ekliyorum.
Merhabalar
'Penye kumaş'
*Tulum şapka ve eldiven 600₺
(Patikli tulumlarda ön ve arka nakışlı,patiksiz tulumlarda sadece ön nakislidir)
**Eldiven üzerine nakış ek ücretli +50t
*Penye battaniye 500₺
*Biye detaylı penye battaniye 600₺
*10 lu set 1500₺
Pamuk saten takı yastığı:600₺
'Müslin Kumaş'
*Tulum şapka 600₺
*Tığ oyalı tulum şapka 700₺
(Tulum önü nakışlı şapka nakışlı)
*Etrafı firfirli muslin battaniye 600₺
*Tığ oyalı etrafı firfirli muslin battaniye 750₺
* İki renkli muslin battaniye 800₺
*Tığ oyalı muslin battaniye 600₺
* Muslin puset örtüsü 600₺
*Muslin fırfırlı puset örtüsü 700₺
*Muslin taki yastığı 600₺
*Muslin tığ oya detaylı takı yastığı 750₺
Pamuk saten kumaştan
*Tulum şapka 600tl
*Etrafı firfirli battaniye 600₺
*Takı yastığı 600₺
Havale yada EFT ile çalışmaktayız
Kapıda ödememiz yoktur
KARGOALICIYA AİTTİR.
Ürünlerimiz %100 pamuklu kumaşlardan üretilmektedir
Kargoya teslim süresi ödeme sonrası 20-25 gündür
25. haftamdayım. 2 kilo eksideyim şu an. 30. haftadan sonra çok kilo alınıyorkızlar merhaba, benim doğum planlı sezaryen olarak 25 ocak olarak planlanmıştı. 2. doğumum olacak nasipse 24 haftalık olduk aslında benim sormak istedğim kaç kg aldınız? ben şimdiden 8 kilo aldım strese girdim, iştah epey açık
Evet bence de uygun ve gelen ürünler güzel gerçekten. Çalışıyorlar galiba bi sorun gene deCok uygun nereye sorsam 800 den basliyor istenilen desen calisiliyor mu acaba ya
Hayır şekerden mi olurŞeker yüklemesi yaptırdınız mı?
Ahhaha evet o tekme inanılmaz bı şey insanın içi çekiliyor. Ama doktor bana kanalı da gösterdi daha pay var aşağıda merak etme dedi. Çünkü bende çıkmaya mi çalışıyor acaba diye söyledimCevap için sağol bunun için doktora gidecektim korktum biraz açıkçası çocuk çıkacak gibi hareketler yapıyor
Yavrum benimHüma’mın kalbi durdu ameliyattan sonra. İlaçla çalıştırmışlar ve doktor bu geceyi çıkarmasına %10 ihtimal veriyor. Lütfen kızıma dua edin. Nolur bizimle kalsın
Canım çok ama çok üzüldüm . Allah sabır versin güzel anneHüma’mı kaybettik. Cennet kulum, cennet bahçelerinde koşacak oynayacak.
Çok güzel canım güle güle kullansın bebişin sen kaça yaptirdinKızlar bebişime bu hastane çıkışını yaptırdım nasıl
Amin canım yastık falanda dahil 2250Çok güzel canım güle güle kullansın bebişin sen kaça yaptirdin
Ben 1 kilo aldim 26. Haftadayim canim benimde 2. Dogumum planli sezaryen olcak ama daha planlamadikkızlar merhaba, benim doğum planlı sezaryen olarak 25 ocak olarak planlanmıştı. 2. doğumum olacak nasipse 24 haftalık olduk aslında benim sormak istedğim kaç kg aldınız? ben şimdiden 8 kilo aldım strese girdim, iştah epey açık
Evet bence de uygun ve gelen ürünler güzel gerçekten. Çalışıyorlar galiba bi sorun gene de
750 dedi bana ya:/Evet bence de uygun ve gelen ürünler güzel gerçekten. Çalışıyorlar galiba bi sorun gene de
Merhabalar efenim benim peride geldi burdayızGeldi benim uyanma perileri
Malesef ben de burdayımMerhabalar efenim benim peride geldi burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?