Karaciğere bakılıyor sanırım ben de bilmiyorum cildiyeye gittim krem verdi alerji hapı verdi ama kullansam mı karar veremedim hapıBilemiyorum o zaman belki farklı bir durum olabilir, doktorunuza görünün isterseniz. Enzim testi nasıl bir test, alerji testleri gebelikte yapılmıyor diye biliyorum
Benim grip gecti astimi tetikledi bugun yine gogus hastaliklarina gidecegimMakat gelisli demiştir.gecen bnm de dr sağolsun korkuttu beni.baksana normal bsy mis şuan makat gelisli olması.bide ben sormasam dönmez mi die. soylemiyor da.34.haftaya kadar donmesi gerekmiş.donmese de benim sezaryen olacağı için çok önemli değilmiş.dun resmen vajinadan ayakları çıktı sandımnasıl bı baskı uyguladı.bide vajinada iğne batması gibi oldu sürekli.acaba çok ayakta kalınca fln mi bilemiyorum.
Al benden de okadar.grip yeni yeni gecio gibi.nefes darlığı hala geçmedi.genelde bu saatlerde uyaniyorum.ayaktayim.
oyyy güzel günlerde kullansın tosbikKızlar bizim isimli tulumumuz geldi. Ben beğendim kumaşı yumuşacık güzel , nakışıda gayet güzel sadece çok kalın değil ama zaten içine bir şeyler giydiririz illa ki.
Eki Görüntüle 3490681 Eki Görüntüle 3490682 Eki Görüntüle 3490683
Hamilelikte kadın dogumcum alerji hapı yazmsiti gebeler kullanabiliyor deyip ben kullandım şikayetim geçmişti.kadin dogumcunuza hapı söyleyin onaylarsa devam edin benceKaraciğere bakılıyor sanırım ben de bilmiyorum cildiyeye gittim krem verdi alerji hapı verdi ama kullansam mı karar veremedim hapı
Yaaaa teşekkür ederizoyyy güzel günlerde kullansın tosbikbnde bu modele battaniyede ekletip sipariş vericem ama müslin kumaş mı penye mi karar veremedim
evet orasıda öyle de çok kullanılmaz belki hatıra amaçlı diye düşündümYaaaa teşekkür ederiz
Bence kış bebesi olacağı için penye battaniye daha kullanışlı olur ama sen bilirsin tabi
Ama isimli bir şeyler yaptıracaksan karar vermen lazımevet orasıda öyle de çok kullanılmaz belki hatıra amaçlı diye düşündümyaa bide biz isme hala tam karar veremiyoruz sanırım Çağan olcak galiba ama değiştirirsek diye isimli şeyleri erteliyorım sürekli
Canim güle güle.kullansin bebişin nerde nekadara yaptırdın acabaKızlar bizim isimli tulumumuz geldi. Ben beğendim kumaşı yumuşacık güzel , nakışıda gayet güzel sadece çok kalın değil ama zaten içine bir şeyler giydiririz illa ki.
atolyerakun sayfasında yaptırdım , 1200 lira tuttu bu yaptıklarım. Fiyat listesini de ekliyorum.Canim güle güle.kullansin bebişin nerde nekadara yaptırdın acaba
Ben de dün sipariş verdim 2 aya hazırlanıyor yazıyordu. O nedenle isme karar verip istemek lazım.evet orasıda öyle de çok kullanılmaz belki hatıra amaçlı diye düşündümyaa bide biz isme hala tam karar veremiyoruz sanırım Çağan olcak galiba ama değiştirirsek diye isimli şeyleri erteliyorım sürekli
2 ayy mıııBen de dün sipariş verdim 2 aya hazırlanıyor yazıyordu. O nedenle isme karar verip istemek lazım.
Çok güzel olmuş canım güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallahKızlar bizim isimli tulumumuz geldi. Ben beğendim kumaşı yumuşacık güzel , nakışıda gayet güzel sadece çok kalın değil ama zaten içine bir şeyler giydiririz illa ki.
Merhabalar, şimdiden planlanıyor mu doğum şekli ve tarihi? Ben şimdi tok karnına 81 çıktım. Aç karnına 80 desek, 12 kilo almışım toplamda. 28+1 hafta oldu. Sizin zamanınızda ben de 8 kilo almıştım galiba. Benim de iştahım açık.kızlar merhaba, benim doğum planlı sezaryen olarak 25 ocak olarak planlanmıştı. 2. doğumum olacak nasipse 24 haftalık olduk aslında benim sormak istedğim kaç kg aldınız? ben şimdiden 8 kilo aldım strese girdim, iştah epey açık
Ortalama tarih olarak bu şekilde konuştuk, 38. haftada alırız buda ikinci diye. Biraz fazla almışız gibi :) Umarım kapanışı maksımum 15 ile falan yaparız. İlk doğumda da 21 kilo almıştım.Merhabalar, şimdiden planlanıyor mu doğum şekli ve tarihi? Ben şimdi tok karnına 81 çıktım. Aç karnına 80 desek, 12 kilo almışım toplamda. 28+1 hafta oldu. Sizin zamanınızda ben de 8 kilo almıştım galiba. Benim de iştahım açık.
Fazla aldım ama çoğunu karnımdan birazını da kalçamdan almış gibiyim. O yüzden ne yapayım artık, fark ettim ki yesem de alıyorum yemesem de alıyorum. Yiyorum valla. Midem yanıyor özellikle yemek istiyorum, bir de öyle yiyorum. Veririz inşallah bebekler doğunca. Bebek doğunca, biraz iyileşince yürümek, 3 aylık olunca da pilatese gitme niyetim var. Ben artık ne çatlakları ne de kilolarımı takmıyorum. İnşallah 15 ile kapanışı yaparız ama benim için zor gibi. Bugün tam 6.5 aylık oldum 2.5 ayda ben 10 kilo daha alırım bu gidişle.Ortalama tarih olarak bu şekilde konuştuk, 38. haftada alırız buda ikinci diye. Biraz fazla almışız gibi :) Umarım kapanışı maksımum 15 ile falan yaparız. İlk doğumda da 21 kilo almıştım.
Merhaba, 26. Haftadayız 10 kilo aldım ben dekızlar merhaba, benim doğum planlı sezaryen olarak 25 ocak olarak planlanmıştı. 2. doğumum olacak nasipse 24 haftalık olduk aslında benim sormak istedğim kaç kg aldınız? ben şimdiden 8 kilo aldım strese girdim, iştah epey açık
Ben de gebelikten önceki pilates hocamla doğumdan sonrası planımı yaptım bileFazla aldım ama çoğunu karnımdan birazını da kalçamdan almış gibiyim. O yüzden ne yapayım artık, fark ettim ki yesem de alıyorum yemesem de alıyorum. Yiyorum valla. Midem yanıyor özellikle yemek istiyorum, bir de öyle yiyorum. Veririz inşallah bebekler doğunca. Bebek doğunca, biraz iyileşince yürümek, 3 aylık olunca da pilatese gitme niyetim var. Ben artık ne çatlakları ne de kilolarımı takmıyorum. İnşallah 15 ile kapanışı yaparız ama benim için zor gibi. Bugün tam 6.5 aylık oldum 2.5 ayda ben 10 kilo daha alırım bu gidişle.
Nasıl yapacaksınız? Ne kadar ara vermenizi önerdi? Ben de 3 aya ancak toparlanır giderim diye düşündüm.Ben de gebelikten önceki pilates hocamla doğumdan sonrası planımı yaptım bile
Bebeklerimiz sağlıkla doğsunlarda kilolar verilir bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?