Benim yüklemede yapmayacaktı ama suyun fazla cıktı o yuzden 75dir75 veya 50 olanı neye göre veriyor acaba
Aa 50 icecekle yapanlarda var sonuca gore deseydi yukseklik mi varOzeldeki perinotologa sonucu gösterdim böyle şeker yüklemesi olmaz dedi. 75 mg icecek ile Açlık, 1saat tokluk, 2. Tokluk yapılması gerekiyormuş yani devlete yaptığım işlem çöp oldu
Ben viva chek kullanıyorum strips leri kolay bulunuyor birde uygundu fiyatı şu an tam hatırlamamakla birlikte öneririm memnunumKızlar şeker ölçüm yapanlar var mı varsa hangi marka cihaz kullanıyorsunuz.Doktorum dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi.Tatildeyim önümüzdeki hafta gideceğim.Dahiliyeye gitmeden cihazı kendim alsam diyorum.Zaten devletin karşıladığı bir şey değilmiş.
Ben vivacheck almıştım memnun değilim. Hep yüksek çıkardı şekerimi. Bu yüzden 10. haftada şeker yüklemesi yaptım. Hastanedeki ölçümlerle karşılaştırdım 20 puan fazla gösteriyor.Kızlar şeker ölçüm yapanlar var mı varsa hangi marka cihaz kullanıyorsunuz.Doktorum dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi.Tatildeyim önümüzdeki hafta gideceğim.Dahiliyeye gitmeden cihazı kendim alsam diyorum.Zaten devletin karşıladığı bir şey değilmiş.
Aa 50 icecekle yapanlarda var sonuca gore deseydi yukseklik mi var
Sonuç yüksek çıktı bu şekilde olmaz dedi. Sadece bir kere tokluk bakılınca doğru sonuç olmuyormuş çünkü açlık şekerim baya düşük çıktı.Aa 50 icecekle yapanlarda var sonuca gore deseydi yukseklik mi var
Hüma ve Ömer canımKalbimizde dualarımızla onlarla onlar gerçekten savaşcılar :) isimleri neydi ben hatırlamıyorum
Ben sormuştum bir ebeye. İkinci çocuğu yapacaksanız birinci için gerek yok demişti. Nedenini bilmiyorum.Merhaba kızlar, bugün dr kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda
Sizlere kordon kanı hakkında sormak istediklerim var.
Biz kordon kanını saklamayı düşünüyoruz, aranızda daha önceki evladınıa bu uygulamayı yaptıran ve ya şimdi doğacak olana yaptırmayı düşünen var mı, fiyatlar nasıl hiç araştırdınız mı
Merhaba bunu ben de çok merak ediyorum.Fetal dna yaptırırken onun için de bir broşür vermişlerdi ama araştırmadımMerhaba kızlar, bugün dr kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda
Biz kordon kanını saklamayı düşünüyoruz, aranızda daha önceki evladınıa bu uygulamayı yaptıran ve ya şimdi doğacak olana yaptırmayı düşünen var mı, fiyatlar nasıl hiç araştırdınız mı
Merhaba kızlar, bugün dr kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda
Eşimin kuzeni fiyat almıştı bunun için , ona iletilen mesajları ileteyim size de ;Merhaba bunu ben de çok merak ediyorum.Fetal dna yaptırırken onun için de bir broşür vermişlerdi ama araştırmadım
Haber verdiğiniz için ben de alabildim 2 yelek bir alt üst takim bir salopet takım. Hepsini çok beğenerek aldım. Çok teşekkür ederim.Kızlar baybmall de tekstil ürünlerinde 1 alana 1 bedava var andy wawa markalı ürünler uyguna geliyor ben şunları aldım
Güzel günlerde kullansın inşallah bebelerimizHaber verdiğiniz için ben de alabildim 2 yelek bir alt üst takim bir salopet takım. Hepsini çok beğenerek aldım. Çok teşekkür ederim.
Yaa çok dua ediyorum size Rabbim sağlık versin güç kuvvet versin size bağışlasın inşaallahValla şu kadar zaman demediler ama bulun dediler. Çok şükür iyi gidiyorlar şu an. Kızım erken gelmeye çalışmış. O kadar hareketli ki, hemşireler biz kendi aramızda doğumu bu bebek başlatmıştır dedik diyor, oğlum daha sakin uysal duruyorküçücük oyuncak bebek gibiler. Ağlamayı biliyorlar, sinirleniyorlar, yutkunuyorlar. Elleriyle kavrayıp kataterlerini çekiyorlar. Çok şaşırıyorum her gün gördüğümde ilk doğum kiloları düşmüştü ama tekrar almaya başlamışlar çok mutlu olduk bugün kilo almını olduğunu duyunca
Çok teşekkür ederimEşimin kuzeni fiyat almıştı bunun için , ona iletilen mesajları ileteyim size de ;
Fiyat aldığı firmanın adı onkim
Eki Görüntüle 3486099 Eki Görüntüle 3486100
Ben düşünüyordum ama aslında sadece bir ticari hile imiş. Özgür Deren anne karnında bebek ameliyat eden dünyaca ünlü bir doktordur. Onun görüşü şöyle:Merhaba kızlar, bugün dr kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda
Çok geçmiş olsun. Alttan rahim ağzı uzunluğunu ölçtüler mi? Kaç mm çıktı? Böyle şeyleri maalesef bazen göz ardı ediyorlar, bizim istememiz gerekiyor.Dün acile geldim kızlar. Önlem amaçlı kanamayı takip etmek için yatırdılar. Dün gece ve bu sabah progestan fitil aldım. Aktif kanamam yok. Bugün çıkmak isticem bi sıkıntı olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?