Garantisini baslattin mi bendede var omur boyu garanti veriyorlar bu termoslar icin ben sikinti yasamadigim icin bilmiyorum alinan satici ile iletisimi gec istersen iade edip yenisini gondermeleri gerekiyorKızlar gebeşlik dışında bişey sorucamstanley termosumun kapak kısmı kırıldı, yedek parçası satılıyor mu alan yada güvenilir bi satıcı falan bilen varsa çok hora geçicek doğum günü hediyemdi
canım senin erkek olduğunu biliyorum.biz derken kızımla kendimi kasdettimKız ben erkek anasıyımbu benim karnımın sivri hali daha önce kız gebeliğim vardı onda daha da yayvandı. Ama ben çok kiloluyum şuan 100 ü gördüm maalesef
Ben istanbulda bir mağazasına sordum bizde yok dediKızlar h&m in hamile giyim reyonu var mı mağazalarında. İnternet sitesinde hamile giyim var ama mağazayı hiç bilmiyorum
Ben de göbeğimi dürte dürte acımayan yer arıyorum belki sinirlere yakın yerler açıyordurBazı noktalar gerçekten çok acıyor. Ben göbeğimden yaparken iğneyi önce dokunduruyorum eğer orası çok açıyorsa biraz kaydırıyorum falan acımayan yer buluyorum. Bilmiyorum sizde de öyle oluyor mu ama bazı yer inanılmaz acıyor zaten sonrasında morarıyor ama bazı yere iğnenin girişini bile hissetmiyorum , çok ilginç
Canım nerden almıştın , garantisi olması lazım bi sorgula istersenKızlar gebeşlik dışında bişey sorucamstanley termosumun kapak kısmı kırıldı, yedek parçası satılıyor mu alan yada güvenilir bi satıcı falan bilen varsa çok hora geçicek doğum günü hediyemdi
Ah ne kadarda uzun olsam 100 kilo olunca topa dönüştümcanım senin erkek olduğunu biliyorum.biz derken kızımla kendimi kasdettimsen boyum da uzun demiştin fazla gostermezsin belki.bide erkek anaları aldığı kiloları çabuk veriyor.kizlarda biraz daha zor derler ben heralde bı 80i geçerim.yuruyen top gibi olurum Allah korusun 1.60boy
Aynen bende yer arıyorum baya bi. İlk başta dokunduruyorum açıyorsa çekiyorum falan bazen 10 dakikayı buluyor 1 iğneyi yapmam. Dediğin gibi sinirlere falan geliyor herhalde bazı yerler.Ben de göbeğimi dürte dürte acımayan yer arıyorum belki sinirlere yakın yerler açıyordur
Canım ayva yaprağını demlemek göğsü yumuşatır balgamı acıtmadan attırır öksürüğü de keser ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum boğaz bademcik problemi çok yaşadığım için tecrübem çok çok etkiliKızlar selam. Öksürürken göğüs acımasınaen hızlı ne iyi gelir bilen var mı? Cumartesiden beri boğazlarım acıyodu düb akşam öksürük başladı bu akşamda öksürürken göğsüm acımaya başladı. Strepsils pastil kullanıyorum 2 gündür, ıhlamur içiyorum ama öksürürken göğüs acım geçmedi.
Doğumdan sonra da bebek bakım ve diyet olarak devam ederizCanım nerden almıştın , garantisi olması lazım bi sorgula istersen
Ah ne kadarda uzun olsam 100 kilo olunca topa dönüştümvereceğiz artık doğumdan sonra yapacak bir şey yok. Sende verirsin kuzum merak etme , erkeği kızı yoktur bence bunun
VarKızlar h&m in hamile giyim reyonu var mı mağazalarında. İnternet sitesinde hamile giyim var ama mağazayı hiç bilmiyorum
O haftalarda bana da olmuştu. Bence normal. Doktora da sordum normal demişti.Merhaba, 22. haftadayım. Bebeğin hareketlerini baya hissediyordum. İki gündür çok az hissediyorum. Bu haftalarda normal midir?
Teşekkür ederim:)O haftalarda bana da olmuştu. Bence normal. Doktora da sordum normal demişti.
Aynı haftada bana ve grupta bir iki arkadaşa da olmuştuMerhaba, 22. haftadayım. Bebeğin hareketlerini baya hissediyordum. İki gündür çok az hissediyorum. Bu haftalarda normal midir?
Doğum sonrası zayıflamak konusunda bir sürü planım var inşallah hayaller ve gerçekler bir olurDoğumdan sonra da bebek bakım ve diyet olarak devam ederiz
Canım Bebekler için lazım galiba , değil mi ? Forumda durumu açıklayarak konu aç bence direk yardımcı olan olacaktır diye düşünüyorum.Kızlar aranızda yurt dışında yaşayanlar vardı. Veya yurtdışında tanıdığı olanlar. Bize POTASYUM FOSFAT ve NATRİUM FOSFAT lazım. Acaba ulaşabilecekler bana yazabilir mi? Türkiye de bulunmuyormuş
Evet bebekler için lazım. Hangi topicte konu açmak lazım acabaCanım Bebekler için lazım galiba , değil mi ? Forumda durumu açıklayarak konu aç bence direk yardımcı olan olacaktır diye düşünüyorum.
Bebek çocuk kısmında ya da bdv de açabilirsin. Zaten yeri yanlış olursa taşırlar.Evet bebekler için lazım. Hangi topicte konu açmak lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?