- 8 Aralık 2012
- 3.570
- 4.844
- 32
Bitmez yaaa , biterse de online ı bekleriz yapacak bir şey yokBnde ilçedeyim mesafe var tek çıkamıyorm haftasonunu beklicem bitirmezler inşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmez yaaa , biterse de online ı bekleriz yapacak bir şey yokBnde ilçedeyim mesafe var tek çıkamıyorm haftasonunu beklicem bitirmezler inşşş
yaaa teşekkür ederim bnde çok uzun değilim aslında 165 boy 69 kilo oldumKizz bu ne güzellik kk masallahh benim hem.boyum kısa hem popom büyüdü hem karnimm bütün tuşlara basiyoruz
Ahahhaha onu demeyi unutmuşum bakk kollarımda kalinlasti evet bazen hamile.olmadan önceki resimlerine bakiyorjm.ne zayifmisim ne diyorumYa benim bu söylediklerine ek olarak kollarımda çok kalınlaştı. Bir bebekte orada var sanki
Eki Görüntüle 3485446
Ahhh ahhh benn hep bı beklemedeyimBitmez yaaa , biterse de online ı bekleriz yapacak bir şey yok
Genede erkek analarinsa bı asalet var bacimm ben anlamadımyaaa teşekkür ederim bnde çok uzun değilim aslında 165 boy 69 kilo oldum
Benimde kilo almayan tek yerim kollarım bacaklarımda çok ödem oluyorAhahhaha onu demeyi unutmuşum bakk kollarımda kalinlasti evet bazen hamile.olmadan önceki resimlerine bakiyorjm.ne zayifmisim ne diyorum
Bı ara kanaması olan arkadaşlara kan sulandiriciyi kes diyen Dr lar aklımda kalmış demkki sende onların içindesin.aldik baslicam bugün.yalniz tansiyonum düşüktu hep ama ilk kez 10/4cok düşük çıktı hastanede.bakalim inşallah sıkıntı fln çıkmaz.34e kadar die sıkı sıkı tembihledi .34te birakcaz dedi.Kan sulandırıcılar kanama yapmıyor canım. Benim gebeliğin ilk başlarında kanamam olmuştu acilde gittiğim doktor kan sulandırıcıyı kesmişti 2 gün sonra kendi doktoruma gittim (benim doktorum perinatoloji uzmanı) öyle saçma şey olmaz o kanamanın bununla alakası yok doğuma kadar bırakmak yok demişti ve geri başlamıştım hem iğne hem hap olarak kullanıyordum o zaman. 12. Haftadan sonra sadece iğne olarak kullanmaya devam ettim ve kanama falan hiç bir şey yaşamadım çok şükür. Kullan mutlaka ilacını zararı olmaz faydası olur
Evet canım sadece mağazada
Bizde var ama ben evden çıkamıyorum , aynı durumda sayılırız
erkek bebekte top gibi göbek oluyor diyenler haklıymışGenede erkek analarinsa bı asalet var bacimm ben anlamadım
Kuzum bnm de karnım bukadar oldu.biz kız olunca yanlara da dağılma var.oglumda sivri bı karnım vardı ve çok kilo almamıştım.kizda baya en en ilerlioz bakalımYa benim bu söylediklerine ek olarak kollarımda çok kalınlaştı. Bir bebekte orada var sanki
Eki Görüntüle 3485446
Canım sana hemen tavsiye veriyorum, clexane ı ilk gebeliğimde sonuna kadar kullandım hemşire olmama rağmen başta bende morartıyordum ama şimdi anlatacağım şeylerle çok rahat yapacaksın.İyi akşamlar kızlar, ben kan sulandırıcı iğne oksapar kullanıyorum günlük, kendim cesaret edemediğim için eşim kollarıma vuruyor. Sürekli morarıyordu tam eli alıştı, şehir dışı işleri çıkınca bu ay genelde annemlerde kaldım kardeşim sağlıkçı o vuruyordu ne morluk ne şişlik tam kollarım düzeldi eve geldim eşime birşey olmuş başa döndük resmen vuramıyor. İkidir oturup acıdan ağlıyorum. Sinirlerim boşalıyor, iğneyi yavaş yavaş sokuyor çok acıyor daha ilacı vermeden acıtıyor, diyorum ya bir anda iğneyi batır ilacı yavaş ver anlamıyor ikidir de tuhaf bir şekilde şırınga takılıyor bu defa çıkarıp başka yere batırıyor iki yer birden kanıyor ki normalde kanamaz pek öyle. İğne ne kadar etkili oluyor ondan da emin olamıyorum böyle yarım yarım vurunca. Bide iğneyi sokarken acıtınca ufacık ah desem çıkarıyor duruyor başka yere tekrar batırıyor. Canım acısada tepki vermemeye çalışıyorum ki korkmasın tekrar çıkar batır yapmasın, sinirlerim boşalıyor artık tutamıyorum kendimi ağlıyorum, kollarım şiş şiş oldu yaa, bu akşam ağlayınca artık ben vurmayacağım diyor başka kimsem yok vuracak ne yapacağım
Aa nasılEvet ben de online da indirim göremedim .
Bu arada H&M artık boykot listesinde yok sebebini bilmiyorum ama boykot diye alışveriş yapmayan arkadaşların bilgisi olsun.
Bende 4 kilo aldım sayılır ama benimkilerde memede göğüs ölçüm 90D ye doğru gidiyorAynıyız canım +11 ama 6-7 kilosu popoda vallahi sanki popodan doğuracağım yaa
Kız ben erkek anasıyım bu benim karnımın sivri hali daha önce kız gebeliğim vardı onda daha da yayvandı. Ama ben çok kiloluyum şuan 100 ü gördüm maalesefKuzum bnm de karnım bukadar oldu.biz kız olunca yanlara da dağılma var.oglumda sivri bı karnım vardı ve çok kilo almamıştım.kizda baya en en ilerlioz bakalım
Beni hatırlıyorsun galiba bu sayfadan yaptırdım canımKızlar nazar boncuklu gibi iğnelik yaptıran bi arkadaş vardı hatırlayamadım kim oldığnu nerden yaptırdınız paylaşır mısınız tekrar
Evet artık çıkmıyor ben de anlamadım ben buradan aratıyorum markalarıAa nasıl
Kız ben erkek anasıyım bu benim karnımın sivri hali daha önce kız gebeliğim vardı onda daha da yayvandı. Ama ben çok kiloluyum şuan 100 ü gördüm maalesef
Beni hatırlıyorsun galiba bu sayfadan yaptırdım canım
Eki Görüntüle 3485481
Çok teşekkür ediyorum ❤Canım sana hemen tavsiye veriyorum, clexane ı ilk gebeliğimde sonuna kadar kullandım hemşire olmama rağmen başta bende morartıyordum ama şimdi anlatacağım şeylerle çok rahat yapacaksın.
Öncelikle çok yakan bi ilaç nereye yaparsan yap acıyor maalesef ama bu ilacı vücudu deri altına iğne yapılan en yağlı bölgesine yani karına yapman gerekiyor. Kolda yağ tabakası çok ince olduğu için ağrısı da çok oluyor. Göbek deliğinim 4 parmak sağ ve sol kısmına yapabilirsin hiç korkmana da gerek yok koldan çok daha rahat olur ve ilacın havasını almasın. Onu da şöyle yapacaksın kapağı çıkardıktan sonra iğneyi dik tut, ve parmağınla bi kaç defa şıplat iğneyi ki hava üste çıksın, ilaç haznesinde görürsün zaten ilaç altta hava üstte olacak.Üste çıktığı gibi pistona bas havayı çıkar , burda minimal bi ilaç çıkışı olabilir o önemli değil, daha sonra karın bölgesine dediğim yerlere derini hafif toplayarak iğneni yap. Havayı verdiğinde hem canın daha çok ağrıyor hemde hemen morarıyor bu yöntemle morrarma sıfıra inecek ağrı da minimum düzeye inecek. Anlamadığın bi yer olursa sorabilirsin , şifa olsun
Oyy maşallaaah.. bol bol süt olsun inşallahBende 4 kilo aldım sayılır ama benimkilerde memede göğüs ölçüm 90D ye doğru gidiyor
Ayy amin olsun ama şiştiğiyle kalıyor süt çok olmamıştı oğlumdaOyy maşallaaah.. bol bol süt olsun inşallah